Doğum günü kutlu olsun canımMerhaba hanimlar.
Sahurda esime dunku yemekler, yogurt, cay vardi. Onceki gunden 3 kucuk biber dolmasi vardi ben de onlari yedim.
Iftar
Ezogelin çorbası
Mangalda ciğer şiş (eşime), tavuk şiş (oğlumla bana)
Salata
Cacik
Kola
Oğluma doğum günü pastası
Afiyet olsun.Biz eşimle liseyi beraber okuduk, kantinci abimiz patates kızartmalı, kaşarlı, kavurmalı ve ketçaplı bi tost yapardı. Tok adama 3 çeyrek yedirirdi.O düştü aklımıza onu yaptık yedik. Yanında da taş kağıt makas oynarak meyve suyu seçtik. Ben kazansam portakal suyu içecektik ama eşim kazandı elma suyu içtik maalesef.
Herkese hayırlı sahurlar.
Afiyet olsun.Muhabbetiniz hep daim olsun
Amin canımAmin ablacım tüm herkesin daim olsun inşallah.
Tesekkurler canim benimDoğum günü kutlu olsun canım
Senin de oğlanın doğum günü kutlu olsun inşallah.Nice yaşlara canım ❤ benim oğlanla yakınmış benim oğlum doğduğu günün akşamı ilk teravih kılınmıştı bu sene bayramın üçüncü günü doğum günü inşallah
Amin inşallah Allah razı olsun ablamSenin de oğlanın doğum günü kutlu olsun inşallah.
Sağlıkla, mutlulukla analı babalı büyüsün.
İyi insan olsun, Allahım iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah bu hayat yolunda.
Biz sabahtan eşimle dip köşe temizlik yaptık.
Yatak, koltuk, buzdolabı her şeyi çekip altını, arkasını süpürüp sildik.
Lavabolar, wcler elden geçti, tozlar alındı.
Çok yorulmuşuz, eşim uzandı,
ben kk'da takılıyorum.
Dünden kalan yemek yok.
Çok şükür lokma israf etmedik Ramazan boyunca.
Huysuzum domatesli şehriye çorbasını sevdi X xDerinMavix tarif etmişti yanlış hatırlamıyorsam, ondan yaparım.
BDV'deki bir konuda bir güveç muhabbetidir gidiyor et indirdim buzluktan, su dolu kaba koydum.
Yanına bulgur pilavı ve abone olduğumuz cacık.
Oğlum et yemez ona bir şey düşünmek lazım.
Allah ağız tadıyla yemeyi nasip etsin hepimize pişirdiklerimizi, evlerimiz huzurlu, sofralarımız bereketli olsun inşallah.
Ayy benim eşimde seçer yemek köfteli çorba sevmez sulu köfte yemeği yer (çelişkiye bak :) ) mantı yemez su böreği yemez karnabahar yemez pırasa yemez yemezde yemez bu kış eve bir kere bile pırasa almadık meselaEvet ben tarif etmistim. Huysuza afiyet olsun
Kendimden biliyorum yemek secen birine yemek begendirmek cok zor oluyor.
Babam da oyle aynen. Kiymayla kofte yap yer. Kiymali borek yemez. Kofteyi sulu yemez.Ayy benim eşimde seçer yemek köfteli çorba sevmez sulu köfte yemeği yer (çelişkiye bak :) ) mantı yemez su böreği yemez karnabahar yemez pırasa yemez yemezde yemez bu kış eve bir kere bile pırasa almadık mesela