Gerçekten kadınların işi çok zor
Bir de eşime soruyorum canının istediği bir şey var mı onu yapayım adamda fix menü gibi cevap geliyor; "aklıma bir şey gelmiyor, ne istersen yap." Gel de 2 tel saçını yolma. Bir kere şunu yap demedi.
Al benim eşimi vur senin eşineAyni durum bizde dr var. Soruyorum kafana gire takil diyor. Aklima gelse ona sorucam sanki de. Az once dedim dusun tasin yarin ne yapacağımı soyle yoksa hicbir sey yapmicam dedim.
Benim eşimide ikinizin eşine vuralımAl benim eşimi vur senin eşine
Valla ciddi sıkıntı oluyor bazen, bir de yemek seçme huyu var paşamın hepten koreliyorum.
Bak güzel taktikmis bende pazartesi uygulayayım hafta sonu dua etsin hep davetliyiz bir yerlere.
Evet teker teker uğraşmayalım hepsini birbirine vuralım daha iyiBenim eşimide ikinizin eşine vuralımbence KK olarak eşleri tokuşturalım hepsi aynı
ohhhh canımıza değsin onlara kalmadık artık burası varBenim eşimide ikinizin eşine vuralımbence KK olarak eşleri tokuşturalım hepsi aynı
vicdansızzzzzzzzzz ramazan günü vurulur muuuEvet teker teker uğraşmayalım hepsini birbirine vuralım daha iyi
ayy maşallah sana ardı ardına misafir alıyorsun menün de çok güzel az çeşit lezzetli yemek her zaman en güzeli kolay gelsin sana şimdiden ellerine sağlık gülümYine akşama misafirim var. :)
Kremalı mantar çorbası
Tavuklu rulo lazanya
Yeşil yapraklı, kiraz domatesli salata
Tatlı olarak dondurucuda her daim parfem olur, istenirse onu çıkarırım.
Herkese şimdiden afiyet olsun :)
Bende bugün
barbunya
bulgur pilavı
Yoğurt
devekuşu pastası.olacak
Allahım nasip ederse