Popüler Konu Ramazanda İftar ve Sahur Menülerimiz (2020)

Doğum günü kutlu olsun canım

Biz eşimle liseyi beraber okuduk, kantinci abimiz patates kızartmalı, kaşarlı, kavurmalı ve ketçaplı bi tost yapardı. Tok adama 3 çeyrek yedirirdi. O düştü aklımıza onu yaptık yedik. Yanında da taş kağıt makas oynarak meyve suyu seçtik. Ben kazansam portakal suyu içecektik ama eşim kazandı elma suyu içtik maalesef.
Herkese hayırlı sahurlar.

Afiyet olsun.Muhabbetiniz hep daim olsun

Sağlıklı, huzurlu ve umutlu haftalar olsun hepimize. Allahım hepimizin işimizi gücümüzü rast getirsin inşallah!

Dün mücver sonrası mutfak kötü oldu haliyle. İftar sonrası temizlik yapamadık. Bu sabah kalktık. Karı koca beraber mutfağa girdik. Ocak, dolaplar, tezgahlar derken pırıl pırıl oldu amma çok yorulduk, susadık, gene uzandık şimdi.

Sahurumuzda hiç bir şey yiyemiyoruz. Hurma, ilaçlar ve su.

İftar için de sanırım midemiz küçüldü artık. Milyarlarca mücver yiyebilen ben, yarısını bıraktık. Son günler zor geçiyor yalan değil.
Ben tarhana çorbası yaparım.
Dünden kalan mücver.
İlave olarak kocam kendine tavuk yemeği yapacakmış biraz.
Dün tatlı bile yiyemedik.
Güllaç ve A 101 pastamız bugüne kaldı.
Birazdan kalkıp çarşafları da makineye atacağım. Allahım yardımcımız olsun inşallah iş yapmak zor oluyor.

Hepimizin ellerine sağlık.
Allahım olmayanlara da versin inşallah.
Allahım hepimizin oruçlarımızı, dualarımızı, namazlarımızı, tesbihlerimizi, ibadetlerimizi kabul etsin en yakın zamanda inşallah.

Nice yaşlara canım ❤ benim oğlanla yakınmış benim oğlum doğduğu günün akşamı ilk teravih kılınmıştı bu sene bayramın üçüncü günü doğum günü inşallah
Senin de oğlanın doğum günü kutlu olsun inşallah.
Sağlıkla, mutlulukla analı babalı büyüsün.
İyi insan olsun, Allahım iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah bu hayat yolunda.

Biz sabahtan eşimle dip köşe temizlik yaptık.
Yatak, koltuk, buzdolabı her şeyi çekip altını, arkasını süpürüp sildik.
Lavabolar, wcler elden geçti, tozlar alındı.
Çok yorulmuşuz, eşim uzandı,
ben kk'da takılıyorum.

Dünden kalan yemek yok.
Çok şükür lokma israf etmedik Ramazan boyunca.
Huysuzum domatesli şehriye çorbasını sevdi X xDerinMavix tarif etmişti yanlış hatırlamıyorsam, ondan yaparım.
BDV'deki bir konuda bir güveç muhabbetidir gidiyor et indirdim buzluktan, su dolu kaba koydum.
Yanına bulgur pilavı ve abone olduğumuz cacık.
Oğlum et yemez ona bir şey düşünmek lazım.

Allah ağız tadıyla yemeyi nasip etsin hepimize pişirdiklerimizi, evlerimiz huzurlu, sofralarımız bereketli olsun inşallah.

Evet ben tarif etmistim. Huysuza afiyet olsun
Kendimden biliyorum yemek secen birine yemek begendirmek cok zor oluyor.

Evet ben tarif etmistim. Huysuza afiyet olsun
Kendimden biliyorum yemek secen birine yemek begendirmek cok zor oluyor.
Ayy benim eşimde seçer yemek köfteli çorba sevmez sulu köfte yemeği yer (çelişkiye bak :) ) mantı yemez su böreği yemez karnabahar yemez pırasa yemez yemezde yemez bu kış eve bir kere bile pırasa almadık mesela

Babam da oyle aynen. Kiymayla kofte yap yer. Kiymali borek yemez. Kofteyi sulu yemez.
Kofteye maydanoz koy yemez. Etin yagi varsa yemez. Delirtir insanı.
Ben de secerim ama bu kadar incik cincik secmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…