- 16 Ağustos 2010
- 293.150
- 603.134
- 43
Ellerine sağlık canım afiyet bal şeker olsunAz evvel atamamışım. İşte bu da herkesin çok beğendiği ve yapımı biraz uğraştıran ama buna değen Kıbrıs Tatlım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ellerine sağlık canım afiyet bal şeker olsunAz evvel atamamışım. İşte bu da herkesin çok beğendiği ve yapımı biraz uğraştıran ama buna değen Kıbrıs Tatlım
Ellerinize sağlık afiyet olsun
Emeğinize sağlık yorulmanıza değmişHayırlı geceler,hayırlı sahurlarMisafirlerim az önce gitti
Mutfağımı topladım, bulaşık makinamı çalıştırdım, taze bir çay demledimmm
Planladığım menüye bir de peynirli rulo börek ekledim, gece sahurda da yenir diye. Ayaklarım sızlıyor çok yoruldum ama değdi. Misafirlerim çok tatlı insanlardı, evime neşe getirdiler. Herkese iyi geceler kızlar :)))
Ay çok teşekkür ederim biraz aceleye geldi sunumu aslındagörüntüsü de şahane sunumu pek güzel olur ellerine sağlık yiyenlere de afiyet şifa olsun
Senin kadar maharetli değilim ama teşekkür ederimEllerine sağlık canım afiyet bal şeker olsun
Sağol canım maşaallah sanaSenin kadar maharetli değilim ama teşekkür ederim
evet şanslısın inşallah bu şansın ömür boyu sürer iyi insanlarla hep karşılaşırsın güzel dostlukların olurBelki benim de ondan, ben de ailemden ayrı yaşıyorum. Az ama güzel dostlar biriktirmişim, o konuda şanslıyım diyebilirim.
ee o ayaklar daha sızlamasın mı :)) eline canına sağlık evine her gelen neşe bereket getirsin inşallahMisafirlerim az önce gitti
Mutfağımı topladım, bulaşık makinamı çalıştırdım, taze bir çay demledimmm
Planladığım menüye bir de peynirli rulo börek ekledim, gece sahurda da yenir diye. Ayaklarım sızlıyor çok yoruldum ama değdi. Misafirlerim çok tatlı insanlardı, evime neşe getirdiler. Herkese iyi geceler kızlar :)))
Ben hic duyamadım onu da biz de derler hem döveriz hem severiz diyehelal sana yürü beeee aslan parçammmmmmmm
aklıma ne geldi sizin miadınız tutar mı hiç duydunuz mu bilmem ama ben genç kızken çok duymuştum eskiyle ilgili konuşan teyzelerden, eskiden kocalar neye kızsa karısını bir güzel döver sonrada gece severmiş yaaa aman haaa gaza gelip şimdi dövüp sonra arka odaya sevmeye götürmeyin kocaları orucunuz bozuluuurrrrrrrrr( manyakım çatlakım ama kendimi seviyiiimm yaaaa)
haa daha iyisini yaparım becerikli hatunum diyorsun yaniii :)))Ay çok teşekkür ederim biraz aceleye geldi sunumu aslında
hihihihihhiBen hic duyamadım onu da biz de derler hem döveriz hem severiz diye
Ama mesai saatleri içinde kanki kanki takılıyoruz da sonrasında wuhhuu
bu gün çok mu yoruldun gülüm pek uğramadın ben yayıldım senin topiğe pişkin , ev sahibi gibi davranan misafir misaliSağol canım maşaallah sana
Bugün iftar sonrası misafirim vardı o sebeple pek gelemedim Aşkolsun olur mu burası hepimizinbu gün çok mu yoruldun gülüm pek uğramadın ben yayıldım senin topiğe pişkin , ev sahibi gibi davranan misafir misali
Hayırlı sahurlar:)Bizde kahvaltıdan başka bir şey yenmiyor.Bir tek yumurta haşlıyorum.Ben yaptım eşimde gelince onada hazırlarım:)benim sahur menüsü belli rahat rahat takılıyorum pc de
patatesli kaşarlı yumurta
gerisi bildik kahvaltı
illa sıcak pişmiş bir şey olacak ki benim sıpa yarı gözü kapalı hızlıca da onu yesin kalksın :)
biliyorum ama gözüm aradı seni işte gülümm az latife yapayım dedim ondan yani şey ettirdim :))Bugün iftar sonrası misafirim vardı o sebeple pek gelemedim Aşkolsun olur mu burası hepimizin
midesi ve safra kesesi sağlam olana en güzeli haşlanmış yumurta bence de afiyet şifa olsun gülümHayırlı sahurlar:)Bizde kahvaltıdan başka bir şey yenmiyor.Bir tek yumurta haşlıyorum.Ben yaptım eşimde gelince onada hazırlarım:)
Haklısınız kolay olmuyor.Hazırlık yapması bile zor oluyor.Sonra ortalığı toparlaması vs...Ama sağolsun arkadaşlar Anneler günümü kutlamak için gelmişler.Her şeye değdi:)biliyorum ama gözüm aradı seni işte gülümm az latife yapayım dedim ondan yani şey ettirdim :))
cidden maşallah sana da iftara misafiri olup geç saate kadar onları ağırlayanlara da oruç tutamasam da gündüz pek yemem iftarı bekliyorum yiyince de elim kolum kalkmıyor misafir ne iftara ne sonrası çaya ağırlaması bana çok zor görünüyor eşimi de aynı kanepeden spatulayla kazımak gerekir sızıp kalıyor :)
Safram yok aslında:)midesi ve safra kesesi sağlam olana en güzeli haşlanmış yumurta bence de afiyet şifa olsun gülüm
Biraz geç dönüş yaptım ama kalabalık olunca anca müsait olabildim.Hayırlı iftarlar canım patlıcanın tarifini alabilir miyim