Vallq bilmem begenemedim ben canim sekerparenin heryeri islak olmasini istedim. Denemicem daha da küstümBence şekerpare senin yaptığın gibi daha güzel oluyo.bazı yerler hafif kuru olacak.hafif ama.Hira tatlısıda geçen yaptım ben hamur olmadı ama çokta çıtırlçıtır değildi ama severek yedik
Bana tarif verir misin canim rica etsem ozaman denemiycem dedm ama belki denerimYok sıcak dökeceksin canım öyle tüm şerbeti çekiyor:)
Thankss
Evet canım en önemli püf noktasıNevreste tarif ayniymis benim yaptigimla da tej sikinti serbeti dokme vaktiyle alakali sanirim
Kanima giriyosun bozucam yeminimi deniycem bidahaEvet canım en önemli püf noktasıFırından çıkar çıkmaz şerbet dökülecek:)
Canım ozaman şekerparenin hamurunu biraz daha ince yap.Kanima giriyosun bozucam yeminimi deniycem bidaharevani icin de mi ayni yapiyorsun hashasli revanim de cok hamur kaliyo mesela ben sutlu tatlilarda ustayim ama fekat serbetleri yapamiyorum sanirim
Son yaptigimda ince olsun diye dikkat ederek yaptim serbetini verdikten bi sure sonra ters de.cevirdim ustune tepsi de kapattim ama en ust tepe nokta islanmamis diger yerler iyiydi ama olmadi bu seklde hoslanmadimCanım ozaman şekerparenin hamurunu biraz daha ince yap.
Yok o sıcak olmayacak aksine ikisinide soğutuyorum:)Kanima giriyosun bozucam yeminimi deniycem bidaharevani icin de mi ayni yapiyorsun hashasli revanim de cok hamur kaliyo mesela ben sutlu tatlilarda ustayim ama fekat serbetleri yapamiyorum sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?