11-15 arası serbestler ama market yasağı devam ediyor hala. Benimde market işim var ama onunla giremeyeceğim için gitmiyorum
Teşekkür ederim ama yanlış anlaşılma olmuşdoğum günü değil bugün çocuklara dışarı çıkmak serbestya o yüzden kuzumum günü dedim
Bizimkide mızmızlanıyor maskeyle ama mecbur takıyoruz. Allah sağlık çalışanlarına yardım etsin. Yarım saat dayanamıyorum ben markete girinceBir de cocuklara da maske takmak gerekiyor ama benimki asla takmaz
Evet Allah razı olsunaaa olsun hayır duası etmiş olduk yavruya
11-15 arası serbestler ama market yasağı devam ediyor hala. Benimde market işim var ama onunla giremeyeceğim için gitmiyorum
Teşekkür ederim ama yanlış anlaşılma olmuşdoğum günü değil bugün çocuklara dışarı çıkmak serbestya o yüzden kuzumum günü dedim
Bizimkide mızmızlanıyor maskeyle ama mecbur takıyoruz. Allah sağlık çalışanlarına yardım etsin. Yarım saat dayanamıyorum ben markete girince
6 yaşında benim kızım. Babaannesi pamuklu kumaştan maske dikti yüzüne göre ama ona rağmen istemiyor.Kac yasinda? Az once ogluma maske takmayi denedim durmuyor yuzunde buyuk geliyor.
Ben de boguluyorum. Hele havalar iaininca cok kotu oldu. Bir de ben gozluk kullanıyorum. Naskeden bugulaniyor. Aman Allahim eziyet.
Hayırlı sahurlar
Sahura pişi yaptım çok güzel oldu tavsiye ederim
Denemek isteyenler için link bırakıyorum:)
Eki Görüntüle 2637444Hamur İşleri - Maya olmadan pişi olmaz mı? Olur ..
Evet maya olmadan pişi olmayacağını düşünüyorsanız yanılıyorsunuz.Hem de öyle güzel oluyor ki.Birde hafif ki sormayın.Asla yağ çekmiyor .Bu nedenle çokta hafif. Yapımı ise inanılmaz kolay .Sahura yapıp afiyetle yiyebilirsiniz... Malzemeler : -1 adet yumurta -1 çay bardağı yoğurt -1 tatlı...www.kadinlarkulubu.com
6 yaşında benim kızım. Babaannesi pamuklu kumaştan maske dikti yüzüne göre ama ona rağmen istemiyor.
Ahhh sorma bizide mahvetti sıcak. Kızım için olmasa mümkün değil çıkmazdım dışarı. Zaten bu son hafta biraz zor geçiyor gibi. Acıkmıyorum ama vakit geçmiyorAz önce geldik dışardan koştuk eğlendik ama Ankara fena sıcak yandık
Bende aynen canım sırf oğlumun hatırına acikilmiyo ama susuzluk baya zorluyo bide sürekli böyle bı halsizlik canım hicbisey yapmak istemiyoAhhh sorma bizide mahvetti sıcak. Kızım için olmasa mümkün değil çıkmazdım dışarı. Zaten bu son hafta biraz zor geçiyor gibi. Acıkmıyorum ama vakit geçmiyor
Akşam olmak bilmiyor resmen
Kremsanti kullanıyorum ben böyle durumlarda çırpıp dolaba koyuyorum pişirince içine atıp cirpiyorum şekerini ona göre ayarlamak gerek şanti şekerliİftara mercimek çorbası var dünden. Tavuk çökertme yapacağıım.Tavukları marine ettim çoktan, akşam 19 gibi pişiririm. Kalem börek, salata, erik kompostosu, karpuz, kavun var ama tatlı yok şimdilik, kremam olsaydı şu rafaello pudingten yapardım, bakalım Allah kerim :)