- 16 Ağustos 2010
- 293.035
- 602.909
- 43
Aynen bende çok seviyorumAma merak işte illa deneyeceğimSanmam tatlısını pek seviyoruz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen bende çok seviyorumAma merak işte illa deneyeceğimSanmam tatlısını pek seviyoruz
Ayyy bende baktım çok güzel görünüyor akşama hazırlayıp koyayım dolaba yarına kadar çeksin sosunuBak netten tarifler var:)
Afiyet olsunAyyy bende baktım çok güzel görünüyor akşama hazırlayıp koyayım dolaba yarına kadar çeksin sosunu
Teşekkür ederim canımAfiyet olsun
Buzluğa salatalık konuyor mu ki ellerinize sağlık.İftar menüm:)
Mercimek Çorbası
Etli Nohut
Bulgur Pilavı
Cacık(salatalığı yazdan buzluğa koymuştum)
Sütlaç
Hayırlı iftarlar
Aynen sende faydalanmış olursun:)Teşekkür ederim canım
Güllacı ben hiç sevmiyorum ama eşim ve büyük kızım bayılıyor
Evde varken bende böreğini yapayım bari kendime
Ben yazdan tek kullanımlık doğrayıp koydum.Yani birebir aynı muhteşem demiyorum.Ama güzel oluyor:)Tavsiye ederim.Buzluğa salatalık konuyor mu ki ellerinize sağlık.
Çok tşk ederim deneyeceğim .Bende çok dikkat ediyorum mevsim dışı sebze almamaya ama biraz önce pazara gittim .İlk kez domates ve salatalık aldım .Geldi bence mevsimi diye kendimi kandirdimBen yazdan tek kullanımlık doğrayıp koydum.Yani birebir aynı muhteşem demiyorum.Ama güzel oluyor:)Tavsiye ederim.
Kışın mevsim dışı sebze almıyorum.Özlem gideriyoruz:)
Bu yıl henüz almadım ,dayanmaya çalışıyoruz:)Çok tşk ederim deneyeceğim .Bende çok dikkat ediyorum mevsim dışı sebze almamaya ama biraz önce pazara gittim .İlk kez domates ve salatalık aldım .Geldi bence mevsimi diye kendimi kandirdim
Çok çok teşekkür ederim arkadaşım. Elimden geldiğince annemin yanında olmak istedim sadece. Amin inşallah anneciğim mutludur. Dilerim ki bizler de evlatlarımız da her iki dünyada huzurlu yaşarız inşallah.Cok aktif olmasam da uzun yillardir takip ederim siteyi. Yazdiklarinizla ne kadar akli basında harika bir evlat olduğunuzu gosteriyorsunuz. Annenizin mutlu ayrıldığına eminim bu hayattan. Hayirli bi evlat birakip gitmek hepimize nasip olsun. 3 Ramazan menüm kofteli avci kebabi ve pilav. Iki cesit yeniyor o kadar yapıyorum ben de artik. Esim hala keki bitiremedigi icin tatli yok:) suyu bile zorluyorum icsin diye adama.
Neyse ki boylece bana vakit kaliyor. Ramazanda bol bol kitap okuycam insallah.
Birşeyler kurutabildiginize göre Güneydoğu'da misiniz ? Kurutulmuş domatesi bende severim sole zeytinyağlı ,cevizli falanBu yıl henüz almadım ,dayanmaya çalışıyoruz:)
İyi yapmışsınız .Sahurda aranıyor:)
Benim kuru domateslerim var onlar iş görüyor:)Belkide ondan henüz istek olmadı:)
Amin Allah razı olsun rabbim sizede bı daha yasatmasinaynısını oğlum 3 yaşındayken yaşadım, 3 gün makinaya bağlı kaldı,uyuttular, çok zor bilirim, Rabbim yar ve yardımcınız olsun ve tekrarını göstermesin
Çorbasız olmuyo sanki. Eksik gibi gelio iftar sofrası. Normalde tatlı sarma pide eksik olmazdı bizde. Bu sene sağlıklı bı ramazan programı yaptık. Ne kadar uyabiliriz gorucezMercimek dün vardı da belki şehriye çorbası ile salata olur. Bana kalsa çorba yapmam ama yalnız değilim :)
Allah rahmet eylesin canım anneciginize sizlerde uzun sağlıklı ömür nasip etsin rabbim dayanma gücü versinÇok çok teşekkür ederim arkadaşım. Elimden geldiğince annemin yanında olmak istedim sadece. Amin inşallah anneciğim mutludur. Dilerim ki bizler de evlatlarımız da her iki dünyada huzurlu yaşarız inşallah.
Bizdeki keki de ben bitirdim bu arada.
Dün sahuru 3 hurma ile tamamlayınca acıktım.
Bu akşamki iftara heyecanlıyım.
Safra kesesi ameliyatı olmuştum geçen yıl bu sene iftar yaklaşırken kusmaya başlıyorum hep aynısı oluyor ve sonrasındada saatlerce sürüyor aynen yesil biber falan çok kötü yapıyorBenim eşimin safra kesesi yok. İlk günler sofradan aç kalkıyor. Rahatsız olmamak için. Bir saat sonra tekrar yiyor. Yeşil biber yediği zaman rahatsız ediyor. Sizde yediklerinizi takip edin belki sizi rahatsız eden birsey vardır.