Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir-kac gündür bakamadım buraya. Hiç zamanım olmadı. Zaten gec kalkinca gün yatakta bitiyor.
Sahura kadar çalışıyorum. Sonra namaz kılıp kitap okuyorum derken gün açıyor. Herkes kalkarken ben yatıyorum.
Bugün iftara
Tavuk çorbası
Kuru fasulye
Pilav
Salata.
Bi de sevgili Astoria nın tarifi ile patlıcanlı meze
Tatli yemiyorum ben. O sebeple iftardan sonra kuruyemis yiyorum
Resimler bana ait değil ama çok kez yaptım bu tarifi gercekten güzel oluyorOff harikaaa hergun gelip kopya çekip gidiyorum bende bir yazayim dedim ellerinize sağlık herkese hayirli ramazanlar.
Çok geçmiş olsunGunaydin kizlar.
Dun hastane islerim vardi. Kalp kapakcigimda kacak olduğunu öğrendim. Beynim oraya çakıldı kaldi
Yakin gecmiste (Birkac ay icinde) 3 farkli kardiyolog muayenem var ve hiçbiri boyle bir şey soylememisti. Simdi 4.kardiyolog söyleyince bir tarafim inanmak istemiyor
Her neyse, strese girmeyeyim dedikce stres yoğun şekilde üzerime yükleniyor
Sahurda dunku yemekler vardi. Kendime ayri hazirlamadim yine.
Iftara ne yapacagim hicbir fikrim yok. Beynim durdu.
Eki Görüntüle 2829704 Eki Görüntüle 2829705 Eki Görüntüle 2829708 Eki Görüntüle 2829709
Ben hep bu tarifi yapıyorum dışarıdaki beytiyi aratmiyor
Rica ederim ❤Yaptım, gerçekten çok güzel oldu. Tekrar teşekkür ediyorum tarif için.
Afiyet olsunBurda paylaştığınız beyti tarifini yaptım dostlar, müthiş oldu, iyi ki varsınız
Canım çok geçmiş olsun Allah şifa versin kötü düşünme bişey olmaz Allah'ın izniyle...Gunaydin kizlar.
Dun hastane islerim vardi. Kalp kapakcigimda kacak olduğunu öğrendim. Beynim oraya çakıldı kaldi
Yakin gecmiste (Birkac ay icinde) 3 farkli kardiyolog muayenem var ve hiçbiri boyle bir şey soylememisti. Simdi 4.kardiyolog söyleyince bir tarafim inanmak istemiyor
Her neyse, strese girmeyeyim dedikce stres yoğun şekilde üzerime yükleniyor
Sahurda dunku yemekler vardi. Kendime ayri hazirlamadim yine.
Iftara ne yapacagim hicbir fikrim yok. Beynim durdu.
Günaydın.Günaydın
Bu gün tavuklu mantar sote var dünden. Yanina bir cesit daha ekleyeceğim. Salata ve yoğurtla esime yeter.
Tatli olarakta sütlac, triliçe aldik dün meshur tatlicimizdan
Doktor helikobakterimin geçmediğini, yeni bir tedavi sekline baslayacagimizi ve zaman kaybetmememiz gerektigini soyledi. En az 2 litre su ve 3 öğün beslenmem gerektiği için ramazan orucuna bu yil erken veda ediyorum icimde bunun hüznü var.
Esime hazırlayacağım menuyu yazarim artik.
Herkese sağlıklı huzurlu ramazanlar diliyorum.
Geçmiş olsun, Rabbim şifa versin inşallahGünaydın
Bu gün tavuklu mantar sote var dünden. Yanina bir cesit daha ekleyeceğim. Salata ve yoğurtla esime yeter.
Tatli olarakta sütlac, triliçe aldik dün meshur tatlicimizdan
Doktor helikobakterimin geçmediğini, yeni bir tedavi sekline baslayacagimizi ve zaman kaybetmememiz gerektigini soyledi. En az 2 litre su ve 3 öğün beslenmem gerektiği için ramazan orucuna bu yil erken veda ediyorum icimde bunun hüznü var.
Esime hazırlayacağım menuyu yazarim artik.
Herkese sağlıklı huzurlu ramazanlar diliyorum.