Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İns bende çok dua ediyorum baharı böyle geçirdik yazın ins rahat ederizMerhabalar hepinize kolay gelsin dunden yemeklerim var tarhana corbasi kusbasili patlican yemegi pirinc pilavi var havuc tarator yapacagim bide insallah
Allah kabul etsin
Bu arada benimde 3.5 yasnda kizim var herkes gbi bende en cok cocklar icin uzuluyorum yaz geliyor diye seviniyor benim icim burkuluyor Allah im merhametiyle muameLe etsin bu mubarek ay vesilesiyle bu illet hastaligi yok etsn insallah
Amin inşallah benimde oğlum 3 yaşında geçen diyor ki anne adamlar neden evde kalın diyip duruyor biz gezcektik disarlardaMerhabalar hepinize kolay gelsin dunden yemeklerim var tarhana corbasi kusbasili patlican yemegi pirinc pilavi var havuc tarator yapacagim bide insallah
Allah kabul etsin
Bu arada benimde 3.5 yasnda kizim var herkes gbi bende en cok cocklar icin uzuluyorum yaz geliyor diye seviniyor benim icim burkuluyor Allah im merhametiyle muameLe etsin bu mubarek ay vesilesiyle bu illet hastaligi yok etsn insallah
Benim kizi normalde hergun disariya az cok cikmamiza okdr aliskin ki suan bu durumlari anlattik zate tv de de surekli anlatiyorlar sukur ki tutturmuyor anliyor ama haberlerde gordkce biktim bu koonaviruslerden diyor bazen drduk yerde agliyo dedemi anneannemi cok ozledim diyeAmin inşallah benimde oğlum 3 yaşında geçen diyor ki anne adamlar neden evde kalın diyip duruyor biz gezcektik disarlarda
Çocuklara anlatabilmek daha zor benim oğlumda her gün soruyo pis Çinliler diyo onların yanına gitsin bu Venüs diyo :)Benim kızıMDA geçen gün anne virüs bittimi diye soruyorah bir bitti diyebilmek. İnşallah yakinizdir o günlere.
Ben bugün içli köfte yapacam.ayran.karalahana salatası.tatlı olarak bişe isterlerse yaparım. Ama sanmıyorum bişe isticeklerini.
Kıyamam yaBenim kizi normalde hergun disariya az cok cikmamiza okdr aliskin ki suan bu durumlari anlattik zate tv de de surekli anlatiyorlar sukur ki tutturmuyor anliyor ama haberlerde gordkce biktim bu koonaviruslerden diyor bazen drduk yerde agliyo dedemi anneannemi cok ozledim diye
Bilmem cocktan cocuga degisir belki de markete gidelim oraya buraya gidelim dedikce anlattik anlams gbi gorunuyor da cock ne kadar anlar ne sekil anlar kafasndaki nedir blmiyorum tabiKıyamam ya
Biz anlatmadik zaten anlamazda herhalde ama koronavirus denildikce anne bak ellerimizi yıkıyoruz sağlığımızı koruyoruz diyor
Öyle canım benim oğlum da sever gezmeyi uçakta bile mizmizlanmis çocuk değildir normalde kucaktan inmeyen bebe dışarı çıkınca kendi yuruyesi gelir meselaBilmem cocktan cocuga degisir belki de markete gidelim oraya buraya gidelim dedikce anlattik anlams gbi gorunuyor da cock ne kadar anlar ne sekil anlar kafasndaki nedir blmiyorum tabi
Biz o dogdu dogali ikimiz cokk gezgin bi ana kiz olduk o yuzden suan cok uzuluyorum cocklar icin biz buyukler bile skldik cnku
AmiinÖyle canım benim oğlum da sever gezmeyi uçakta bile mizmizlanmis çocuk değildir normalde kucaktan inmeyen bebe dışarı çıkınca kendi yuruyesi gelir mesela
Bahçemiz var bizim hergun çıkıyor sanırım oda yetiyor şimdilik
İnşallah bı an önce biter Allah'ım su mübarek ay hatrina
Hayırlısı olsun canımah çok iyi anlıyorum
annem 70 yaşında
yurtdışında yaşıyorlar aslında
Ziyaret sebebiyle memlekete gelmiştiler
dönmeye yakın uçuş yasağı geldi
iki ay oldu hurdalar (memlekette)
ben farklı bir şehirde yaşıyorum aramız uzak
kronik rahatsızlığı saymakla bitmez
psikolojik de zorlanıyor
ilaçları Türkiye den aldılar farklı geldi
Ah çok doluyum bu konuda
Rabbim hayırlısıyla herkesi yuvasına dönmeyi nasip etsin inşallah
Aminn ınsallah benimki 20 aylik .Evimizin karşısı park .Her gun heyecanla anne paak diye koşuyor. Bir sey de anlatamiyorum .Salıncak kaydirak kurduk balkona atı filan var .Ama akran istiyor iste. Komsularin çocuklarının sesini duyunca abi gel diye bağırıyorMerhabalar hepinize kolay gelsin dunden yemeklerim var tarhana corbasi kusbasili patlican yemegi pirinc pilavi var havuc tarator yapacagim bide insallah
Allah kabul etsin
Insallah uzun yaz geceleri sevdiklerinizle zaman geçirirsiniz doya doya.Hayırlısı olsun canım
Ben 17 yıldır gurbetteydim.6 ay önce taşındım:)O sebeple daha çok üzülüyorum.Önce uzaktaydık görüşemiyorduk:)
Şimdi yakınız yine görüşemiyoruz:)
Her şeyde bir hayır vardır.
İnşallah canım sağolInsallah uzun yaz geceleri sevdiklerinizle zaman geçirirsin