Popüler Konu Ramazanda İftar ve Sahur Menülerimiz (2019)

Ayni durum bizde dr var. Soruyorum kafana gire takil diyor. Aklima gelse ona sorucam sanki de. Az once dedim dusun tasin yarin ne yapacağımı soyle yoksa hicbir sey yapmicam dedim.

Ayni durum bizde dr var. Soruyorum kafana gire takil diyor. Aklima gelse ona sorucam sanki de. Az once dedim dusun tasin yarin ne yapacağımı soyle yoksa hicbir sey yapmicam dedim.
Al benim eşimi vur senin eşine
Valla ciddi sıkıntı oluyor bazen, bir de yemek seçme huyu var paşamın hepten koreliyorum.
Bak güzel taktikmis bende pazartesi uygulayayım hafta sonu dua etsin hep davetliyiz bir yerlere.

Al benim eşimi vur senin eşine
Valla ciddi sıkıntı oluyor bazen, bir de yemek seçme huyu var paşamın hepten koreliyorum.
Bak güzel taktikmis bende pazartesi uygulayayım hafta sonu dua etsin hep davetliyiz bir yerlere.
Benim eşimide ikinizin eşine vuralım bence KK olarak eşleri tokuşturalım hepsi aynı

Kizlar size fikir olsun diye paylasiyorum

Ezogelin corbasi
Sehriyeli Pirinc pilavi
Cacik
Firinda sebzeli but
Hazir yufkadan kiymali borek

Corba oldugu icin cacik yapilmayabilir ya da tam tersi. Ben corbayi oglum icin,cacigi kendimle esim icin yaptim. Tatli icin islak kakaolu kek dusunuyorum

Son düzenleme:
SLM Kızlar

yoğunluktan yazamadım

iftar menüm

mercimek çorbası
yoğurtlu mantı
peynirli börek
şekerpare tatlısı

birazuyumsuz oldu ama sabah evden çıkarken dolaptan kıyma çıkarmayı unutmusum, fırında köfte patates yapacaktım börek yerine

hayırlı iftarlar...

selam becerikli güzel hatunlarrr

benim iftar menüsü de belli oldu şükür
kürdan kebabı
yayla çorbası
semizotlu salata
pilav

ben sadece çorba ve salatadan yerim belki bir de kürdan kebabının köftesinden olabilir

tatlı yoook olmasın daaa inşallah komşum bu gün bir şey getirmez elmalı üzümlü cevizli keki hala duruyor kaygana yada ona benzer adı olan kızartılıp şerbete atılan yumuşak tatlısının kalanı gece çöpe attım , susamlı kurabiyesine elimizi sürmedik vermeee getirmeeee diyorum yine de getiriyor cancağızım

kızlar ramazanın sonrası bayram varr zayıflamam lazımmmmm üniversite sınavı bayram sonrası hafta sonrası memlekete gidicez allah nasip ederse geçen seneyle kilom aynı ve ben bir daha geldiğimiz de daha zayıflamış olucam diye hava atmıştım işin ucun da rezil olup eşim tarafının diline düşmek varrrrr,:))
şaka bir yana artık kimsenin lafını umursamıyorum ama sağlığım için zayıflamam lazım , ramazan da daha az çeşit yemek de mide sağlığı için gerekli :)

Evet teker teker uğraşmayalım hepsini birbirine vuralım daha iyi
vicdansızzzzzzzzzz ramazan günü vurulur muuu
ben seri üretim çivili sopa yapıp dağıtıcam bayram da vurmak yok acısın az sürünsünler yeter ne de olsa dövsek de sevsek de bizim nikamızdalar aldık bir kere

ayy maşallah sana ardı ardına misafir alıyorsun menün de çok güzel az çeşit lezzetli yemek her zaman en güzeli kolay gelsin sana şimdiden ellerine sağlık gülüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…