Popüler Konu Ramazanda İftar ve Sahur Menülerimiz (2019)

Benimde 1 ay sonra 38 olacak yaşıt sayılırız:)
sen daha küçüksün bilmezsin gülüm ,:KK70:yaşıt sayılmayızzz ama akran sayılabiliriz ben doğduğum günün saati bile gelmeden yeni yaşı kabul etmeyen biriyim o yüzden senden 1 ay hatta 1 hafta büyük birine bile yaşıt sayılırız denmemeliiiiiiiiii:rolleyes:

Ahhh benimkinin neler neler geliyor.Yapabildiğim için midir?yoksa basit mi görür bilmem:)
O sebeple sormaya gerek yok:KK70:
Yapabildiğin için basit görüyor bence fırsatları değerlendiriyor hemen uyanık :KK39:
Benim eşimin yemek kültürü yok, bildikleri tüm yemekler hamurdan yapılıyor o da hamur işi ne varsa onu diyor genelde. Bir de yöre farkımız var yemeklerimiz cok uç noktada iki tarafinda damak tafi cok ayrı ikimizde de biraz da ondan zorlanıyor sanırım.

Onun da farkındayım da aslında toyum sanırım henüz uygulamaya geçemedim inşallah bir gün ben de olucam hepten lililili yapacağım herşeye :halay:
bir gün değil şimdi şu an da bile olursun tek yapman gereken düşünce ve duygularının farkında olmak olumsuz düşünce duyguları iyileriyle değiştirmek , ağzından çıkan her söz büyüdür , ağzından çıkan her söz yarını tezahür ettirmeye başlar
kendine iyi isteklerine sınır koymadan limitsiz olduğun an o lilililii yi yapacaksın :)

Yapabildiğin için basit görüyor bence fırsatları değerlendiriyor hemen uyanık :KK39:
Benim eşimin yemek kültürü yok, bildikleri tüm yemekler hamurdan yapılıyor o da hamur işi ne varsa onu diyor genelde. Bir de yöre farkımız var yemeklerimiz cok uç noktada iki tarafinda damak tafi cok ayrı ikimizde de biraz da ondan zorlanıyor sanırım.
Aman alıştırma sen yapamıyorum kısmı ile ilgilen:)Bizim yöre aynı yapabildiğimin farkında istekleri bitmiyor:)

sen daha küçüksün bilmezsin gülüm ,:KK70:yaşıt sayılmayızzz ama akran sayılabiliriz ben doğduğum günün saati bile gelmeden yeni yaşı kabul etmeyen biriyim o yüzden senden 1 ay hatta 1 hafta büyük birine bile yaşıt sayılırız denmemeliiiiiiiiii:rolleyes:
Ben yaşımı büyütüyorum kızıyorlar.40 oldum daha ne olsun derim:KK70:

Sunum olarak daha iyi olabilirdi sanırım:KK200:
Ya çok teşekkür ederim . O sizin güzel bakışınız
çok mütevazisin be gülümmm
bir şey sorucam diyelim ki herkesin yaptığı bir şey var ama senin yaptığın övülüyor misal pilav olsun , diyorlar ki kajmerin pilavı harika oluyor herkes öyle yapamaz senin tepkin ne oluyor yok yaa o kadar da değil işte bazen tutyor bazen tutmuyor v.s. mi yoksa teşekkürler elimden geldiğince uğraşıp yapıyorum v.s. gibi mi oluyor

çok mütevazisin be gülümmm
bir şey sorucam diyelim ki herkesin yaptığı bir şey var ama senin yaptığın övülüyor misal pilav olsun , diyorlar ki kajmerin pilavı harika oluyor herkes öyle yapamaz senin tepkin ne oluyor yok yaa o kadar da değil işte bazen tutyor bazen tutmuyor v.s. mi yoksa teşekkürler elimden geldiğince uğraşıp yapıyorum v.s. gibi mi oluyor
Mesela bugün tatlım aşırı beğenildi. Hatta 2tane yiyenler bile oldu. Hatta gebe vardı aramızda yanına verdim. Çok övülünce terledim ve şey dedim marifet tarifte sanırım :))
Yani birilerinin bir şeyleri beğenmesi tabi önemli ama her yemek her zaman aynı lezzette olmuyor maalesef. Ondan dolayı ben hep kendimi eleştirecek bir şey buluyorum :KK70:

Çok güzel ve yararli bir konu olmus tesekkurler 😚 bende bugun karniyarik pilav tarhana çorbası salata yaptim .tatliyi kacirmamak gerekiyor da çok seviyorum baklavayi birde güzelse 5 6 tane götürüyorum valla kizlar😔 bide kilo verdim almak istemiyorum daha da vermem lazım. Suan sahur yapıyorum eşim gecede sark görevindeyiz doguda. Iftarada insallh biber kabak dolması yoğurt çorba falan düşünüyorum. Allah oruclarimizi kabul eylesin insallah .ben gibi isteyenlerede şu mübarek ayda bebis nasip etsin 😊😚

Çok güzel ve yararli bir konu olmus tesekkurler 😚 bende bugun karniyarik pilav tarhana çorbası salata yaptim .tatliyi kacirmamak gerekiyor da çok seviyorum baklavayi birde güzelse 5 6 tane götürüyorum valla kizlar😔 bide kilo verdim almak istemiyorum daha da vermem lazım. Suan sahur yapıyorum eşim gecede sark görevindeyiz doguda. Iftarada insallh biber kabak dolması yoğurt çorba falan düşünüyorum. Allah oruclarimizi kabul eylesin insallah .ben gibi isteyenlerede şu mübarek ayda bebis nasip etsin 😊😚
Amin inşaallah:dua:Hayırlı sahurlar:KK68:

İnşallah Rabbim kucağınızı boş koymasın. Allah kabul etsin oruç ve niyetleriniziz

Mesela bugün tatlım aşırı beğenildi. Hatta 2tane yiyenler bile oldu. Hatta gebe vardı aramızda yanına verdim. Çok övülünce terledim ve şey dedim marifet tarifte sanırım :))
Yani birilerinin bir şeyleri beğenmesi tabi önemli ama her yemek her zaman aynı lezzette olmuyor maalesef. Ondan dolayı ben hep kendimi eleştirecek bir şey buluyorum :KK70:
tahmin ettim:) senin nasıl biri olduğunu hissettim gülüm o yüzden sordum , ama sen her şey de böylesin azıcık değişsen senin için çok daha iyi olacak aşırı mütevazi olmak bilinç altın da zamanla ben çok da iyi ( değerli , başarılı v.s. anlamın da)değilim aslın da mesajını veriyor , çok iyi birisin ve iyi insanları kullanmayı sevenler var maalesef , son 4-5 seneye kadar çokça kullanılmış biri olarak dayanamadım yazdım haddimi aştıysam mübarek ramazan günü affet gülüm ( çok fenayım ramazan ayını da kullandım bak ) :)))

mesaj alındı özellikle cuma selasın da rabbim sana da hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin diye dua edicem :KK36:
hayırlı sahurlar :)

X