Bana acımayan ben hiç acımam cok namıssızım bu konudavicdansızzzzzzzzzz ramazan günü vurulur muuu
ben seri üretim çivili sopa yapıp dağıtıcam bayram da vurmak yok acısın az sürünsünler yeter ne de olsa dövsek de sevsek de bizim nikamızdalar aldık bir kere
helal sana yürü beeee aslan parçammmmmmmmBana acımayan ben hiç acımam cok namıssızım bu konuda
Hem dövelim
Hem sevelim
Hayırlı iftarlar canımBugün iftar da annemdeyiz kalabalık şekilde.
Menüsü
Mercimek çorbası,
Lahana sarması,
Beşamel soslu patlıcanlı köfte,
Pilav,
Salata,
Baklava.
Beşamel soslu patlıcanlı kofteyi öneririm, sunumu ve görüntüsü güzel bir yemek üstelik porsiyon olarak kişi sayısına göre yapabirsiniz.
Herkese hayırlı bereketli iftarlar.
Resim atarım şekerim.Afiyet olsun devekuşu pastası nasıl oluyor kız
ayy maşallah sana ardı ardına misafir alıyorsun menün de çok güzel az çeşit lezzetli yemek her zaman en güzeli kolay gelsin sana şimdiden ellerine sağlık gülüm
Al benim eşimi vur senin eşine
Valla ciddi sıkıntı oluyor bazen, bir de yemek seçme huyu var paşamın hepten koreliyorum.
Bak güzel taktikmis bende pazartesi uygulayayım hafta sonu dua etsin hep davetliyiz bir yerlere.
Hayırlı Ramazanlar
Sizdeki hafızaya da şapka çıkartılır
Ben akşam ne yedik bazen onu bile hatırlamam
ne güzel demişsin kıymet bilen hoş sohbet ...Çok teşekkür ederim, misafir severim ben. Kıymet bilen, hoş sohbet misafirin evin huzurunu, bereketini artırdığına inanırım.
maşallah iyi uğraşmışsın ellerine sağlık gülüm
görüntüsü de şahane sunumu pek güzel olur ellerine sağlık yiyenlere de afiyet şifa olsunAz evvel atamamışım. İşte bu da herkesin çok beğendiği ve yapımı biraz uğraştıran ama buna değen Kıbrıs Tatlım
ne güzel demişsin kıymet bilen hoş sohbet ...
çok doğru diyorsun misafir evin bereketini arttırır da o samimi hoş sohbet misafiri bulmak da herkese nasip olmuyor be gülüm , helede aileden ayrı şehirde olunca baya zor
Mobil uygulama da resim upload edilemiyor
Tamam teşekkürler: )Mobil uygulama da resim upload edilemiyor
Normal browser kullanarak yapabilirsiniz.