- 23 Eylül 2016
- 515
- 1.624
Amin canım napalim tek ülkemiz hayırlısıyla kurtulsun da ins bu günlerimizde gelip geçerAllah yardımcın olsun canımOnun anlaması ve ikna olmasıda zor:/
Offf kötüymüş gerçekten. Annemle aynı şehirdeyim ama uzağız biz. Balkondan bakışın sizde :)Eşim alıyor:)Liste yapıyorum:)
En zoru annem ile aynı sitedeyiz görüşemiyoruz:)
İnşaallah canım en büyük temennimiz:)Amin canım napalim tek ülkemiz hayırlısıyla kurtulsun da ins bu günlerimizde gelip geçer
Büyük insan bı şekilde laf anliyo ama çocuğun zaman kavramı yok her yeni gün gittimi Venüs diyo
Sarılmak bile ne büyük bi nimetmiş...Eşim alıyor:)Liste yapıyorum:)
En zoru annem ile aynı sitedeyiz görüşemiyoruz:)
İşte annem başka cepheye bakıyor ben başka cepheye göremiyoruz keşke öyle olsaydı:)Offf kötüymüş gerçekten. Annemle aynı şehirdeyim ama uzağız biz. Balkondan bakışın sizde :)
Evet onu bile yapamıyoruz bir süre yapamıyacağız:/Sarılmak bile ne büyük bi nimetmiş...
Bazı şeylerin kıymetini anlamamıza neden oldu bu virüs bide oğlum doğdu doğalı hiç bu kadar çok evde durmamistik çokta enerjik bı çocuk dar geliyo ev bark :)Evet onu bile yapamıyoruz bir süre yapamıyacağız:/
Evde yaşamayı öğrendik:)Bazı şeylerin kıymetini anlamamıza neden oldu bu virüs bide oğlum doğdu doğalı hiç bu kadar çok evde durmamistik çokta enerjik bı çocuk dar geliyo ev bark :)
EvetEvde yaşamayı öğrendik:)
Neler yapabileceğimizi:)
Daha iyi oluruz umarım:)Evetbu virusten sonra artık dünyada hicbisey eskisi gibi olmicak
Umarım canımDaha iyi oluruz umarım:)
ah çok iyi anlıyorumİşte annem başka cepheye bakıyor ben başka cepheye göremiyoruz keşke öyle olsaydı:)
Annem 66 yaşında kronik rahatsızlıkları var .O sebeple gidip bir şey varsa bulaştırmak istemiyoruz:)
apaetman hayatında bu imkanda yokVallahi sitenin içinde yürümek bile güzel artık benim için :)
apaetman hayatında bu imkanda yok
Allah'ım sabır versin
iki çocukla büyük oğlum 4 buçuk yaşında bu arada
gecen günler de anne evde tıkıldık kaldık noluuur dışarı çıkalım dedi : (
Allah yardımcımız olsun inşallahYa o dert bizde de var. Bahce falan olsa indiricem ama o da yok. Cocuk evde enerjisini atamiyor. Bu sefer bana sarıyor. Ne yapacagimi sasirdim. Park bize iki adim ve her gun ya da 2 gunde bir cikarirdim. Karda kista bile hep ciktik. Simdi eve tikilinca cocuk neye ugradigini sasirdi. Oglum 3 yasina giricek 3 hafta sonra.
Allah yardımcımız olsun inşallah
bizim de park bir sokak ötede
4 buçuk ve 2 buçuk benimkiler
apartman da 4-5 komşu çocuğu devamlı görüşüdüler artık oda yok
yetişkin olarak bir şekilde canına çekiyorsun ama çocuklar için çok zor
kesinlikle enerji atamıyorlar
Yeri geliyor ortam çok geriliyor
En çok çocuklara sevineceğim bu günler geçince : /