- 26 Aralık 2019
- 336
- 509
- 54
Allah gönlüne göre versin ınsaalhKalpler bu kadar karşılıklı olur.
Ramazanımız hoşgelmiş, Sefa getirmiş.
Normalde evde pek gelemiyorum buraya ama hep evdeyiz artık, burasının da hatrı büyük diye, canım Ramazanımız için koştum geldim, dostlarım sormuşlar ne şanslıyım çok şükür.
İşte kul kuruyor, kader gülüyor gerçekten.
Geçen Ramazan'da iki anneyi söylemesi ayıp iftara götürmüştük birkaç kez. Çok mutlu olmuşlardı. Bu sene de Ramazan'ın birinci günü cumaya geleceğini farkedince ilk iftara yine anneleri çıkaralım diyorduk ki aklımıza bile gelmezdi markete bile çıkamayacağımız.
Bizim pek şikayetimiz yok evde olmaktan, çok şükür sağlığımız yerinde, maddi manevi iyiyiz, Allah'ım dışarıdakilere yardım etsin inşallah.
Bu sene kendimi çok şanslı hissediyorum. Kocam da benimle beraber oruç tuttu, nasıl mutluyum anlatamam. Bekarken çok dua etmiştim bu anlar için, ama adamı hiç zorlamadım, zaten bizde mezhepler de değişik ama ben her Muharrem tuttum, şükür o da bugün oruç tuttu, çok çok sevindim. Allah'ım kabul etsin inşallah.
Sahurumuzda
2 haşlanmış yumurta
Kaşarlı, domatesli tost
7 zeytin
3 hurma
3 ceviz
3 badem
Kocaya çay, bana limonata
Bol su
İftarımıza gelince
Kocam mercimek çorbası yaptı, ilk iftarın hatrına canım çekmişti.
Çay, limonata, ayran, su
Ben nohutlu börek yaptım
Buzluktan peynirli börek indirdik.
Peynir
Domates, salatalık
Çok sıvı doldu mideme.
Baklavamız var, birazdan yeriz.
Allah'ım hepimizin oruçlarımızı, dualarımızı, ibadetlerimizi kabul etsin.
Evimizin huzuru, bereketi, neşesi bol olsun.
Allah'ım olmayanlara da versin inşallah.
Hoşbuldum birtanem.Lalem hos geldin canim benim❤
Senin adina cok sevindim esin de eslik etmis bu yil ne guzel
Amin arkadaşım hepimizin inşallah.Allah gönlüne göre versin ınsaalh
Ben nohutlu böreği merak ettim zahmet olmazsa yazarmisiniz
Sarbjit isimli filmini izlemediysen izlemeni öneririmHayırlı iftarlar olsun canım inşaallah
Evet canım beğeniyorum:)Yıllardır aynı avatarı kullanıyorum bana yapıştı değiştirmiyorum
Merhaba nerede okudunuz merak ettimSabahtan beri başımda bir ağrı ve hafiften mide bulantısı vardı.
Migrenim var ve her Ramazan ilk üç gün tutar.
Korona günlüklerinde gündeme gelen bir konuyu (dünyadaki pedofil çetesi) merak edip okudum,
keşke iftardan sonra baksaydım hatta hiç okumasaydım.
Her şeyi merak edecek ne var?
Mesleği çocuk olunca insanın, elde olmuyor işte.
Okurken bulantım gittikçe arttı sonuçta orucum heder oldu, başımın ağrısı da yarım saat sonra geçti.
Kaza edeceğim bayramdan sonra.
Toparlanınca mutfağa girdim zeytinyağlı kereviz yaptım, eşim havuç tarator istedi sağ olsun havuçları rendeledi.
Oğlumuz domates çorbası yapın dedi.
Benim dünden beri menemen vardı gündemimde onun da sebzesini hazırladım.
Eşim Kemalpaşa tatlısı yaptı şekerini hafif karamelize ederek.
Ortaya karışık tuhaf bir menü oldu sanki.
bdv'de korona günlükleri konusu var Kazen'in, onun son sayfalarında konuşuldu bu konu.Merhaba nerede okudunuz merak ettim
Gördüm ama dedikleri Facebook sayfasını bulamadımbdv'de korona günlükleri konusu var Kazen'in, onun son sayfalarında konuşuldu bu konu.
Sabahtan beri başımda bir ağrı ve hafiften mide bulantısı vardı.
Korona günlüklerinde gündeme gelen bir konuyu (dünyadaki pedofil çetesi) merak edip okudum,
Okurken bulantım gittikçe arttı sonuçta orucum heder oldu, başımın ağrısı da yarım saat sonra geçti.
Toparlanınca mutfağa girdim zeytinyağlı kereviz yaptım, eşim havuç tarator istedi sağ olsun havuçları rendeledi.
webde aratınca konuyla ilgili başka haberler bulup okudum ben.Gördüm ama dedikleri Facebook sayfasını bulamadım
Hoşbuldum birtanem.
Allah'ım razı olsun ben de çok mutluyum. Rabbim mutluluğumuzu daim etsin inşallah.
Senin de eşin ve oğluşun iyidir inşallah.
Derin abla geçmiş olsun. Allah sağlıktan ayırmasınSabahtan beri başımda bir ağrı ve hafiften mide bulantısı vardı.
Geçmiş olsunSabahtan beri başımda bir ağrı ve hafiften mide bulantısı vardı.