Rafaello mu hemen tarifHanimlar hepinizin Kadir Gecesi mubarek olsun. Allah hepimizin hayirli dualarini kabul etsin inşallah
Sahur menumuzde tost, haslanmis yumurta, karpuz, esime cay bana soda vardi.
Iftara
Şehriye çorbası
Kıymalı bezelye yemegi
Dunden pirinc pilavi
Yogurt
Karpuz
Raffaelo puding
Rafaello mu hemen tarif
Teşekkür ederim canım hemen bakıyorumAy ben de hastasiyim
Ilk defa deniycem ben de. Nasıl olur bilmem.
Tarif linkini ekliyorum. Ben yarim ölçü yapicam 3 kisi oldugumuz icin
Müthiş Raffaello Muhallebisi - Nefis Yemek Tarifleri
Müthiş Raffaello Muhallebisi Tarifi nasıl yapılır? 4.444 kişinin defterindeki bu tarifin detaylı anlatımı ve deneyenlerin fotoğrafları burada.www.nefisyemektarifleri.com
Evdeki tatlı bitsin deniycemAy ben de hastasiyim
Ilk defa deniycem ben de. Nasıl olur bilmem.
Tarif linkini ekliyorum. Ben yarim ölçü yapicam 3 kisi oldugumuz icin
Müthiş Raffaello Muhallebisi - Nefis Yemek Tarifleri
Müthiş Raffaello Muhallebisi Tarifi nasıl yapılır? 4.444 kişinin defterindeki bu tarifin detaylı anlatımı ve deneyenlerin fotoğrafları burada.www.nefisyemektarifleri.com
Aminnn teşekkür ederimEllerine sağlık.
Ekmek harika olmuş!
Afiyet şifa olsun inşallah.
Aminnnn. Son 2 yıldır ısrarla istediğim bir şey var. Hayırlıysa nasip et dedikçe nasip olmuyor :) gönlüm hayırlı değil demekki diyor dilim yinede istemekten vazgeçmiyor :)Hanimlar hepinizin Kadir Gecesi mubarek olsun. Allah hepimizin hayirli dualarini kabul etsin inşallah
Sahur yapmıycam bu sabah, sadece su, midem bir garip...
Evdeki tatlı bitsin deniycem
Siz nedense çok minnoş bir çift gibi geliyorsunuz bana.Hepimizin Kadir gecesi mübarek olsun, 19 Mayıs gençlik ve spor bayramımız kutlu olsun!
Sabah instagramda gördüm insanlar çamaşır makinası deterjan koyma yerini çıkarıp yıkamışlar, az önce ben de yapayım dedim ama bir kaç parçayı kırdım galiba. O kadar sert davranmadım ama niye böyle oldu anlamadım. Güneşe koydum kurusun diye. Bakalım neler olacak?
Millet ne güzel temizlik yapıyor incığını cincığını da. Ben bir işe kalkışıyorum, daha çok zarar veriyorum çevreme.
Üzüldüm biraz.
Neyse...
Sahurumuz hurma, ilaçlar ve su şeklinde devam ediyor.
İftarımıza gelince;
Benim sevgili tarhana çorbam.
Kocam kendine etli patates yemeği yapacakmış.
Benim de canım bulgur pilavı istiyor, kocacıma azıcık ima ettim, anlamıştır inşallah.
Hepimizin ellerine sağlık.
Allahım olmayanlara da versin inşallah.
Allahım hepimizin oruçlarımızı, namazlarımızı, dualarımızı, ibadetlerimizi, tesbihlerimizi kabul etsin en yakın zamanda inşallah.
Ah çok çokSiz nedense çok minnoş bir çift gibi geliyorsunuz bana.
Allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah. Artsın eksilmesin....Ah çok çokteşekkür ederiz. Minnoşluk kalmadı artık.
Malum 40+ olduk artık.
Ama komik olduğumuzu düşünüyorum. Şu makina kapağına kocam bakıp bakıp diyor ki; “bence sen hiç bir şeye dokunma, hem kendini yorup üzüyorsun hem de eşyalar teker teker gidiyor”
Geçen gün de televizyon sehpasındaki fotoğraf çerçevesini kırdım. Şimdi sayıyor yanımda tost makinası vidalarını gevşetmişim, banyo lavabosunu kırdım.
Ahhhh! Allahım sen bana, bize, herkese yardım et inşallah.
Neyse...
Amin inşallah.Allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah. Artsın eksilmesin....
Afiyet olsun bencede hatta akşam kahvaltilarini çok seviyoruz hergun yiyebilirizSahurları çoğunlukla eşim hazırladığı için pek sahur bildirimi yapamıyorum ama tost menemen kızarmış patates filaj yapıyor genelde.
Geçen ben börek yaptım. Biraz da buzluğa koymuştum.
Iftarda o böreklerden pişireceğim biraz.
Patates salatasi.
Yaprak sarması.
Çaybence en güzel menu çay menüleri ❤