Urfa'da yaşıyorum benNeresi orası biz de daha bir buçuk saate yakın var.
Bizde 3 saat 15 dakika var daha (Almanya)Neresi orası bizde daha bir buçuk saate yakın var.
Aramızda dağlar, yollar, saatler var.Bizim de 50 dk kaldı
Bence de iyi cesaret.Urfa'da yaşıyorum benburalarda normalde fırınlar pişiriyor lahmacunu iç harcı hazırlar yollardım eşimle ne güzel pişmiş halde gelirdi eve ama malum virüsten dolayı fırına vermek olmaz diye kendim girişeyim dedim pişmanım şu an
İstanbul'da mısınAramızda dağlar, yollar, saatler var.
Kaçta açıyorsunuz?Bizde 3 saat 15 dakika var daha (Almanya)
Yapılır ya ne olacak geçen bende yaptım yetişiyor:)Bence de iyi cesaret.
40 dakika kaldi şuan.
Hiç denemedim onu ama daha önce başka bir şey için beşamel sos yaptığımda çok un kokmuştu hoşuma gitmemiştiKarnabaharin en guzel hali graten bence. Besamel sos ve kasar cok yakisiyor cunku. Hem de doyurucu oluyor. Yanina sadece corba ve salata yetiyor. Makarna da yakisiyor.
20:49 da canımKaçta açıyorsunuz?
Yakın sayılır.İstanbul'da mısın
Allah kolaylık versin20:49 da canım
Iyi fikir aklımızda olsunKarnabaharin en guzel hali graten bence. Besamel sos ve kasar cok yakisiyor cunku. Hem de doyurucu oluyor. Yanina sadece corba ve salata yetiyor. Makarna da yakisiyor.
Ben senin kadar becerikli bir hatun değilsem demek.Yapılır ya ne olacak geçen bende yaptım yetişiyor:)
Ama fırında yaptırdığımız gibi olmuyor:)
Amin tüm tutanlaraAllah kolaylık versin
Bende kıymalı pide denemesi yapacağım bir gün.Bizde de inşallah başarabilirsem lahmacun olacak ama gidişat çok kötü şu anve iftara 45 dk var
Yok yok yaparsın beceriklisin biliyorumBen senin kadar becerikli bir hatun değilsem demek.
O lahmacundan daha kolay oluyor mutlaka olur:)Bende kıymalı pide denemesi yapacağım bir gün.
Ayy inşallah. Bu arada Nevrestecim ekşi mayamı yaptım ekmek yapıyorum 1 aydırO lahmacundan daha kolay oluyor mutlaka olur:)