- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.762
Evet içi yumuşak o tepside gördüğün artık yok çocuklar akşama bir daha istiyoriste merak ettigim icinin yumusak olup olmamasiydi gayet ii gözükyo ellerne saglik:)
tarif isterim ozmanEvet içi yumuşak o tepside gördüğün artık yok çocuklar akşama bir daha istiyor
Üstüne pekmez surmustun benim gurmeler anladı
Benim standart bir tarifim yok yalnıztarif isterim ozman
tesekkur cnm deniycemBenim standart bir tarifim yok yalnız
Mayayi aktif Edip biraz tuz ve su ile yoğurdum sadece maya su tuz un yani bayağı yoğurdum
En son hamuru bırakırken elime uapisiyordu biraz mayalanmasini bekledim
Kabarmaya başlarken biraz un ile toparlayıp tepsiye yerleştirdim üzerine şekil verip yumurta sarısı surebilirsin sadece
Benimkiler sadece yumurta oldu mu kokuyor diyorlar o yüzden yoğurt vs sürdüm üzerine
Aslında ekşi maya olsa daha güzel olur etrafında varsa onun la denetesekkur cnm deniycem
Teşekkürler canımEline saglik Nevosum.
Ben de sahura borek yapicaktim dun iftardan sonra ama oglusu uyutunca sizmisim ben de.
Insallah usenmezsem bugun yapicam.
Aynen hızlı pişmezse sert olur poğaçada öyle oluyor ya:)Çok yavaş pişiriyor abla kızarana kadar sert oluyor bu sefer
Rica ederim arkadaşım.
İşte benim de 2 seneden az var,bu EYT durumuna.
Emeklilik maalesef benim de 10 seneden fazla.
Helal olsun eşine,destek olmuş sana hem sağlığın hem de psikolojin için emin ol daha iyi olacaksın.
Günüm dolunca gider miyim,yaşımı mı beklerim hiç düşünmedim. Uzun vadeli plan yapmaya gelmiyor ki hayat.
Şimdi ilerisi için konuşmak kolay değil,eminim ben de zorlanırım buradan giderken ama ben kendimi biliyorum evde olmak bana iyi gelecek.
Ben resmen evi özleyenlerdenim.
Boş boş televizyon izlemek istiyorum,kurabiye,kek pişirmek istiyorum mesela.
Herşey gönlünce olur inşallah.
Dilerim ki atölyende ve kitaplarınla huzurlu ev yaşamın olur.
Bana ettiğin dua için de kocaman amin inşallah,çok teşekkür ediyorum.
Insallah canjm cok tesekkur ederim .Insallah esin de sigarayi birakir de kurtulursunuz canim bu durumdan.
bende aynen.halka yapıp patlıcan dizme yapıyorum .Aynen bende hala onları yiyorum.Karnıyarık yapamasam doğrayıp fıırında kuşbaşı et ile pişiriyorum:)Bazen kıymalı yapıyorum:)
Günaydın hanımlar. Nasılsınız bakalim?
Bugun sonunda ilk orucumu tutuyorum. Sahurdan beri desol boslugum agriyor. Sebebini bilmiyorum ara ara hep oluyor bende.
Sahurda esime dunku sebzeli kofteyi ve dolmayi isittim. Kendime aksamdan peynirli zarf böreği yaptım. Esime yogurt ve cay bana soda vardı. Allah hepimizin orucunu kabul etsin insallah.
Iftar menum de nasipse:
Ezogelin corbasi (Dunden)
Karniyarik
Pirinc pilavi
Salata
Yogurt
Tatli esim alir insallah
Dun israrla karniyarik dedi esim. Yapayim bugun. Kendim yemiyorum patlican ama. Icini fazla yapar icinden yerim ben de artik.
Afiyet olsun .Dun alt komşum karniyarik yapıyordu sanirim.Oyle canim cekti ki bugun yapmaya niyetlenmistim .Ama evdeki kiyma yetersiz gelir.Hava da buz gibi bebeyle çıkıp karniyarik sevdasina hasta etmeyim .Yarina kaldi .Size afiyet olsun :))
Günaydın hanımlar. Nasılsınız bakalim?
Bugun sonunda ilk orucumu tutuyorum. Sahurdan beri desol boslugum agriyor. Sebebini bilmiyorum ara ara hep oluyor bende.
Sahurda esime dunku sebzeli kofteyi ve dolmayi isittim. Kendime aksamdan peynirli zarf böreği yaptım. Esime yogurt ve cay bana soda vardı. Allah hepimizin orucunu kabul etsin insallah.
Iftar menum de nasipse:
Ezogelin corbasi (Dunden)
Karniyarik
Pirinc pilavi
Salata
Yogurt
Tatli esim alir insallah
Dun israrla karniyarik dedi esim. Yapayim bugun. Kendim yemiyorum patlican ama. Icini fazla yapar icinden yerim ben de artik.