Geldim geldim anca geldim.Laale beğene beğene geliyorsun :)) gel gülüm gell iftara ne pişireceksin :)
eşimin rahmetli amcası karısı boğazına çok düşkündü , kimi görse nasılsın demez , ne pişirdin nasılsın derdi şehir dışın da yaşayan kızlarına da telefon da ilk sorduğu soruydu :)) şimdi kendimi ona benzettim
laale ne pişürdüün nasılsınn der gibi oldum hihihihih
Şu halimde benim de pişirenim olsa harika olurdu. Maşallah size :)Geldim geldim anca geldim.
Ben de yemeyi çok çok severim.
Bizde pişirici kocamdır,ben sadece taşıyıcıyım.
Bakalım nasipse iftara misafirimiz gelecek,öğle tatilinde belli olacak durum.
"Ona göre menünün adını koyarız" dedi ustam.
Ben şimdilik öyle arkadaşlara bakayım diye geldim.
Laale beğene beğene geliyorsun :)) gel gülüm gell iftara ne pişireceksin :)
eşimin rahmetli amcası karısı boğazına çok düşkündü , kimi görse nasılsın demez , ne pişirdin nasılsın derdi şehir dışın da yaşayan kızlarına da telefon da ilk sorduğu soruydu :)) şimdi kendimi ona benzettim
laale ne pişürdüün nasılsınn der gibi oldum hihihihih
hoş geldin sefalar getirdin :)Geldim geldim anca geldim.
Ben de yemeyi çok çok severim.
Bizde pişirici kocamdır,ben sadece taşıyıcıyım.
Bakalım nasipse iftara misafirimiz gelecek,öğle tatilinde belli olacak durum.
"Ona göre menünün adını koyarız" dedi ustam.
Ben şimdilik öyle arkadaşlara bakayım diye geldim.
Allahım senin de yardımcın olsun inşallah.Şu halimde benim de pişirenim olsa harika olurdu. Maşallah size :)
Hoşbuldum,çok teşekkür ediyorum.hoş geldin sefalar getirdin :)
ne güzel eşinin iyi yemek yapması o yönden işin kolay , öğle misafirin geleceği belli olunca akşama kadar yetiştirebilecek mi hadi hayırlısı :)
bazısının damarı tutuyor işte gülüm boş ver sen umursama , ya da cevap vermeden sen de ona aynı soruyu sor pişkin pişkin eğlene baak yaniiBenim kayinvalidenin de klasik sorusu. Ne yediniz? Ya sana neBen cevao vermedigim icin vana sormayi kesti esime soruyor. Yemek yediniz mi ne yediniz. Ama sorma amaci bogaz duskunlugu ya da merak degil. Ona gore ben oglunu ac bırakıyorum.
Ama ne hikmetse esim bekarken 55 suan 80 kilo.
Ben cok yaptim canim seviyorum tereddut etme gayet guzelTatli da hira tatlisi yapmaya karar verdim. Ilk defa yapicam. Deneyen var mi? Serbetinin pisirilmemesi dusundurdu beni.
demiii gülüm o kadarını da tabi ki yaparHoşbuldum,çok teşekkür ediyorum.
Ya bizim menüler daha sade oluyor.
Bir çorba,ana yemek,pilav/makarna bazen tatlı bazen dondurma.
Çorbayı ben karıştırırım,böyle ani misafire tatlıyı dışarıdan alırız.
Eee yani bir ana yemekle makarnayı mı yapamayacak canım kocam?
konu komşun yok mu gülüm bina da hamile varsa bir tabak yemek verilir hele de ramazansa kokusu gider canı çeker diyeŞu halimde benim de pişirenim olsa harika olurdu. Maşallah size :)
Ben dün yaptım ama şerbeti beş dk kaynattım soğutup döktüm yorumlarda öyle yazmışlardı. şu meşhur sitedeki tarife göre yaptım ama tatlım hamur oldu ya nedenseTatli da hira tatlisi yapmaya karar verdim. Ilk defa yapicam. Deneyen var mi? Serbetinin pisirilmemesi dusundurdu beni.
Ben yaptım gayet kolay ve güzel bi tatlı :)Tatli da hira tatlisi yapmaya karar verdim. Ilk defa yapicam. Deneyen var mi? Serbetinin pisirilmemesi dusundurdu beni.
Konu komşu var da ne gören var ne de öyle bir uygulama var. Genelde 2günlük yemek yapmış oluyorum. Hamd olsun eşim de sorun çıkaran biri değil ne olsa yiyor. İnsan kendine bir şekilde yetmeyi öğreniyor aslında yapacak bir şey olmayıncakonu komşun yok mu gülüm bina da hamile varsa bir tabak yemek verilir hele de ramazansa kokusu gider canı çeker diye
söylemeden geçemeyeceğim istiridye mantarini yıkayıp mangal üzerine bir deneyin az tuzla harika sonuçMerhaba bayanlar,
İstiridye mantarım var, iki sahurdur yumurtalı mantar yiyoruzama bugün yemeğini yapıp mantar öğünlerimize ara vermek istiyorum. ne yapsam karar veremedim. Belki sizin önerileriniz hoşuma gider de yaparım. Ne yapsam acaba?
Ramazan sonrasında deneyelim onusöylemeden geçemeyeceğim istiridye mantarini yıkayıp mangal üzerine bir deneyin az tuzla harika sonuç
hadi yaaa komşuluk da pek olmuyor bazı yerlerdeKonu komşu var da ne gören var ne de öyle bir uygulama var. Genelde 2günlük yemek yapmış oluyorum. Hamd olsun eşim de sorun çıkaran biri değil ne olsa yiyor. İnsan kendine bir şekilde yetmeyi öğreniyor aslında yapacak bir şey olmayınca