Seninki kucukmus canim anlamaz tabi ya cok zor annelik icin nasil sizliyor dimiAminn ınsallah benimki 20 aylik .Evimizin karşısı park .Her gun heyecanla anne paak diye koşuyor. Bir sey de anlatamiyorum .Salıncak kaydirak kurduk balkona atı filan var .Ama akran istiyor iste. Komsularin çocuklarının sesini duyunca abi gel diye bağırıyor
Insallah uzun yaz geceleri sevdiklerinizle zaman geçirirsiniz doya doya.
Insallah en kisa zamanda atlatırız bu dertleri .Biz de corona gundeme geldigi ilk andan itibaren 15 gun kadar annemlerde kaldık. Orda bag bahçe oynuyordu. Ama nereye kadar eve döndük sonra şehirlere giris çıkışlar kapatıldı. Hayırlısı...Seninki kucukmus canim anlamaz tabi ya cok zor annelik icin nasil sizliyor dimi
Bizimde ufacik bina girisi var komsular hep cocklarini indiriyor toplasip 2 3 ailenin cocugu iniyor kosup egleniyolar biz giristeyiz hep duyuyor seslerini kizim onlar koronavirus olcak yazik diyor bazen bazrnde arkadaslarmda koronavirus yok anne bana guven bende cikayim diyorben kmse yokken yakalayabilirsem pek firsat vermiyorlar sagolsnlar tek cikiyoruz kizimla ama dedgn gbi akran istiyorlar
ah maşallah benim henüz 8inci senem uzaktaHayırlısı olsun canım
Ben 17 yıldır gurbetteydim.6 ay önce taşındım:)O sebeple daha çok üzülüyorum.Önce uzaktaydık görüşemiyorduk:)
Şimdi yakınız yine görüşemiyoruz:)
Her şeyde bir hayır vardır.
Sağol canım bizim 18 bitecek:)ah maşallah benim henüz 8inci senem uzakta
Evet öyle elbet Rabbim sağlık versin de inşallah : )
Ocağı açmış miydinizDun benim başıma ne geldi bilmiyosunuz
Güya bana sorsanız dun taze fasulye yaptim. Ama pişmemişkıtır kıtır kırılıyor ağızda
Zorla yuttum.
Az pişmiş sebze severim ama az pişmiş olacak
Hiç pişmemiş olmayacak.
Neden öyle oldu anlamadım
Dün öyle idare ettik. Bugün pişirip yeriz artık
Olur öyle kazalar:)Dun benim başıma ne geldi bilmiyosunuz
Güya bana sorsanız dun taze fasulye yaptim. Ama pişmemişkıtır kıtır kırılıyor ağızda
Zorla yuttum.
Hiç pişmemiş olmayacak.
İndirmeden bir bıçak batırıp kontrol ederim ben Ramazanda.Dun benim başıma ne geldi bilmiyosunuz
Zorla yuttum.
Hiç pişmemiş olmayacak.
Iftar vakti aldım ocaktan. Yani vakit yoktu. Pişmemiş olsa da yiyecektik . Yedik ama zorlaİndirmeden bir bıçak batırıp kontrol ederim ben Ramazanda.
Şemsa Denizel'in tarifiyle pişirin taze fasulyeyi de görün lezzeti...
Soğanlar kavrulmuştu. Bi de suyu fikirdiyordu. Demek ki acıktı. Ama az acıktı. Dun temizlik yaptık. Esim temizlik yaparken kendimi kötü hissettim. Yardim ettim. Öyle olunca yemek gec kaldi. Bugün pişirecegim ama kendime sözOcağı açmış miydiniz
Şaka bir yana üzüldüm. Insan saatlerce oftsr hayali kuruyor. Sizinki hayal kırıklığı olmus.
Aynı olmuşuz.bende 9yıl dIR gurbetteydim.2 buçuk ay önce memleketimiz e 1saat yakın taşındık.tam rahatça gider geliriz derken virüs çıktı. Dedim demekki kaderden kaćılmiyoHayırlısı olsun canım
Ben 17 yıldır gurbetteydim.6 ay önce taşındım:)O sebeple daha çok üzülüyorum.Önce uzaktaydık görüşemiyorduk:)
Şimdi yakınız yine görüşemiyoruz:)
Her şeyde bir hayır vardır.
HoşgeldinSelam kızlar bizim öenümüzde de
İçliköfte
Salata
Ayran
(Çorba taşkadayıf tatlısı dünden)
Var
Allah kabul etsin
Öyle canım hepimiz için hayırlısıAynı olmuşuz.bende 9yıl dIR gurbetteydim.2 buçuk ay önce memleketimiz e 1saat yakın taşındık.tam rahatça gider geliriz derken virüs çıktı. Dedim demekki kaderden kaćılmiyo