- 21 Ağustos 2015
- 31.812
- 96.571
- 598
- 37
Evet mantıklı :)25 tl olmus güllac yapragı gözüme cok göründü markette:)Merhaba
Ben büyük boy güllacı kırarak küçük kaplara porsiyonluyorum. Kalanı da sonra kullanıyorum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet mantıklı :)25 tl olmus güllac yapragı gözüme cok göründü markette:)Merhaba
Ben büyük boy güllacı kırarak küçük kaplara porsiyonluyorum. Kalanı da sonra kullanıyorum![]()
Alıp bu şekilde 2 3 kez yapabilirsinizEvet mantıklı :)25 tl olmus güllac yapragı gözüme cok göründü markette:)
İnşallah bir gün ben de becerip yaparım da bu tarifleri buraya resim atarım bakalım kısmetRica ederim![]()
Tabi neden olmasınİnşallah bir gün ben de becerip yaparım da bu tarifleri buraya resim atarım bakalım kısmet
Bende hep öyle yapıyorum 1 paket bize bile çok oluyor.5 kişi olmamıza rağmen:)Alıp bu şekilde 2 3 kez yapabilirsinizPahalı olmayan ne kaldı ki
![]()
Aynen iyi oluyor oyleBende hep öyle yapıyorum 1 paket bize bile çok oluyor.5 kişi olmamıza rağmen:)
2 veya 3 defa kullanıyorum:)
Az kalırsa kaselere yapıyorum:)
1 paket bile yetiyor ramazanda:)Aynen iyi oluyor oyle
Ben küçük borcama yapıyorum![]()
Güllaç yaprağından börek yapıldığını ilk kez duyuyorum1 paket bile yetiyor ramazanda:)
Arada kalan yufkalarla börek yapıyorum oda güzel oluyor:)
Yapılıyor canım güzel oluyor:)Güllaç yaprağından börek yapıldığını ilk kez duyuyorum![]()
Şahaneymiş. Öğrendiğim iyi olduYapılıyor canım güzel oluyor:)
Çocuklar çok yemezse öyle yapıyordum.Ama geçen yıl çok sevdiler bu yıl daha çok sevilir.Gerek kalmaz:)
Yani tatlı yaptım yufkalar kaldı ne yapacağım demiyoruz.Sahura börek yapıyoruz:)
Bak netten tarifler var:)Şahaneymiş. Öğrendiğim iyi oldu![]()
İş başa düşünce öğrenirsin dediler de eşim çok güzel yapıyor yemekleri bana gerek kalmıyor ki evden çalışmaya başlıycam yine denemelere başlarım ufak ufak :)Tabi neden olmasın![]()
Çok şanslısınız:)Yemek yapmayı sevmek lazım :)Sevdiğiniz zaman zor gelmiyor ve sürekli farklı şeyler deneme isteği oluyor:)İş başa düşünce öğrenirsin dediler de eşim çok güzel yapıyor yemekleri bana gerek kalmıyor ki evden çalışmaya başlıycam yine denemelere başlarım ufak ufak :)
BaktımBak netten tarifler var:)
SanmamYufka kalırsa ziyan olmasın diye denersin![]()
![]()