Popüler Konu Ramazanda İftar ve Sahur Menülerimiz (2020)

Offf kötüymüş gerçekten. Annemle aynı şehirdeyim ama uzağız biz. Balkondan bakışın sizde :)
İşte annem başka cepheye bakıyor ben başka cepheye göremiyoruz keşke öyle olsaydı:)
Annem 66 yaşında kronik rahatsızlıkları var .O sebeple gidip bir şey varsa bulaştırmak istemiyoruz:)

IMG_20200426_074700.jpg
ramazanda oruc tutmamasmada tutanların sahuru için yumurtalı və yumurtalı kasar peynirli ekemek kizartmasi

İşte annem başka cepheye bakıyor ben başka cepheye göremiyoruz keşke öyle olsaydı:)
Annem 66 yaşında kronik rahatsızlıkları var .O sebeple gidip bir şey varsa bulaştırmak istemiyoruz:)
ah çok iyi anlıyorum
annem 70 yaşında
yurtdışında yaşıyorlar aslında
Ziyaret sebebiyle memlekete gelmiştiler
dönmeye yakın uçuş yasağı geldi
iki ay oldu hurdalar (memlekette)
ben farklı bir şehirde yaşıyorum aramız uzak
kronik rahatsızlığı saymakla bitmez
psikolojik de zorlanıyor
ilaçları Türkiye den aldılar farklı geldi
Ah çok doluyum bu konuda
Rabbim hayırlısıyla herkesi yuvasına dönmeyi nasip etsin inşallah

Hayırlı Ramazanlar
mutfak ta pek başarılı olmayan ben bugün üçüncü gün ve ne pişirsem diye düşünüyorum : ))
gebelikten dolayı ben tutamıyorum
Sanki biraz eksik geçiyor gibime geliyor : )
dun akşam tarhana çorbası sebzeli bulgur pilavı ve salata vardı sahura da kalan pilavı yedi eşim
bu akşam hiç hir fikrim yok
fazla çeşit yapmıyorum bu arada kalabalık olmadığımız dan dolayı

Gunaydin hanimlar.
Sahurda yinr hic acikmamistim. Mide koruyucu icip zorla yemeye calistim. Iftarda da cok yemiyorum sahurla arasi az diye ama. Yine de acikmiyorum.

Sahurda esime dunku yemekler ve cay. Bana peynirli pogaca, haslanmis yumurta ve süt.

Bakalim iftara ne yapicaz. Ramazanda ne pişiricem derdi üçe katlaniyor :)

apaetman hayatında bu imkanda yok
Allah'ım sabır versin
iki çocukla büyük oğlum 4 buçuk yaşında bu arada
gecen günler de anne evde tıkıldık kaldık noluuur dışarı çıkalım dedi : (

Ya o dert bizde de var. Bahce falan olsa indiricem ama o da yok. Cocuk evde enerjisini atamiyor. Bu sefer bana sarıyor. Ne yapacagimi sasirdim. Park bize iki adim ve her gun ya da 2 gunde bir cikarirdim. Karda kista bile hep ciktik. Simdi eve tikilinca cocuk neye ugradigini sasirdi. Oglum 3 yasina giricek 3 hafta sonra.

Ya o dert bizde de var. Bahce falan olsa indiricem ama o da yok. Cocuk evde enerjisini atamiyor. Bu sefer bana sarıyor. Ne yapacagimi sasirdim. Park bize iki adim ve her gun ya da 2 gunde bir cikarirdim. Karda kista bile hep ciktik. Simdi eve tikilinca cocuk neye ugradigini sasirdi. Oglum 3 yasina giricek 3 hafta sonra.
Allah yardımcımız olsun inşallah
bizim de park bir sokak ötede
4 buçuk ve 2 buçuk benimkiler
apartman da 4-5 komşu çocuğu devamlı görüşüdüler artık oda yok
yetişkin olarak bir şekilde canına çekiyorsun ama çocuklar için çok zor
kesinlikle enerji atamıyorlar
Yeri geliyor ortam çok geriliyor
En çok çocuklara sevineceğim bu günler geçince : /

Allah yardımcımız olsun inşallah
bizim de park bir sokak ötede
4 buçuk ve 2 buçuk benimkiler
apartman da 4-5 komşu çocuğu devamlı görüşüdüler artık oda yok
yetişkin olarak bir şekilde canına çekiyorsun ama çocuklar için çok zor
kesinlikle enerji atamıyorlar
Yeri geliyor ortam çok geriliyor
En çok çocuklara sevineceğim bu günler geçince : /

Amin canim. Ben de en cok cocuklara uzuluyorum. Ben evde kalmayi severim kendi adima cok sıkıntı yasamiyorum ama cocuklar alisik degil. Anlatilmiyor da. Bazen ciddi anlamda tahammulum kalmiyor.

X