Popüler Konu Ramazanda İftar ve Sahur Menülerimiz (2019)

Ooooo ellerine sağlık.
Ali nazik çok sevdik biz.
İnşallah siz de seversiniz.
Zaten közlenmiş patlıcana bayılırız.

Misafirlerin orucu kabul olsun,verdiğin iftarı da Allahım kabul etsin inşallah.
Biz de misafirlere başlasak iyi olacak hayırlısıyla.

Ay Allahım eşiniz İzmirli mi? Bizden geçtide bekarlara sizin ki gibi eş nasip etsin Allah bu arada ben artık size abla demek istiyorum ablaaa abla ablacığım
İzmir doğumlu da aslen değil.

Abla de,teyze de,içinden ne gelirse farketmez.
Allahım daha iyisini versin olmayanlara inşallah.

Bu arada bu aksamki menu mercimek corbasi bitiyor bugun insallah
Karnibahar
Makarna yapacagim ama nasil olacagina karar veremedim
Havuc tarator
Sekerparemiz de bitmedi daha.
Havuç tarator varsa yoğurtlu olmaz yoksa yoğurtlu diyecektim ben domatesli naneki makarnaya bayılıyorum

Hayırdır?
Hastalık bir şey yoktur inşallah.
oğlumun tedavisine orda devam ediliyor abla dış problemi var şükür ki çaresi var biraz zor da olsa hafta bir işlem için çağırıyor doktorumus şuan tam gelişim aşamasında birde
Oyle yapayim ozaman evde taze nanem de var canim
Çok güzel oluyor afiyet olsun

Yaa ne guzel Allah'im mutlulugunuzu daim etsin. Benim kayinvalide dusman basina

Allahım en yakın zamanda şifasını versin inşallah.
Sağlığına kavuşsun kolaylıkla inşallah.

Bornova güzeldir ya severiz biz.

Bu erkekler de sapitti son zamanlarda vallahi. Vahiy gelmeyecekya bize ne giyecegi konusunda. Sorunca da kafana gore takıl derler.
Iste benimki yemek yiyor susuyir mudur bilemiycem ki. Aklima da vir sey gelmedi.

Tesekkur ederim Insallah lezzetini tuttururum .Sabahtan patlicanlari kozleyip dogradim .Tavuk da hazir .
Siz patlicanlari hafif yagda sotelediniz mi peki ?O kısmı kafami karıştırdı biraz .
Amin aminn
Tutamıyorum diye üzülüyorum .Insallah Allah kabul eder niyetimi .
Cok fazla davet veremeyeceğim. Cok yorucu oluyor benim icin. Uyku problemimiz var.Zombi gibi dolanmak istemiyorum .Yakinlarim da hoş karşılar diye ümit ediyorum .

Allahım en yakın zamanda şifasını versin inşallah.
Sağlığına kavuşsun kolaylıkla inşallah.

Bornova güzeldir ya severiz biz.
Biz hiç gezemedik bornovayi trafiğine alisik degiliz birde ama inşallah bir gün hastane sonrası düşünüyoruz gezmeyi çocuklarda diyor orda deniz varsa suya da girelim

Yok yapmadık zaten ben közlenmiş patlıcanı yağlı sevmem.
Gerçi ben salatayı da yağsız isterim,yani sen bana bakma.
Gıcığım,biliyorum.
Allahım seneye sağlıkla,huzurla tutmayı davet vermeyi nasip eder inşallah üzülme,her zorluğun sonunda kolaylık vardır inşallah.

Biz hiç gezemedik bornovayi trafiğine alisik degiliz birde ama inşallah bir gün hastane sonrası düşünüyoruz gezmeyi çocuklarda diyor orda deniz varsa suya da girelim
Deniz yok maalesef.
Ama yemek yerleri güzeldir,Forum'a gelip alışveriş yaparsınız.

Ay burada laf yetiştirmekten eve geç kalıcam.
Öperim herkesi.
Kendinize dikkat edin.
Allahıma emanet olun inşallah.

ispanagin bu sert kısımlarını börek yaparken kullanmıyorum eğer sizde ayiriyorsaniz bunları güzelce haslayip içine biraz tuz ,limon ve sarımsakla deneyin müthiş oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…