- 5 Mayıs 2013
- 33.831
- 41.256
Biraz içim rahatladı sağolun.Canim ben de yaptim basta bana da baya civik gorundu. Dolaba kaldirdim az once baktim da koyulasmis epeyce. Iyice kati olmasin zaten.
Biraz içim rahatladı sağolun.
Nişasta bekleyince katılaşıyor evet
ben de ona güveniyorum.
Portakal peltesi yapıyorum sütlü irmik tatlısının üzerine, dökerken epey akışkan olsa da bekleyince donuyor.
Tatlının kokusu çok güzeldi.
Üzerini de Hindistan cevizi ve çilekle süsledim.
İnşallah tadı da güzeldir.
Sizinki de eminim güzel olmuştur,
ellerinize sağlık.
Ayy sonucu mutlaka yaz banaHanimlaaaar selam. Kaldi son 2 gun.
Sahurda salamli cheddarli tost, haslanmis yumurta, karpuz, esime cay bana süt vardi.
Aksam menusunde tavuk zehirlenmesi var
Dünden az bir tavuk corbam ve tavuklu bezelyeli misirli pilavim var.
2 parca dev tavuk gogsu vardı. Bir parcasiyla kendimeBoleyn Kizi tarifi ile barbeku soslu tavuk yaptim. Bir parcasiyla da esime sote yaptim digerinden yemez belki diye.
Karpuz keserim yine. Bir de su raffaelo pudingten yaptım sonunda soguyor.
Ben de bugün bulgur pilavına eklemek için tukaş'ın kuru domates konservesini açtım,Hayırlı akşamlar güzel arkadaşlarım hayırlı iftarlar, bugün kü menüm et sote, bulgur pilavı, cacık. Tatlı olarak portakallı lokum ev yapımı, kavala kurabiyesi.
Sahur için. Kuru biberli, konserve domates kavurması. Kahvaltılık,çay afiyet şifa olsun inşallah.
Afiyetle yiyin inşallah.Ben de bugün bulgur pilavına eklemek için tukaş'ın kuru domates konservesini açtım,
çok beğendim, alışveriş listemde bittiğinde alınacaklar listesinde bundan böyle.
Beğendik biz de. Ben de marine ettim yaklasik 7 8 saat. Kapya koymadim. Guzel olduAyy sonucu mutlaka yaz bana
Hepimizin cuması mübarek olsun inşallah. Ben menümü birazdan yazarım, önce C CiNNET NUR un bebesine Yasin okuyacağım, teşekkür ederim paylaşım için. Allahım her hastaya şifa versin inşallah.Kızım Eylül'ün sağlığına kavuşması için Yasin topluyorum 🤲🏻
Arkadaşlar bir çoğunuz biliyorsunuz kızım doğdu doğalı yoğun bakımlarda yaşam mücadelesi veriyor. Herşeyden evvel Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın benim ne çektiğimi bir ben bir Allah bilir. Zaten şu yaşadığım sıkıntıları Rabbim düşmanıma yaşatmasın. 🤲🏻❣ Başlıkta da okuduğunuz gibi kızımın...www.kadinlarkulubu.com
C CiNNET NUR arkadaşımızın kızı yoğun bakımdaymış, çok üzüldüm müsait olan Arkadaşlardan belki Yasin-i Şerif okumak isteyenler olur.
Çok güzel oldu tavsiye ederim.Hayırlı sabahlar
Rafaello Tatlı yapan hanımlar nasıl oldu tatliniz ?
Hayırlı sabahlar
Rafaello Tatlı yapan hanımlar nasıl oldu tatliniz ?
Çok güzel oldu tavsiye ederim.
Malzemeleri bugun tamamladım inşallah yapayım bende yarım ölçüCok guzel oldu