Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Beceriksize de bak amann . Menulerini yaptiklarini gormesek inancaz . Insanin gunu gununu tutmayabiliyor can im bazen en guzel yaptgmz seyi bile yapamiyoruz ruh hali basta cok onemli .
Su da var canim o tatlida hamur eline yapismaz olana dek ypgurmuyorsun . Ne kadar un irmik var ise tarifte yazili okadar koymak gerekiyor .
Ben.artik gecen hafta yaptim dedim bu sondu daha yapmicam kustum sekerpareye dedjm esimde ne tatli olsa yer sever neden ben yedim ondan diyo yedin demek oldugu anlamina gelmiyir iste olmadi olamiyor her tatliyi yapiyorum bunu bi turlu serbeti cektiremuyorum dedim.Şekerpare esimin en sevdigi aksine benim de beceremediğim tatli. Birkaç defa yaptim ben deama dedigin gibi serbeti cektiremedim ben de
Kismet canom ozaman bugun de boyle yiyiverinEvet oyle yaptim aslinda canim. Tarifi birebir yaptım.
Fırından çıkarır çıkarmaz serbeti döküyor musunHay Allah ya ben de okadar tatli sever ve tatli yapar bi insanim ki ama bi turlu sekerpare tutturamiyorum ne yapsam serbeti tamamen cektirwmiyorum icinde serbet degmemis yer kaliyo mutlka .
Tesekkur ederim bu arada senin de eline saglik
Ben genelde şekerpare,baklava veya kadayıf yaparım. Ondan merak etmedim:)Henuz yemedim ama yapma hayir Belki benim beceriksizligimdir bilmiyorum ama tam tarife uydugum halde hamur oldu catladi falan.
Demi yaaa çok övülen bi tatliydii aslında tüh neyse sağlık olsun bazen oluyor tutmayan tariflerNe beceriksiziz kiz hahah
Hamur olmus benim de ya. Oglana yedirirken dagildi gitti.
Ilk sicagi cikinca 5.dk.sonra dokuyorum ustune tepsi kapatiyorumFırından çıkarır çıkarmaz serbeti döküyor musun
Az once oglan tatliyi isaret edip mama diye tutturunca bi tane yedirdim ona da. Baya hamur ici. Ben boyle yogurmali seyleri pek beceremiyorum zaten Bu arada eline saglik menun guzel olmus.
Kismet canom ozaman bugun de boyle yiyiverin
Senin becerememenden değil o canım, hiranın tarifinde sorun var, ilk yaptığımda şerbeti pişirmedim ve hamur gibi oldu, ondan sonra belki 20 kez yaptım ve her seferinde şerbeti pişirdim ve soğuttum. Birde onun hamuru vıcık vıcık bir hamur oluyor böyle yağ ellerinden sızıyor insanın, toparlamak için un ya da irmik ilave etmeyeceksin o zaman çekmiyor şerbetini, ben bu tarifle yaptım her zaman bire bir tutuyor
Hira Tatlısı - Nefis Yemek Tarifleri - #3171758
Hira Tatlısı Tarifi nasıl yapılır? Hira Tatlısı Tarifi'nin detaylı anlatımı ve deneyenlerin fotoğrafları burada.www.nefisyemektarifleri.com
Yok sıcak dökeceksin canım öyle tüm şerbeti çekiyor:)Ilk sicagi cikinca 5.dk.sonra dokuyorum ustune tepsi kapatiyorum
Bence şekerpare senin yaptığın gibi daha güzel oluyo.bazı yerler hafif kuru olacak.hafif ama.Hira tatlısıda geçen yaptım ben hamur olmadı ama çokta çıtırlçıtır değildi ama severek yedikHay Allah ya ben de okadar tatli sever ve tatli yapar bi insanim ki ama bi turlu sekerpare tutturamiyorum ne yapsam serbeti tamamen cektirwmiyorum icinde serbet degmemis yer kaliyo mutlka .
Tesekkur ederim bu arada senin de eline saglik