Popüler Konu Ramazanda İftar ve Sahur Menülerimiz (2019)

Haklısınız kolay olmuyor.Hazırlık yapması bile zor oluyor.Sonra ortalığı toparlaması vs...Ama sağolsun arkadaşlar Anneler günümü kutlamak için gelmişler.Her şeye değdi:)
çok güzel arkadaşların var anneler gününü kutluyorlar , böyle arkadaşlar için değer tabii

benim kendi oğlum kutlamıyor unutuyor( ya da sıpanın işine gelmiyor evden hemen tüyüp gidecek ya ) kardeşlerim arıyor kutluyor ona da eşim sen onların annesi değilsin seni niye arıyorlar ki diyip eğleniyor
Anne olmasak bile kadınız her kadının anneler günü kutlanmalı:)Hatırlanmak,değer verilmek güzel şeyler:)
Erkekler kıskanıyorlar:)
Benim bu yıl kutlayan ve hediye alan çok oldu:)

Cok sukur yemek secme huyu yok ordan kurtardim :) Sadece lahana, mantar ve bamya yemez.
Dene canim valla. Ben henuz bi cevap alamadim ama yarina kadar suresi var işte
Şanslısın sen ben deli oluyorum hergun ne yapsam diye
Pazartesi dicem mutlaka ama az cok cevabi tahmin ediyorum "kahvalti yapalım o zaman" zoa gelince cevap bu çünkü

Şanslısın sen ben deli oluyorum hergun ne yapsam diye
Pazartesi dicem mutlaka ama az cok cevabi tahmin ediyorum "kahvalti yapalım o zaman" zoa gelince cevap bu çünkü
Ben eşime sormuyorum o çok ağır yemekler söylüyor.Bugün misafirim vardı.Dün akşam 5 e kadar temizlik yaptım.O saatten sonra birde içli köfte yaptım.Çünkü 1 gün önce sormuştum onu istemişti dün kaçışım olmadı.Neyse ki iç harcını hazırlamaya yardımcı oldu.
En iyisi kendim düşünüp yapmam

Anne olmasak bile kadınız her kadının anneler günü kutlanmalı:)Hatırlanmak,değer verilmek güzel şeyler:)
Erkekler kıskanıyorlar:)
Benim bu yıl kutlayan ve hediye alan çok oldu:)
evetttt bence de kıskanıyorlar
aslın da işin doğrusu doğum günüm hariç ki onu da sadece aynı evde yaşadığım için eşimle oğlum hatırlasın geri kalan aramasa bile olur , hiç gönül koymam artık çok da gerekli gibi gelmiyor , dediğin gibi sadece değer verildiğini bilmek o his güzel ama büyük kutlama hediyeler v.s. herhangi bir zaman da da olabilir
ayyy yaşlanıyor muyum yoksa olgunlaşıyor muyum

Değerli görülmek,önemsenmek güzel yoksa hediyenin önemi cidden yok:)
Yaş 39 mu:)

işin zorrrrrrr , iyi yetiştirmişsin yardımcı olsa da o iç kavrulacak soğuyacak uğraşlı

Bence de senin kendi hayrına hiç sorma aklına ne geliyorsa yap daha iyi, ne bulduysa yesin doysun enişte bey.
Yanlız şu an eşimi sevesim geldi.
Çünkü istediği en zor şey krep ve ya hamur kızartması oluyor aklına bir tek bunlar geliyor adamı

Ahhh benimkinin neler neler geliyor.Yapabildiğim için midir?yoksa basit mi görür bilmem:)
O sebeple sormaya gerek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…