- 2 Ağustos 2013
- 34.133
- 101.569
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Keşke büyümeseydikBen de biraz hamur yaptim kasarli pogaca attim firina. Az bir hamur artti. Onlari da sekillendirip pişi yaptim. Oglum cok seviyor. Hem kandil ruhuna da uymus olduk Ben kucukken her kandil bir suru yapar komsulara dagitirdik
Keşke büyümeseydik
Ben de pişi çok severim.Ben de biraz hamur yaptim kasarli pogaca attim firina. Az bir hamur artti. Onlari da sekillendirip pişi yaptim. Oglum cok seviyor. Hem kandil ruhuna da uymus olduk Ben kucukken her kandil bir suru yapar komsulara dagitirdik
Amin canim benim. Biz de cok severiz. Zaten bana hamur olsunBen de pişi çok severim.
Ellerine sağlık canım.
Allah'ım kabul etsin inşallah.
Ellerinize sağlık afiyet olsun:)ben hep böyle yaparım Nevreste çok güzel oluyor :)
bende yumurtalı ekmek kahvaltı
bu aksam islim kebabı
bulgur pilavı cacık revani vardı
çorbadan sıkıldık Allah açlıkla terbiye etmesin
yarına menü netleşince yazarım nasipse herkese hayırlı sahurlar:)
Günaydın
Daha önce yaptığım pizzanın artanı buzluktaydı. Sahurda 2 dilim ondan yedim mikrodalgada ısıtıp.
İftara rahatım. Dünden kalan yemekler var. Yanına Salata, cacık tamamdır
Kuzumun günü bugün. Doya doya oynasın dışarıda prensesim.
Prensesin doğum günü kutlu olsun nice mutlu yıllara inşallahGünaydın
Daha önce yaptığım pizzanın artanı buzluktaydı. Sahurda 2 dilim ondan yedim mikrodalgada ısıtıp.
Günaydın
11-15 arası serbestler ama market yasağı devam ediyor hala. Benimde market işim var ama onunla giremeyeceğim için gitmiyorumHangi saatlerde serbest cocuklara canim? Cikinca markete gidebiliyolar mi? Yani markete gitmem lazim ama cocugu birakacak kimse olmayınca gidemiyorum o yuzden sordum.
Bir de cocuklara da maske takmak gerekiyor ama benimki asla takmaz
Prensesin doğum günü kutlu olsun nice mutlu yıllara inşallah ❤
Teşekkür ederim ama yanlış anlaşılma olmuş doğum günü değil bugün çocuklara dışarı çıkmak serbestya o yüzden kuzumum günü dedimNice mutlu ömrü olsun inşallah.