- 5 Mayıs 2013
- 33.831
- 41.256
Iyi oldu yavAijoo m b r Hasatzamani Lostinparadise PeRRieR B Beto2012 B Babyiscoming bakin kizlar fikir isterseniz
Kolay yemek tarifleri varsa alırımAijoo m b r Hasatzamani Lostinparadise PeRRieR B Beto2012 B Babyiscoming bakin kizlar fikir isterseniz
Geçmiş olsun. Artık güvenebilsem netten Afyon patetesi sipariş edeceğim, buradaki patetesler hiç güzel kızarmıyorDün küçük bir kaza geçirdim, iftarda çay servisi yaparken
kaynar su elime döküldü.
Herkes dikkatli olsun, aman diyeyim.
Dün sebze çorbası yaptım, soğan, bir diş sarımsak, havuç, kereviz, küçük bir patates ve zerdeçal ile.
Oğlum çok yemek seçiyor beni en çok o zorluyor o da yesin diye kıymalı patates yaptık.
Kıyma, soğan ve sarımsağın rengi dönünce küçük doğranmış patatesleri ve sivri biberi ekleyip tencerenin kapağını kapattım.
Buharıyla hem pişti hem sotelendi.
Biraz sonra salçasını ekledim biraz da öyle sotelendi zaten çabuk yumuşadı.
Tuz, karabiber, köri ve kekik ekleyip yarım çay bardağı su ekledim o da salçayı eritip bütünleştiirsin diye.
Aç olduğumuzdan mı bilmem? Çok lezzetli geldi, hımm diye diye yedik patatesler Afyon mamulüydü bu arada.
Oğlana bir de milföy böreği yaptım.
Bugüne Allah kerim.
hamarat hanimlar dolu canimKolay yemek tarifleri varsa alırım
Geçmiş olsun:/Dün küçük bir kaza geçirdim, iftarda çay servisi yaparken
kaynar su elime döküldü.
Herkes dikkatli olsun, aman diyeyim.
Dün sebze çorbası yaptım, soğan, bir diş sarımsak, havuç, kereviz, küçük bir patates ve zerdeçal ile.
Oğlum çok yemek seçiyor beni en çok o zorluyor o da yesin diye kıymalı patates yaptık.
Kıyma, soğan ve sarımsağın rengi dönünce küçük doğranmış patatesleri ve sivri biberi ekleyip tencerenin kapağını kapattım.
Buharıyla hem pişti hem sotelendi.
Biraz sonra salçasını ekledim biraz da öyle sotelendi zaten çabuk yumuşadı.
Tuz, karabiber, köri ve kekik ekleyip yarım çay bardağı su ekledim o da salçayı eritip bütünleştiirsin diye.
Aç olduğumuzdan mı bilmem? Çok lezzetli geldi, hımm diye diye yedik patatesler Afyon mamulüydü bu arada.
Oğlana bir de milföy böreği yaptım.
Bugüne Allah kerim.
Bana da acil böyle kızlardan lazım.Herkese merhaba
Bugün yoğurt çorbası
Fırında ciğer
Fırında patates kızartması
Pirinç pilavı
Soğan salatası olacak:)
Tatlıyı kızlar yapacak:)Henüz karar vermedik sütlü bir tatlı olur:)
Hepimize hayırlı iftarlar olsun
Ergenlik olmadan olur mu:)Bana da acil böyle kızlardan lazım.
Hazır büyümüş olsun.
Ergenlik felan kaldırabilecek durumum yok.
bugün jülien (doğru mu yazdım) doğranmış et ile sote yapmak istiyorum
amaaaa ben et pişirmede iyi değilim
en son kuş başı ile yemek yaptım çok sert oldu : (
bu konuda tavsiyeniz var ise çok memnun olurum : )
Çorba salata ve ekmek olacak
Allah kabul etsin inşallah
Mübarek günler de kimsenin sofrasını boş bırakmasın inşallah
cok teşekkür ederimEti once yuksek ateste rengi degisene kadar mühürleyin. Sonra suyunu salip cekene kadar kisik ateste pisirin. Tuzunu en son atin. Tuz atinca sert kaliyor. Kavurma seklinde yapacaksaniz muhurlemeden sonra kapagi kapatmadan 1 tane sogan dograrsaniz icine cok lezzetli oluyor.