Sahurda esime sebzeli tost yaptim.
Iftar Menüm
*Ezogelin Çorbası
*Tavuklu Alinazik
*Nohutlu ,mısırlı pirinç pilavı
*Domates salatası
*Hira tatlısı
*Limonata
Iftarda misafir var.Corba ve tatliyı dün yaptim. Bebekle hem temizliği hem yemegi yetistirmem mümkün degil zira .
Alinazik icinLaale den esinlendindim
Sen o yüzden sürekli "öylesine yaptım işte" diyosun yemeklerineeeee
İzmir doğumlu da aslen değil.Ay Allahım eşiniz İzmirli mi? Bizden geçtide bekarlara sizin ki gibi eş nasip etsin Allahbu arada ben artık size abla demek istiyorum ablaaa abla ablacığım
Bornova canım.
Havuç tarator varsa yoğurtlu olmaz yoksa yoğurtlu diyecektim ben domatesli naneki makarnaya bayılıyorumBu arada bu aksamki menu mercimek corbasi bitiyor bugun insallah
Karnibahar
Makarna yapacagim ama nasil olacagina karar veremedim
Havuc tarator
Sekerparemiz de bitmedi daha.
İzmir doğumlu da aslen değil.
Abla de,teyze de,içinden ne gelirse farketmez.
Allahım daha iyisini versin olmayanlara inşallah.
Her hafta Bornova dayim ben abla aslında çok da yakın değiliz Ege universitesine geliyoruz bu hafta yine ordayımBornova canım.
Hayırdır?Her hafta Bornova dayim ben abla aslında çok da yakın değiliz Ege universitesine geliyoruz bu hafta yine ordayım
Oyle yapayim ozaman evde taze nanem de var canimHavuç tarator varsa yoğurtlu olmaz yoksa yoğurtlu diyecektim ben domatesli naneki makarnaya bayılıyorum
oğlumun tedavisine orda devam ediliyor abla dış problemi var şükür ki çaresi var biraz zor da olsa hafta bir işlem için çağırıyor doktorumus şuan tam gelişim aşamasında birdeHayırdır?
Hastalık bir şey yoktur inşallah.
Çok güzel oluyor afiyet olsunOyle yapayim ozaman evde taze nanem de var canim
Estağfurullah güzelim,seninle alakalı değil.
Aynen dediğin gibi yetiştirme tarzı.
Benim koca ailesinde erkekler pişirir,hazırlar,kadınlar yer,içer.
Hizmeti erkek yapar.
Ben zaten yemek yapmasını bilmem de ola ki bugün çok yoruldum vs. diye kayınvalidem kocama çeker ayarı "sen yapmadın mı yemeği,kızı üzdün mü,yordun mu" vs.
Ben getir götür işlerini iyi yaparım.
Taşırım,destek olurum,gaz veririm,şarkı söylerim vs.
Allahım en yakın zamanda şifasını versin inşallah.oğlumun tedavisine orda devam ediliyor abla dış problemi var şükür ki çaresi var biraz zor da olsa hafta bir işlem için çağırıyor doktorumus şuan tam gelişim aşamasında birde
Çok güzel oluyor afiyet olsun
Benim esimin de isi agir iftarda sknti yok notmalde de yemek dert eden biri degil secmez fakat gece sahurda kahvalti yumrta corba hazirliyordum bisey dememisti bu gece ben bunlarla doymuyorum filan dedi biraz da kirici o soylemeden ben dusunup doyacagi seyler hazirlamaliymisim. Doymadigini soyleyip bu gece yemek yada ne istiyorsan onu soyleseydjn hazirlardim dedim sonucta iftara hazirliyorum yani gece mide sorunu ve susatir olayindan peynirli kiymali seyler istemez bunu biliyorum kac yildir evliyiz yani. Ben soyleyince ne kiymeti kaliyor sen dusunmen gerekir dedi ramazan diye sustum bisey demedim cok kirildim. Ben muneccimmiydim ki acaba doymadigini soyleyip yemej yiyeyim yada sunu yaparmusin diyemez miydi. Neyse dert topigi gbi oldu ne onerirsiniz gece icin susatmayacak agir iste calisan doymayan kisiye
Amin canım benim.Yaa ne guzel ❤ Allah'im mutlulugunuzu daim etsin. Benim kayinvalide dusman basina
Tesekkur ederimOoooo ellerine sağlık.
Ali nazik çok sevdik biz.
İnşallah siz de seversiniz.
Zaten közlenmiş patlıcana bayılırız.
Misafirlerin orucu kabul olsun,verdiğin iftarı da Allahım kabul etsin inşallah.
Biz de misafirlere başlasak iyi olacak hayırlısıyla.
Biz hiç gezemedik bornovayi trafiğine alisik degiliz birdeAllahım en yakın zamanda şifasını versin inşallah.
Sağlığına kavuşsun kolaylıkla inşallah.
Bornova güzeldir ya severiz biz.
Tesekkur ederimInsallah lezzetini tuttururum .Sabahtan patlicanlari kozleyip dogradim .Tavuk da hazir .
Siz patlicanlari hafif yagda sotelediniz mi peki ?O kısmı kafami karıştırdı biraz .
Amin aminn
Tutamıyorum diye üzülüyorum .Insallah Allah kabul eder niyetimi .
Cok fazla davet veremeyeceğim. Cok yorucu oluyor benim icin. Uyku problemimiz var.Zombi gibi dolanmak istemiyorum .Yakinlarim da hoş karşılar diye ümit ediyorum .
Deniz yok maalesef.Biz hiç gezemedik bornovayi trafiğine alisik degiliz birdeama inşallah bir gün hastane sonrası düşünüyoruz gezmeyi çocuklarda diyor orda deniz varsa suya da girelim