çok güzel arkadaşların var anneler gününü kutluyorlar , böyle arkadaşlar için değer tabiiHaklısınız kolay olmuyor.Hazırlık yapması bile zor oluyor.Sonra ortalığı toparlaması vs...Ama sağolsun arkadaşlar Anneler günümü kutlamak için gelmişler.Her şeye değdi:)
Öyle vallahi sağolsunlar:)çok güzel arkadaşların var anneler gününü kutluyorlar , böyle arkadaşlar için değer tabii
yoksa sorun da yaratamaz demek ki :)Safram yok aslında:)
Teşekkür ederim
Olabilir ama tabi ki her şeyin fazlası zararlı:)yoksa sorun da yaratamaz demek ki :)
benim kendi oğlum kutlamıyor unutuyor( ya da sıpanın işine gelmiyor evden hemen tüyüp gidecek ya ) kardeşlerim arıyor kutluyor ona da eşim sen onların annesi değilsin seni niye arıyorlar ki diyip eğleniyorÖyle vallahi sağolsunlar:)
Anne olmasak bile kadınız her kadının anneler günü kutlanmalı:)Hatırlanmak,değer verilmek güzel şeyler:)benim kendi oğlum kutlamıyor unutuyor( ya da sıpanın işine gelmiyor evden hemen tüyüp gidecek ya ) kardeşlerim arıyor kutluyor ona da eşim sen onların annesi değilsin seni niye arıyorlar ki diyip eğleniyor
Şanslısın sen ben deli oluyorum hergun ne yapsam diyeCok sukur yemek secme huyu yok ordan kurtardim :) Sadece lahana, mantar ve bamya yemez.
Dene canim valla. Ben henuz bi cevap alamadim ama yarina kadar suresi var işte
Ben eşime sormuyorum o çok ağır yemekler söylüyor.Bugün misafirim vardı.Dün akşam 5 e kadar temizlik yaptım.O saatten sonra birde içli köfte yaptım.Çünkü 1 gün önce sormuştum onu istemişti dün kaçışım olmadı.Neyse ki iç harcını hazırlamaya yardımcı oldu.Şanslısın sen ben deli oluyorum hergun ne yapsam diye
Pazartesi dicem mutlaka ama az cok cevabi tahmin ediyorum "kahvalti yapalım o zaman" zoa gelince cevap bu çünkü
Sağol bacım, ben severim eğlenceyi, gülmeyi. Hayat yeterince zor zaten azcık eğlence gerek..hihihihihhi
senin espriyi anlayıp karşılığın da aman bu ne biçim kadın demeden espri yapacağını biliyordummm hissettimm eğlencelisin gülüm
evetttt bence de kıskanıyorlarAnne olmasak bile kadınız her kadının anneler günü kutlanmalı:)Hatırlanmak,değer verilmek güzel şeyler:)
Erkekler kıskanıyorlar:)
Benim bu yıl kutlayan ve hediye alan çok oldu:)
ee o ayaklar daha sızlamasın mı :)) eline canına sağlık evine her gelen neşe bereket getirsin inşallah
Değerli görülmek,önemsenmek güzel yoksa hediyenin önemi cidden yok:)evetttt bence de kıskanıyorlar
aslın da işin doğrusu doğum günüm hariç ki onu da sadece aynı evde yaşadığım için eşimle oğlum hatırlasın geri kalan aramasa bile olur , hiç gönül koymam artık çok da gerekli gibi gelmiyor , dediğin gibi sadece değer verildiğini bilmek o his güzel ama büyük kutlama hediyeler v.s. herhangi bir zaman da da olabilir
ayyy yaşlanıyor muyum yoksa olgunlaşıyor muyum
işin zorrrrrrr , iyi yetiştirmişsin yardımcı olsa da o iç kavrulacak soğuyacak uğraşlıBen eşime sormuyorum o çok ağır yemekler söylüyor.Bugün misafirim vardı.Dün akşam 5 e kadar temizlik yaptım.O saatten sonra birde içli köfte yaptım.Çünkü 1 gün önce sormuştum onu istemişti dün kaçışım olmadı.Neyse ki iç harcını hazırlamaya yardımcı oldu.
En iyisi kendim düşünüp yapmam
Aynen iç problem gerisi mühim değil ılık ılık yaptım ve cidden soğumadan yapmak zor oluyor.işin zorrrrrrr , iyi yetiştirmişsin yardımcı olsa da o iç kavrulacak soğuyacak uğraşlı
aynı kafadayız gülüm tek fark hayatın artık zor olmadığını anladım zor yada kolay olması yüz de 90 bize bağlı :)Sağol bacım, ben severim eğlenceyi, gülmeyi. Hayat yeterince zor zaten azcık eğlence gerek..
Bence de senin kendi hayrına hiç sorma aklına ne geliyorsa yap daha iyi, ne bulduysa yesin doysun enişte bey.Ben eşime sormuyorum o çok ağır yemekler söylüyor.Bugün misafirim vardı.Dün akşam 5 e kadar temizlik yaptım.O saatten sonra birde içli köfte yaptım.Çünkü 1 gün önce sormuştum onu istemişti dün kaçışım olmadı.Neyse ki iç harcını hazırlamaya yardımcı oldu.
En iyisi kendim düşünüp yapmam
evet 39 hatta buçuğu bile oldu :))Değerli görülmek,önemsenmek güzel yoksa hediyenin önemi cidden yok:)
Yaş 39 mu:)
Ahhh benimkinin neler neler geliyor.Yapabildiğim için midir?yoksa basit mi görür bilmem:)Bence de senin kendi hayrına hiç sorma aklına ne geliyorsa yap daha iyi, ne bulduysa yesin doysun enişte bey.
Yanlız şu an eşimi sevesim geldi.
Çünkü istediği en zor şey krep ve ya hamur kızartması oluyor aklına bir tek bunlar geliyor adamı
Benimde 1 ay sonra 38 olacak yaşıt sayılırız:)evet 39 hatta buçuğu bile oldu :))
patlamadan yaptın yani ılık içle sen usta olmuşsun o zaman gülüm maşallahAynen iç problem gerisi mühim değil ılık ılık yaptım ve cidden soğumadan yapmak zor oluyor.