- 23 Eylül 2016
- 515
- 1.624
Bende çok özlüyorum annemin gelipte beni uyandırdığı günleri fırında kaşarlı ekmek yapardı o koku hala burnumdaBende sahurda yalnızım. Oda etkiliyor aslında iştahımı. Kalabalık olsa ne güzel olur. Ailemin evinde geçirdiğim ramazanları özlüyorum bazen. Annem miss gibi gözleme yapardı
Bende ondan korkuyorum. Korona kabusu başladığında bağışıklık güçlendirici almıştım bugün bitti. Yeşillik yemeye çalışıyorum sahurda ama yok gitmiyor :) iftarda güzel besleniyorum. Sonra çayy ohhh en sevdiğim :) bergamotlu olacak ama :)Tabi yalnız olunca insan yemek istemiyor:)
Ama dengeli beslenmeye çalış canım hatta şu sıra bağışıklığımızın iyi olması lazım:)Azar azar yemeye çalış:)
Ahh evet yaa alarm sesiyle değil annemin sesiyle uyanmak istiyorum. Eskiden giderdim ramazanda ama şimdi malum durumlar yüzünden gidemiyorum. Ne yapalım kısmetBende çok özlüyorum annemin gelipte beni uyandırdığı günleri fırında kaşarlı ekmek yapardı o koku hala burnumda
Sahur öncesi azar azar bir şeyler yemeye çalış canım:)Bende ondan korkuyorum. Korona kabusu başladığında bağışıklık güçlendirici almıştım bugün bitti. Yeşillik yemeye çalışıyorum sahurda ama yok gitmiyor :) iftarda güzel besleniyorum. Sonra çayy ohhh en sevdiğim bergamotlu olacak ama :)
Aminnnn hepimize olsun inşallahSahur öncesi azar azar bir şeyler yemeye çalış canım:)
Afiyet şifa olsun
Ne güzelmiş o günlerimiz anne sıcaklığı bana çok yakın oturuyo annemler ama bende gidemiyorum keşke o günlerimiz geri gelse ...Ahh evet yaa alarm sesiyle değil annemin sesiyle uyanmak istiyorum. Eskiden giderdim ramazanda ama şimdi malum durumlar yüzünden gidemiyorum. Ne yapalım kısmet
Kendimi şükür sahibi biri zannederdim ama ne kadar az şükrettiğimi anladım korona sağolsun :) artık sıradan gördüğüm şeyler bile kıymetli gözümde.Ne güzelmiş o günlerimiz anne sıcaklığı bana çok yakın oturuyo annemler ama bende gidemiyorum keşke o günlerimiz geri gelse ...
Hepimiz öyleyiz canım:)Markete gitmek,ailemiz ile görüşmek bizim için büyük nimetmişKendimi şükür sahibi biri zannederdim ama ne kadar az şükrettiğimi anladım korona sağolsun :) artık sıradan gördüğüm şeyler bile kıymetli gözümde.
İnsan başına gelmeyince anlamiyomus canımız sıkıldı diyip dışarı çıkmak bile ne büyük bi luksmus bugün oğlum pencereden bakarken anne şu aşağıdaki parkı kolonyayla silsek 5 dakika oynasam olmaz mı dediKendimi şükür sahibi biri zannederdim ama ne kadar az şükrettiğimi anladım korona sağolsun :) artık sıradan gördüğüm şeyler bile kıymetli gözümde.
Vallahi sitenin içinde yürümek bile güzel artık benim için :)Hepimiz öyleyiz canım:)Markete gitmek,ailemiz ile görüşmek bizim için büyük nimetmiş
Oyyy kıyamamİnsan başına gelmeyince anlamiyomus canımız sıkıldı diyip dışarı çıkmak bile ne büyük bi luksmus bugün oğlum pencereden bakarken anne şu aşağıdaki parkı kolonyayla silsek 5 dakika oynasam olmaz mı dedi
İçim yandı bişey diyemedim
Avm ler mayıs ortasında açılacakmış. Ben yinede gitmem ama onlar bile açılıyorsa genel bir rahatlama olur herhaldeİnsan başına gelmeyince anlamiyomus canımız sıkıldı diyip dışarı çıkmak bile ne büyük bi luksmus bugün oğlum pencereden bakarken anne şu aşağıdaki parkı kolonyayla silsek 5 dakika oynasam olmaz mı dedi
İçim yandı bişey diyemedim
40 gündür balkon dışında dışarı çıkmadım.Dediğin gibi site bahçesine bile çıksam şükredeceğim:)Vallahi sitenin içinde yürümek bile güzel artık benim için :)
Ciddi mi o kadar erken açılır mıAvm ler mayıs ortasında açılacakmış. Ben yinede gitmem ama onlar bile açılıyorsa genel bir rahatlama olur herhalde
Gerçekten öyle sürekli cama yapışık viruste diyemiyoOyyy kıyamam
Küçük çocuklarla evde kalmak daha zor
Ben birkaç defa markete gittim mecbur. Eşimden irmik isterim ince bulgur alıp gelir :)40 gündür balkon dışında dışarı çıkmadım.Dediğin gibi site bahçesine bile çıksam şükredeceğim:)
Bence kimse cesaret edipte AVM kere gidemez ilk etapta su 20 yaş altı sokağa çıkma yasağını kaldirsalar keşke onun yerineCiddi mi o kadar erken açılır mı
Şuradan bakabilirsinCiddi mi o kadar erken açılır mı
Allah yardımcın olsun canımGerçekten öyle sürekli cama yapışık viruste diyemiyo
Anne ne zaman gitcek bu Venüs dayanamıyorum diyo en zorunda cevap verememek...
Eşim alıyor:)Liste yapıyorum:)Ben birkaç defa markete gittim mecbur. Eşimden irmik isterim ince bulgur alıp gelir :)