Popüler Konu Ramazanda İftar ve Sahur Menülerimiz (2019)

Bana acımayan ben hiç acımam cok namıssızım bu konuda
Hem dövelim
Hem sevelim

Bugün iftar da annemdeyiz kalabalık şekilde.
Menüsü
Mercimek çorbası,
Lahana sarması,
Beşamel soslu patlıcanlı köfte,
Pilav,
Salata,
Baklava.

Beşamel soslu patlıcanlı kofteyi öneririm, sunumu ve görüntüsü güzel bir yemek üstelik porsiyon olarak kişi sayısına göre yapabirsiniz.
Herkese hayırlı bereketli iftarlar.

Bana acımayan ben hiç acımam cok namıssızım bu konuda
Hem dövelim
Hem sevelim
helal sana yürü beeee aslan parçammmmmmmm
aklıma ne geldi sizin miadınız tutar mı hiç duydunuz mu bilmem ama ben genç kızken çok duymuştum eskiyle ilgili konuşan teyzelerden, eskiden kocalar neye kızsa karısını bir güzel döver sonrada gece severmiş yaaa aman haaa gaza gelip şimdi dövüp sonra arka odaya sevmeye götürmeyin kocaları orucunuz bozuluuurrrrrrrrr( manyakım çatlakım ama kendimi seviyiiimm yaaaa)

Hayırlı iftarlar canım patlıcanın tarifini alabilir miyim

ayy maşallah sana ardı ardına misafir alıyorsun menün de çok güzel az çeşit lezzetli yemek her zaman en güzeli kolay gelsin sana şimdiden ellerine sağlık gülüm

Çok teşekkür ederim, misafir severim ben. Kıymet bilen, hoş sohbet misafirin evin huzurunu, bereketini artırdığına inanırım.

Al benim eşimi vur senin eşine
Valla ciddi sıkıntı oluyor bazen, bir de yemek seçme huyu var paşamın hepten koreliyorum.
Bak güzel taktikmis bende pazartesi uygulayayım hafta sonu dua etsin hep davetliyiz bir yerlere.

Cok sukur yemek secme huyu yok ordan kurtardim :) Sadece lahana, mantar ve bamya yemez.
Dene canim valla. Ben henuz bi cevap alamadim ama yarina kadar suresi var işte

Hayırlı Ramazanlar
Sizdeki hafızaya da şapka çıkartılır
Ben akşam ne yedik bazen onu bile hatırlamam

Teşekkür ederim normalde yemek konusunda bende öyleyimdir ama bu sefer insan yemeye odaklandığı ve ben gibi bir yemek bilmeyip araştırarak yapan biri için akılda kalması daha kolay oldu

Çok teşekkür ederim, misafir severim ben. Kıymet bilen, hoş sohbet misafirin evin huzurunu, bereketini artırdığına inanırım.
ne güzel demişsin kıymet bilen hoş sohbet ...
çok doğru diyorsun misafir evin bereketini arttırır da o samimi hoş sohbet misafiri bulmak da herkese nasip olmuyor be gülüm , helede aileden ayrı şehirde olunca baya zor

maşallah iyi uğraşmışsın ellerine sağlık gülüm
yemek de nohutlu pilavı görünce istemsizce gülümsedim :))))))), ramazandan hemen önce canım nohutlu pilav istedi benimkiler baba oğul yemezler kendime yapayım dedim onlara pirinç pilavı yaptım yemeğin yanına kendime de sadece nohutlu bulgur pilavı yapıcam bulguru yıkadım tavaya tereyağını koydum dondurucuyu bir açtım nohut yooook önceden haşlayıp koyuyorum, 2 defa her yeri deştim barbunya kuru fasulye var nohut yooook ağlayacaktım neredeyse aylardır pilav yememiştim aylardır canım bir şey çekmiyorduuu ben de barbunya koydum ama hiç de o tadı vermedi aklıma yine düştü şimdiiiii

Misafirlerim az önce gitti
Mutfağımı topladım, bulaşık makinamı çalıştırdım, taze bir çay demledimmm
Planladığım menüye bir de peynirli rulo börek ekledim, gece sahurda da yenir diye. Ayaklarım sızlıyor çok yoruldum ama değdi. Misafirlerim çok tatlı insanlardı, evime neşe getirdiler. Herkese iyi geceler kızlar :)))

Belki benim de ondan, ben de ailemden ayrı yaşıyorum. Az ama güzel dostlar biriktirmişim, o konuda şanslıyım diyebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…