- 26 Mayıs 2018
- 8.189
- 38.698
- 51
Ay sizin eşiniz benim huysuzumdan daha beter.Ayy benim eşimde seçer yemek köfteli çorba sevmez sulu köfte yemeği yer (çelişkiye bak :) ) mantı yemez su böreği yemez karnabahar yemez pırasa yemez yemezde yemez bu kış eve bir kere bile pırasa almadık mesela
Sorma ya maydanoz ve dereotundan tiksinir kofteya salataya koyamiyorum o yüzden ama lahmacunun içine sarınca yiyor ( bidaha çelişki) etli kıymalı börek hiç yemez onu geçtim etli Kuru fasulye ve nohutta yemezBabam da oyle aynen. Kiymayla kofte yap yer. Kiymali borek yemez. Kofteyi sulu yemez.
Kofteye maydanoz koy yemez. Etin yagi varsa yemez. Delirtir insanı.
Ben de secerim ama bu kadar incik cincik secmem
Aynen bu gidişle oğlumda öyle olacak diye korkuyorum benAy sizin eşiniz benim huysuzumdan daha beter.
Yalnız değilmişim biraz rahatladım.
Hahah babamla ayni topraktanSorma ya maydanoz ve dereotundan tiksinir kofteya salataya koyamiyorum o yüzden ama lahmacunun içine sarınca yiyor ( bidaha çelişki) etli kıymalı börek hiç yemez onu geçtim etli Kuru fasulye ve nohutta yemez
Aynen bu gidişle oğlumda öyle olacak diye korkuyorum ben
Geçen benimle beraber mantı yedi bayıla bayıla nasıl sevindim normalde babası yemiyor diye yemiyordu oda
Zahmet olmazsa bende alabilirmiyim domatesli çorba tarifini yarına pisiriyim :)Evet ben tarif etmistim. Huysuza afiyet olsun
Kendimden biliyorum yemek secen birine yemek begendirmek cok zor oluyor.
Tipkisinin aynısı gibi bişeyHahah babamla ayni topraktaneti kavur yer etli fasulye nohut yemez. Mesela havuc kizartmasina bayilir. Her disari ciktiginda havuc alır kizartma icin ama havuc salatasi yemez. Yemege havuc koy yemez
Saka gibiler
Şahane görünüyor afiyet olsunEkşi maya ekmek yaptım bugün.
Miss koktu yine mutfağım.
İftara kabak dolması (kızarmış kabaktan yapıyorum ben)
Yayla çorbası
Artmış yemekler var az az kalmış birde onlar.
Bol su
Herkesin iftarı bereketli olsunEki Görüntüle 2636803
Aksam rehavet çökünce gelemedim. Hemen yaziyorum.
Ben 2 3 yemek kasigi sivi yagda 1 tatli kasigi kadar unu koku atana kadar kavuruyorum. Sonrasinda azicik salca ve 1 tane iri domatesin rendesini ekleyip az oyle kavuruyorum. O an püre gibi oluyor ama aciliyor. 2 avuc tepeleme olmayacak sekilde arpa sehriye ekliyorum. Sehriyeler kavrulunca sismedigi icin bir iki cevirip tavuk suyu ekliyorum. Tavuk suyu yoksa normal su da olur. Su ekleyince bazen 1 tavuk bulyonu 3e bölüp bir parcasini ekliyorum. Tuz, karabiber ve kiyilmis maydanoz ekliyorum. Bu sekilde sehriyeler sisene kadar pisiriyorum.
En lezzetli bu sekilde oluyor
2 gündür halsiz hissediyorum kendimi. Bacaklarım ağrıyor. Yemeği zor hazırladım. Ramazanın ilk haftaları daha dinamiktim. Ankarada inanılmaz bunaltıcı bir sıcak var. Yağmur sıcağı derlerya öyle.
Şahane görünüyor afiyet olsun
Teşekkür ederimBurda da iki gundur bir isindi ki hava. Asiri bogucu gerçekten. Ilk gunler daha kolaydi.
Bu arada ekmek super gorunuyor.
Güzel olursa tarif isterizBu akşam iftar icin tavuk dünyasının barbekus isimli şahane tavuğunu deneyeceğim. Daha önce cesaret edememistim. Umarım ac kalmayız.
Domates çorbası salata makarna da eklerim.
Bize dua edin ac kalmayalım
Bu akşam iftar icin tavuk dünyasının barbekus isimli şahane tavuğunu deneyeceğim. Daha önce cesaret edememistim. Umarım ac kalmayız.
Domates çorbası salata makarna da eklerim.
Bize dua edin ac kalmayalım
Nasıl oluyor kısaca yazsanGuzel bi tariften yaparsan enfes olur bence. Ben kekiklim tarifini yapiyorum. Tadina doyamiyoruzbak canim cekti
Güzel olursa başımla beraber.Güzel olursa tarif isteriz
İnşallah aç kalmazsiniz
1 tane tarif var zaten. Nefis yemek tariflerinde buldum. 7 kişi denemiş. Hepsi çok beğenmiş. Lakin tarifte 15 dakika pişirme suresi demiş.Guzel bi tariften yaparsan enfes olur bence. Ben kekiklim tarifini yapiyorum. Tadina doyamiyoruzbak canim cekti