Popüler Konu Ramazanda İftar ve Sahur Menülerimiz (2020)

Amin canım benim cok tesekkurler :)
Ramazana 10 gun kala gibi dogmustu. Simdilik 3 dogum gunu de ramazana denk geldi :) seneye artik bayram sonrasina geliyor sanirim :)

Amin canım benim cok tesekkurler :)
Ramazana 10 gun kala gibi dogmustu. Simdilik 3 dogum gunu de ramazana denk geldi :) seneye artik bayram sonrasina geliyor sanirim :)
Nice yaşlara canım benim oğlanla yakınmış benim oğlum doğduğu günün akşamı ilk teravih kılınmıştı bu sene bayramın üçüncü günü doğum günü inşallah

Paşanın doğum günü kutlu olsun nice mutlu yıllara inşallah.

İftara çorba çıtır tavuk ve fırında elma dilim patetes, salata vardı. Çıtır tavuğu beğendik fazlasıyla yedik :) burada kim deyip aklıma düşürdüyse ağzına sağlık :) 2 kup magnolya ve dondurma var.Magnolyaları babayla oğlu halleder, Ben de dondurma yerim küçükle beraber, küçük sevmiyor öyle tatlıları henüz :)
Afiyet olsun hepimize, Allah kabul etsin. Sahur için oğlum yine menemen istiyor, biz eşimle pek yemiyoruz ama oğluma kıyamam :)

evet bizde bugün çok karışık oldu kalan ekmekler bitsin diye
biraz menemen
çok az kuymak
dünden kalan tarhana çorbası
salata
Ve meyve

eşim yemek yemeden biraz meyve yiyor aidin salih araştırıyor okuyor demiştim sağlığına iyi gelir inşallah ümidi ile

sahura yine parmak börek hazırladım
Dün tost yapmıştım

Daha demin karar verdim ne yapacağıma.

Domates çorbası

Nar ekşili pirasa

Zerdeçalli makarna.

Cacık

Her şeyin ekşisini yapıyorum. Ekşi hastasıyım. Babama göre ben insanin midesini delermişim
Ben çok severim pırasayı bazen pirinçli, havuçlu yaparım portakal suyuyla
bazen de nar ekşili, kuru domatesli.
Şemsa Denizsel'in ekşili pırasa tarifi müthiş, tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…