Valla senin bu pozitif halin bana çok iyi geliyor:) sağlığım konusunda daha iyiyim haklısın ama boş vakit hiç yoookkk:)))) kentsel dönüşüme vermiştik evimi, inşaat bitti taşındım geçen hafta, kardeşimle aynı sitedeyiz, çocuklar, koşturma evde işler akşamı zor ediyorum:) televizyon izleme alışkanlığım hiç yok, onun yerine okuyorum ve bu bana çok iyi geldi. 24 yıl hiç aralıksız çalıştığım için aile aktivitelerine uzak kalmışımdır hep, kardeşlerimi çok özlemişim onu fark ettim, bugün belki 20 yıl sonra ilk defa birlikte pazara gittik, çok şükrettim Rabbime bugünleri görebildik, yeğenler bir oraya bir buraya çekeledi beni pek hoşuma gitti, böyle basit ama mutlu şeyleri yapmayalı çok zaman olmuştu. Verimli bir hayatım oldu şimdiye dek, bundan sonra da öyle olsun istiyorum, okuyarak, yazarak, beynimi geliştirerek faydalı yaşamak istiyorum. Çalışmayı özledim diyebilirim , geçen hafta işsizlik maaşına başvuru yaptım, çok koydu bana iki gün ağladım ama alışacağım inş. Eşim sağolsun çok destek ama benim içimde aşmam gereken bir süreç var sanırım, çok daralırsam kk dan yardım isteyeceğim artık:) güzel mesajın bana çok moral verdi inan, Allah razı olsun