Popüler Konu Ramazanda İftar ve Sahur Menülerimiz (2020)

Taze fasulye salatasını merak ettim.
Taze fasulyeleri haşlıyoruz boylamasına kesiyoruz istediğiniz büyüklükte kesin maydanoz dereotu mısır biberli zeytin zeytinyag limon sarımsak biraz sirke sart değil ben seviyorum bu kadar afiyet olsun 😃 varmı yapan bilmiyorum ama evdeki malzemelerden uydurmustuk şimdi yapıyoruz 😊

Laale Laale
Sen güllacı biraz değişik seviyordun galiba :) instagramda şöyle bir tarif gördüm direk sen geldin aklıma:kk77:
Seversin belki. Yaparsan ve güzel olursa söyle bende deneyim :rolleyes:

İftara mercimek çorbası var dünden. Tavuk çökertme yapacağıım.Tavukları marine ettim çoktan, akşam 19 gibi pişiririm. Kalem börek, salata, erik kompostosu, karpuz, kavun var ama tatlı yok şimdilik, kremam olsaydı şu rafaello pudingten yapardım, bakalım Allah kerim :)

Aaaay benim de kremam var beyaz cikom yoktu. Aldim az once. Yarin yapicam yine bi eksik cikmazsa :KK70:

Aaaay benim de kremam var beyaz cikom yoktu. Aldim az once. Yarin yapicam yine bi eksik cikmazsa :KK70:
Ramazanın sonuna doğru fark ettim ki benim eş kişisi şerbetli tatlıları daha çok seviyor:KK22:, tatlıcıdan karışık almış geldi, iftardan sonra bir posta yedi, biraz da benimle beraber çayla yiyecekmiş, bakalım sahurda da yiyecek mi :KK70:

Ramazanın sonuna doğru fark ettim ki benim eş kişisi şerbetli tatlıları daha çok seviyor:KK22:, tatlıcıdan karışık almış geldi, iftardan sonra bir posta yedi, biraz da benimle beraber çayla yiyecekmiş, bakalım sahurda da yiyecek mi :KK70:

Hahah. Sutlu tatlilari daha cok sevmekle beraber serbetli de severim ben. Ama iki posta yiyebilecegimi sanmıyorum :KK70:

Laale Laale
Sen güllacı biraz değişik seviyordun galiba :) instagramda şöyle bir tarif gördüm direk sen geldin aklıma:kk77:
Seversin belki. Yaparsan ve güzel olursa söyle bende deneyim :rolleyes:

Aklına gelmişim ne güzel!:spor:
Biraz karışık geldi bana bu tarif, maalesef o kadar becerikli değilim ki.:işsiz:
Bir de ben güllacı normal beyaz severim. Çikolatalı hoşuma gitmeyebilir. Çok teşekkür ederim beni düşündüğün için.:halay:
Neden banlandın bilmiyorum da hemen içeriden çıkman dileğimle...:sampiyon:

Hepimize harika Perşembe olsun inşallah.:KK3:
Bizde Perşembe malum. Kocamın işe gitme, 2 anne ziyareti ve alışveriş günü.
İşe gitmedi, çok sevindim, alışveriş listesindekileri getirdi, kendi annesine geçti, akşam üstü benim anneme geçecek inşallah.:KK71:
Sahurumuzda değişiklik yok.
Hurma , ilaçlar ve su.:temizlik:

İftarımıza gelince,
Vazgeçilmezimiz tarhanamız.
Buzlukta geçen hazırladığı hamburger ekmeği ve köftesi vardı, onları aşağıya indirmiş, onları yapacakmış kendisi.:hamarat:
Benden de kadayıf rica etti, getirmiş, şurupladım, inşallah iyi olmuştur. Üstündeki tarif çok şekerli geldi, azalttım biraz, bakalım ne olacak?:eek:
Çok anlıyormuşum gibi bir tarifle oynama yapıyorum ya tam dayaklığım aslında ya neyse!!! :KK67:

Bugün kocama annelerin bayram çikolatasını da aldırdım. Ben bayram hiç sevmem, hiç bir bayram kutlamasına katılmak istemem, illa ki tatile kaçmak isterim, teee bekarlığımızda kocama bu konuda :KK75:ayar vermiştim. Her sene bayramda tatile bir yere gittik, nasipse bu sene evde başbaşayız. Benim bir şikayetim yok. Herkesin aksine ben çocukluğumu, gençliğimi hiç özlemiyorum. Aksine çok mutluyum o günlerin geride kaldığı için. Duyan da gençliğinde işkence yapmışlar sanacak ama sevmiyorum işte.:63:

Neyse...

Hepimizin ellerine sağlık.:KK60:
Allah'ım olmayanlara da versin inşallah.:KK74:
Allah'ım hepimizin oruçlarımızı, namazlarımızı, dualarımızı, tesbihlerimizi, ibadetlerimizi kabul etsin en yakın zamanda inşallah.:KK36:

Raffeello tatlısını yaptım ama sanki biraz cıvık oldu kıvamı, beklerken koyulaşmasını umuyorum.
Ölçüye de uydum ama.

İftar menüsü:
Domates çorbası,
Çıtır tavuk KFC
Lokanta usulü iri bulgur pilavı
Salata
Ayran

Hepimize hayırlı iftarlar,
bereketli sofralar olsun inşallah.

Raffeello tatlısını yaptım ama sanki biraz cıvık oldu kıvamı, beklerken koyulaşmasını umuyorum.
Ölçüye de uydum ama.

İftar menüsü:
Domates çorbası,
Çıtır tavuk KFC
Lokanta usulü iri bulgur pilavı
Salata
Ayran

Hepimize hayırlı iftarlar,
bereketli sofralar olsun inşallah.

Canim ben de yaptim basta bana da baya civik gorundu. Dolaba kaldirdim az once baktim da koyulasmis epeyce. Iyice kati olmasin zaten.

X