Popüler Konu Ramazanda İftar ve Sahur Menülerimiz (2020)

Bende sahurda yalnızım. Oda etkiliyor aslında iştahımı. Kalabalık olsa ne güzel olur. Ailemin evinde geçirdiğim ramazanları özlüyorum bazen. Annem miss gibi gözleme yapardı
Bende çok özlüyorum annemin gelipte beni uyandırdığı günleri fırında kaşarlı ekmek yapardı o koku hala burnumda

Tabi yalnız olunca insan yemek istemiyor:)
Ama dengeli beslenmeye çalış canım hatta şu sıra bağışıklığımızın iyi olması lazım:)Azar azar yemeye çalış:)
Bende ondan korkuyorum. Korona kabusu başladığında bağışıklık güçlendirici almıştım bugün bitti. Yeşillik yemeye çalışıyorum sahurda ama yok gitmiyor :) iftarda güzel besleniyorum. Sonra çayy ohhh en sevdiğim :) bergamotlu olacak ama :)

Bende ondan korkuyorum. Korona kabusu başladığında bağışıklık güçlendirici almıştım bugün bitti. Yeşillik yemeye çalışıyorum sahurda ama yok gitmiyor :) iftarda güzel besleniyorum. Sonra çayy ohhh en sevdiğim bergamotlu olacak ama :)
Sahur öncesi azar azar bir şeyler yemeye çalış canım:)
Afiyet şifa olsun:KK36:

Ahh evet yaa alarm sesiyle değil annemin sesiyle uyanmak istiyorum. Eskiden giderdim ramazanda ama şimdi malum durumlar yüzünden gidemiyorum. Ne yapalım kısmet
Ne güzelmiş o günlerimiz anne sıcaklığı bana çok yakın oturuyo annemler ama bende gidemiyorum keşke o günlerimiz geri gelse ...

Ne güzelmiş o günlerimiz anne sıcaklığı bana çok yakın oturuyo annemler ama bende gidemiyorum keşke o günlerimiz geri gelse ...
Kendimi şükür sahibi biri zannederdim ama ne kadar az şükrettiğimi anladım korona sağolsun :) artık sıradan gördüğüm şeyler bile kıymetli gözümde.

Kendimi şükür sahibi biri zannederdim ama ne kadar az şükrettiğimi anladım korona sağolsun :) artık sıradan gördüğüm şeyler bile kıymetli gözümde.
İnsan başına gelmeyince anlamiyomus canımız sıkıldı diyip dışarı çıkmak bile ne büyük bi luksmus bugün oğlum pencereden bakarken anne şu aşağıdaki parkı kolonyayla silsek 5 dakika oynasam olmaz mı dedi
İçim yandı bişey diyemedim :KK43:

İnsan başına gelmeyince anlamiyomus canımız sıkıldı diyip dışarı çıkmak bile ne büyük bi luksmus bugün oğlum pencereden bakarken anne şu aşağıdaki parkı kolonyayla silsek 5 dakika oynasam olmaz mı dedi
Oyyy kıyamam:KK43:
Küçük çocuklarla evde kalmak daha zor:KK43:

Avm ler mayıs ortasında açılacakmış. Ben yinede gitmem ama onlar bile açılıyorsa genel bir rahatlama olur herhalde

X