- 5 Mayıs 2013
- 33.830
- 41.254
Oyle yapicam insallah. Cok teşekkür ederim.Rabbim şifa versin bu mübarek günlerin hürmetine.Olmadı bayram sonrası başka bir doktora daha görünürsünüz stresten uzak durun kafanızı başka şeylerle meşgul edin tekrar geçmiş olsun ❤
Çok geçmiş olsun, umarım çıkmaz bir şey, Rabbim şifa versin bu mübarek günlerdeOyle yapicam insallah. Cok teşekkür ederim.
Ah o stresten bir uzaklasabilsem.
Amin Allah razi olsun insallahÇok geçmiş olsun, umarım çıkmaz bir şey, Rabbim şifa versin bu mübarek günlerde
Off harikaaaEki Görüntüle 2829704 Eki Görüntüle 2829705 Eki Görüntüle 2829708 Eki Görüntüle 2829709
Ben hep bu tarifi yapıyorum dışarıdaki beytiyi aratmiyor
Öyle canım görmezden geldim bazı şeyleri ve mesafe ile çok şükür öyle bı sıkıntı yaşamadım tabi amaç hayırlısı ile başka bir yere taşınmak olacak Allah izin verirseAynen. Ben haric 3u altli ustlu oturuyor. Hicbiri birbiri ile konuşmuyor. Devamli sorun yasadilar.
Künefeyi kendiniz yapacaksınız sanırım ?Tuzsuz peynir bulabilirsem bende denicem de o yüzden sordum .Ellerinize sağlık .Hayırlı günler,
Bugün iftarda
Tavuk çorbası
Ispanaklı Gözleme
Künefe
Hayırlı iftarlar
Ah canım kardeşimGunaydin kizlar.
Dun hastane islerim vardi. Kalp kapakcigimda kacak olduğunu öğrendim. Beynim oraya çakıldı kaldi
Yakin gecmiste (Birkac ay icinde) 3 farkli kardiyolog muayenem var ve hiçbiri boyle bir şey soylememisti. Simdi 4.kardiyolog söyleyince bir tarafim inanmak istemiyor
Her neyse, strese girmeyeyim dedikce stres yoğun şekilde üzerime yükleniyor
Sahurda dunku yemekler vardi. Kendime ayri hazirlamadim yine.
Iftara ne yapacagim hicbir fikrim yok. Beynim durdu.
Ah canım kardeşim
Yorma kafanı.
Derdini veren Rabbim elbet dermanını da verir inşallah.
Allahım acil şifalar versin inşallah.
Benim eltimde hergün yemek getirir bende ona götürürümŞu forumda bdv'de gördüklerimden sonra en iyi eltiyi sizin eltiniz seçiyorum, sarma, çorba getiren bir elti, maşallah