- 21 Ağustos 2015
- 31.363
- 95.087
- 37
Evet mantıklı :)25 tl olmus güllac yapragı gözüme cok göründü markette:)Merhaba
Ben büyük boy güllacı kırarak küçük kaplara porsiyonluyorum. Kalanı da sonra kullanıyorum
Alıp bu şekilde 2 3 kez yapabilirsinizEvet mantıklı :)25 tl olmus güllac yapragı gözüme cok göründü markette:)
İnşallah bir gün ben de becerip yaparım da bu tarifleri buraya resim atarım bakalım kısmetRica ederim
Tabi neden olmasınİnşallah bir gün ben de becerip yaparım da bu tarifleri buraya resim atarım bakalım kısmet
Bende hep öyle yapıyorum 1 paket bize bile çok oluyor.5 kişi olmamıza rağmen:)Alıp bu şekilde 2 3 kez yapabilirsinizPahalı olmayan ne kaldı ki
Aynen iyi oluyor oyleBende hep öyle yapıyorum 1 paket bize bile çok oluyor.5 kişi olmamıza rağmen:)
2 veya 3 defa kullanıyorum:)
Az kalırsa kaselere yapıyorum:)
1 paket bile yetiyor ramazanda:)Aynen iyi oluyor oyle
Ben küçük borcama yapıyorum
Güllaç yaprağından börek yapıldığını ilk kez duyuyorum1 paket bile yetiyor ramazanda:)
Arada kalan yufkalarla börek yapıyorum oda güzel oluyor:)
Yapılıyor canım güzel oluyor:)Güllaç yaprağından börek yapıldığını ilk kez duyuyorum
Şahaneymiş. Öğrendiğim iyi olduYapılıyor canım güzel oluyor:)
Çocuklar çok yemezse öyle yapıyordum.Ama geçen yıl çok sevdiler bu yıl daha çok sevilir.Gerek kalmaz:)
Yani tatlı yaptım yufkalar kaldı ne yapacağım demiyoruz.Sahura börek yapıyoruz:)
Bak netten tarifler var:)Şahaneymiş. Öğrendiğim iyi oldu
İş başa düşünce öğrenirsin dediler de eşim çok güzel yapıyor yemekleri bana gerek kalmıyor ki evden çalışmaya başlıycam yine denemelere başlarım ufak ufak :)Tabi neden olmasın
Çok şanslısınız:)Yemek yapmayı sevmek lazım :)Sevdiğiniz zaman zor gelmiyor ve sürekli farklı şeyler deneme isteği oluyor:)İş başa düşünce öğrenirsin dediler de eşim çok güzel yapıyor yemekleri bana gerek kalmıyor ki evden çalışmaya başlıycam yine denemelere başlarım ufak ufak :)
BaktımBak netten tarifler var:)
SanmamYufka kalırsa ziyan olmasın diye denersin