Popüler Konu Ramazanda İftar ve Sahur Menülerimiz (2019)

Canimmmm cok dusuncelisiniz ne guzel yapmışsınız. Benim. Esim. Kutlama zahmetinde bulunmadi. Sadece benim degil annesini de aramadi.

Ben de o meshur sitedeki videolu tarife gore yaptim ama muhtemelen benim de guzel olmicak. Insallah yenilebilir vir sey olur da cope gitmez canim.
Citir citir guzel yenebilen bi tarif canim aksama kadar hamurlugu gecer icini alir serbeti karamsar olma yazarsin yiyince begenirsin insallah.

Dun yemek yapmjstim ama gorumceme iftara gittik direk bugune kaldilar . Annemleri cagirdim iftara eklemeler de yaptim menuyu son haliyle yazsyim

Tel sehriye corbasi
Firinda tavuk patates
Ispanak
Pirinc pilavi
Karamelli trilece
Salata ve cacik

Annecigim de zeytinyagli sarma yapmis . Bize getirecek.

Herkese kolay gelsin, hayirli iftarlar

Ben de o meshur sitedeki videolu tarife gore yaptim ama muhtemelen benim de guzel olmicak. Insallah yenilebilir vir sey olur da cope gitmez canim.
Ay o çatlaklar da bendede oluştu canim ya hiç videodaki gibi olmadı şekilleri ama hamur olmasaydı bence güzel bi tatlı olabilir.eşim 3 tane yedi herşeye ragmen :) üstüne bolca hindistan cevizi döktüm biraz şekli toparladım:)) geri kalanı duruyor ama öylece

Az once oglan tatliyi isaret edip mama diye tutturunca bi tane yedirdim ona da. Baya hamur ici. Ben boyle yogurmali seyleri pek beceremiyorum zaten Bu arada eline saglik menun guzel olmus.

Ne beceriksiziz kiz hahah
Hamur olmus benim de ya. Oglana yedirirken dagildi gitti.

Az once oglan tatliyi isaret edip mama diye tutturunca bi tane yedirdim ona da. Baya hamur ici. Ben boyle yogurmali seyleri pek beceremiyorum zaten Bu arada eline saglik menun guzel olmus.
Hay Allah ya ben de okadar tatli sever ve tatli yapar bi insanim ki ama bi turlu sekerpare tutturamiyorum ne yapsam serbeti tamamen cektirwmiyorum icinde serbet degmemis yer kaliyo mutlka .
Tesekkur ederim bu arada senin de eline saglik

Hay Allah ya ben de okadar tatli sever ve tatli yapar bi insanim ki ama bi turlu sekerpare tutturamiyorum ne yapsam serbeti tamamen cektirwmiyorum icinde serbet degmemis yer kaliyo mutlka .
Tesekkur ederim bu arada senin de eline saglik
Şekerpare esimin en sevdigi aksine benim de beceremediğim tatli. Birkaç defa yaptim ben deama dedigin gibi serbeti cektiremedim ben de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…