Popüler Konu Ramazanda İftar ve Sahur Menülerimiz (2019)

Merhaba hatunlar 🤗
Buranın canı isterse bildirim geliyor yoksa gelmiyor ☺ ,ilgiiinç 🤔
İftar menüm ;
🍽 arabaşı çorbası
🍽 karnıyarık
🍽 pilav
🍽 cacık
🍽 su böreği
🍽 salata
🍽 tepsi kadayıf
Herkese hayırlı iftarlar 💕
Bugün yemekler kimden:)Oranın su böreği efsane oluyor:)

Su böreği yapmışsın gerisi mühim değil:)Kayınvalideciğinde sağolsun:)
9DB572F2-907F-46E0-B70B-8E7EE911D4FF.jpeg
İşte eserim :KK45:

Merhabalar. Hepimize hayırlı ramazanlar inşallah.
Rabbim dualarımızı ve oruçlarımızı kabul etsin. Kim ne istiyorsa Rabbim hayırlısı ile versin inşallah.
Benim için bu sene ramazan çok buruk geçiyor. Ailemle birlikte geçirdiğimiz son ramazan :KK61: Genelde menüleri annemle birlikte hazırlıyoruz. O yemek yaparsa ben mutlaka tatlı yaparım.Çorba yaparsa ben yemek yaparım.Bugün menümüz;
- Mercimek çorbası
- Fırında tavuk
- Fırında patates (bunu kremalı yapıyorum enfes oluyor. Patatesleri baharatlayıp ,yarım krema ekliyorum. En son üzerine de kaşar rendeliyorum. Mutlaka deneyin ,herkes bayılıyor)
- Köri soslu makarna
-Komposto

Merhabalar. Hepimize hayırlı ramazanlar inşallah.
Rabbim dualarımızı ve oruçlarımızı kabul etsin. Kim ne istiyorsa Rabbim hayırlısı ile versin inşallah.
Benim için bu sene ramazan çok buruk geçiyor. Ailemle birlikte geçirdiğimiz son ramazan :KK61: Genelde menüleri annemle birlikte hazırlıyoruz. O yemek yaparsa ben mutlaka tatlı yaparım.Çorba yaparsa ben yemek yaparım.Bugün menümüz;
- Mercimek çorbası
- Fırında tavuk
- Fırında patates (bunu kremalı yapıyorum enfes oluyor. Patatesleri baharatlayıp ,yarım krema ekliyorum. En son üzerine de kaşar rendeliyorum. Mutlaka deneyin ,herkes bayılıyor)
- Köri soslu makarna
-Komposto
Hayırlı Ramazanlar :KK68:
Şehir değişikliği mi yoksa evlilik mi:)

Hayırlı Ramazanlar :KK68:
Şehir değişikliği mi yoksa evlilik mi:)
Evlilik inşallah. Çok teşekkür ederim :)
Yarın da güzel bir tatlı yapıp paylaşacağım inşallah. Hem fikir olur hem de görselliği ve tadı ile pek çok arkadaşıma tarifini verdiğim bir tatlı.
Bu arada ramazan dolayısı ile bizi birleştirdiğin ve böyle güzel paylaşımlara vesile olduğun için teşekkür ederiz :KK200:

X