- 5 Mayıs 2013
- 33.831
- 41.256
Oğlanın doğum günü Ramazan’a denk gelmesi çok tatlı oldu.
Kutlamak bana da nasip oluyor, çok şükür, ne mutlu bana.
Sağlıklı, mutlu yaşları olsun inşallah.
Analı babalı büyüsün.
Allahım hep iyilerle karşılaştırsın kendisini de doğru dürüst iyi insan olmasını nasip etsin inşallah.
Nice mutlu seneleri olsun kuzucugunAmin canım benim cok tesekkurler :)
Ramazana 10 gun kala gibi dogmustu. Simdilik 3 dogum gunu de ramazana denk geldi :) seneye artik bayram sonrasina geliyor sanirim :)
Nice yaşlara canımAmin canım benim cok tesekkurler :)
Ramazana 10 gun kala gibi dogmustu. Simdilik 3 dogum gunu de ramazana denk geldi :) seneye artik bayram sonrasina geliyor sanirim :)
Nice mutlu seneleri olsun kuzucugun
Onun da sağlıklı uzun ömrü olsun insallah kuzum. Simdiden kutlu olsunNice yaşlara canım ❤ benim oğlanla yakınmış benim oğlum doğduğu günün akşamı ilk teravih kılınmıştı bu sene bayramın üçüncü günü doğum günü inşallah
Allah hayırlı uzun ömür versin inşallahOğluma doğum günü pastası
Paşanın doğum günü kutlu olsun nice mutlu yıllara inşallah.Selam kizlar. Bugun yogundum ugrayamadim hic. Yarın oglumun dogum gununu kutlayacagiz insallah
Sahurda peynieli kasarli gozleme yaptim. Esime cay bana süt.
Iftar menum
Tarhana çorbası
Taze fasulye
Sebzeli bulgur pilavi
Cacik
Karpuz
Dondurma
Allah hayırlı uzun ömür versin inşallah
Teşekkürler canim benimPaşanın doğum günü kutlu olsun nice mutlu yıllara inşallah.
Ben çok severim pırasayı bazen pirinçli, havuçlu yaparım portakal suyuylaDaha demin karar verdim ne yapacağıma.
Domates çorbası
Nar ekşili pirasa
Zerdeçalli makarna.
Cacık
Her şeyin ekşisini yapıyorum. Ekşi hastasıyım. Babama göre ben insanin midesini delermişim