Sağol canımHarika olmuş ellerine sağlık!!!
afiyet şifa olsun.
Taze fasulyeleri haşlıyoruz boylamasına kesiyoruz istediğiniz büyüklükte kesin maydanoz dereotu mısır biberli zeytin zeytinyag limon sarımsak biraz sirke sart değil ben seviyorum bu kadar afiyet olsunTaze fasulye salatasını merak ettim.
İftara mercimek çorbası var dünden. Tavuk çökertme yapacağıım.Tavukları marine ettim çoktan, akşam 19 gibi pişiririm. Kalem börek, salata, erik kompostosu, karpuz, kavun var ama tatlı yok şimdilik, kremam olsaydı şu rafaello pudingten yapardım, bakalım Allah kerim :)
Yarın ben de yapacağım nasipse...Aaaay benim de kremam var beyaz cikom yoktu. Aldim az once. Yarin yapicam yine bi eksik cikmazsa
Ramazanın sonuna doğru fark ettim ki benim eş kişisi şerbetli tatlıları daha çok seviyorAaaay benim de kremam var beyaz cikom yoktu. Aldim az once. Yarin yapicam yine bi eksik cikmazsa
Pişti olucaz o zaman :)Yarın ben de yapacağım nasipse...
Ramazanın sonuna doğru fark ettim ki benim eş kişisi şerbetli tatlıları daha çok seviyor, tatlıcıdan karışık almış geldi, iftardan sonra bir posta yedi, biraz da benimle beraber çayla yiyecekmiş, bakalım sahurda da yiyecek mi
Aklına gelmişim ne güzel!Laale
Sen güllacı biraz değişik seviyordun galiba :) instagramda şöyle bir tarif gördüm direk sen geldin aklıma
Seversin belki. Yaparsan ve güzel olursa söyle bende deneyim
Raffeello tatlısını yaptım ama sanki biraz cıvık oldu kıvamı, beklerken koyulaşmasını umuyorum.
Ölçüye de uydum ama.
İftar menüsü:
Domates çorbası,
Çıtır tavuk KFC
Lokanta usulü iri bulgur pilavı
Salata
Ayran
Hepimize hayırlı iftarlar,
bereketli sofralar olsun inşallah.