- 8 Temmuz 2011
- 33.185
- 39.295
ne totemiTotem bacım totem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ne totemiTotem bacım totem
Ban yiyince görceksin sen totemi malum tontri ayın yarısını banlı geçiriyorTotem bacım totem
Merhabaaa sizin mesajlarınızı okurken gözümde canlanıyorsunuz, çok huzur verici yazıyosunuz okumaktan büyük zevk alıyorum, gözüm hep sizi aramaya başladı sık sık yazın lütfenSerin İzmir'den kocaman sevgilerimle geldim ben!
Bir türlü ısınamadı havalar maalesef. Hep serin hep yağmurlu hep rüzgarlı.
Dün akşam anneciğimi bir çay içmeye çıkaralım dedik,donduk ayol,zor attık kendimizi eve.
Sahura da kalkabildik çok şükür.
Sahur menümüz;
5 yumurtalı ve lorlu omlet.
Tulum peyniri.
Kaşar peyniri.
Beyaz peynir.
Normalde de severim de Ramazanda hep canım peynir ister,o yüzden abartıyorum maalesef.
Salatalık (domates hala yemiyorum)
Kocama domates.
Bir gevrek. Yarı yarıya paylaşılıyor.
Kocama bol çay
Bana 1,5 büyük su bardağı limonata.
Tabii ki bol su.
İftar menümüz de az çok belli oldu;
Tarhana çorbası
Enginar yemeği (anneciğim dün gece verdi Allahım razı olsun inşallah)
Biraz da patates kızartması yoğurtlu. Canım çok istedi,kocam söz verdi,yapacakmış.
Tatlı olarak da kazandibi. Öğle arasında burada çok meşhur bir yer var,oradan aldım,akşama yemek nasip olur inşallah.
Çok şükür şimdilik oruçlar iyi gidiyor,hatta işyerinde hep unutuyorlar,bişiyler ikram ediyorlar. Rahatım demek ki diye düşündüm.
Hepimizin ellerine kollarına sağlık.
Allahım hepimizin oruçlarını,dualarını,namazlarını,ibadetlerini kabul etsin. Kolaylıklar sunsun devamında inşallah.
Evimizin bereketi ve neşesi daim olsun.
Allahım olmayanlara da versin inşallah!
Ban yiyince görceksin sen totemi malum tontri ayın yarısını banlı geçiriyor
dımı.aynı şeyleri bende düşünüyorumMerhabaaa sizin mesajlarınızı okurken gözümde canlanıyorsunuz, çok huzur verici yazıyosunuz okumaktan büyük zevk alıyorum, gözüm hep sizi aramaya başladı sık sık yazın lütfen
Evet canım böyle ablaaaa diye sarılasım geliyo sende çok tatlısın kidımı.aynı şeyleri bende düşünüyorum
Allahım razı olsun yapar ne istersem.
Bilmediklerini de instagram sağolsun. Video izleye izleye hallediyor.
Senin eline su dökemez o ayrı.
Senin kocana verirdik ayarı,verirdik gazı o da başlardı bir yerlerden.
Yakın olsak hallerdi o işi.
tontriko öylesine girdi oylama boyunca banliydi birinci oldu ödül büyük dediler bende azittim 'ne totemi
Canfeb le kibleycegi birbirimizi orası ayrıBan yiyince görceksin sen totemi malum tontri ayın yarısını banlı geçiriyor
Çok teşekkür ediyorum,elimden geldiğince buralardayım işte.Merhabaaa sizin mesajlarınızı okurken gözümde canlanıyorsunuz, çok huzur verici yazıyosunuz okumaktan büyük zevk alıyorum, gözüm hep sizi aramaya başladı sık sık yazın lütfen
Aynı şeyi duvarına yazmıştım lale ablanin birde KedidirKedii var o da çok huzur veriyor profildeMerhabaaa sizin mesajlarınızı okurken gözümde canlanıyorsunuz, çok huzur verici yazıyosunuz okumaktan büyük zevk alıyorum, gözüm hep sizi aramaya başladı sık sık yazın lütfen
wuhhuuuuww.sende öyle.güzel enerjiniz var.çok samimiyim.komşuma geliyormuşum gibi buraya ayzınca.(komuşumda yok sayılır haa.size komşum diyebilirmiyim)Evet canım böyle ablaaaa diye sarılasım geliyo sende çok tatlısın ki
Sen o yüzden sürekli "öylesine yaptım işte" diyosun yemeklerineeeeetontriko öylesine girdi oylama boyunca banliydi birinci oldu ödül büyük dediler bende azittim '
Canfeb le kibleycegi birbirimizi orası ayrı
Öyle miii bak onu henüz keşfetmedim inşallah buralara yazar da tanıma fırsatımız olurAynı şeyi duvarına yazmıştım lale ablanin birde KedidirKedii var o da çok huzur veriyor profilde
Tabikiiiiiii diyebilirsin benim de komşum yok bana sen de lütfeeenwuhhuuuuww.sende öyle.güzel enerjiniz var.çok samimiyim.komşuma geliyormuşum gibi buraya ayzınca.(komuşumda yok sayılır haa.size komşum diyebilirmiyim)
Ben 11 senedir veremedim ayari beceriksiz miyim neyim Iste aileden gormeyince yapmiyorlar. Kayinvalidem sagolsun surahi ve bardak onlerinde dururken bilebirakmiyor kendileri doldursun.
Ay Allahım eşiniz İzmirli mi? Bizden geçtide bekarlara sizin ki gibi eş nasip etsin Allah bu arada ben artık size abla demek istiyorum ablaaa abla ablacığımEstağfurullah güzelim,seninle alakalı değil.
Aynen dediğin gibi yetiştirme tarzı.
Benim koca ailesinde erkekler pişirir,hazırlar,kadınlar yer,içer.
Hizmeti erkek yapar.
Ben zaten yemek yapmasını bilmem de ola ki bugün çok yoruldum vs. diye kayınvalidem kocama çeker ayarı "sen yapmadın mı yemeği,kızı üzdün mü,yordun mu" vs.
Ben getir götür işlerini iyi yaparım.
Taşırım,destek olurum,gaz veririm,şarkı söylerim vs.
Benim esimin de isi agir iftarda sknti yok notmalde de yemek dert eden biri degil secmez fakat gece sahurda kahvalti yumrta corba hazirliyordum bisey dememisti bu gece ben bunlarla doymuyorum filan dedi biraz da kirici o soylemeden ben dusunup doyacagi seyler hazirlamaliymisim. Doymadigini soyleyip bu gece yemek yada ne istiyorsan onu soyleseydjn hazirlardim dedim sonucta iftara hazirliyorum yani gece mide sorunu ve susatir olayindan peynirli kiymali seyler istemez bunu biliyorum kac yildir evliyiz yani. Ben soyleyince ne kiymeti kaliyor sen dusunmen gerekir dedi ramazan diye sustum bisey demedim cok kirildim. Ben muneccimmiydim ki acaba doymadigini soyleyip yemej yiyeyim yada sunu yaparmusin diyemez miydi. Neyse dert topigi gbi oldu ne onerirsiniz gece icin susatmayacak agir iste calisan doymayan kisiyeBen dehamur isi tercih ederim kendim için kahvaktiliklarla beraber.
Esim normalde yemek secmez. Onune ne koyarsan yiyen eslerden. Ama sahur olunca konu doymuyorum diyor. O da hakli. Gunduz isi agir.
kiymetini bilin valla dün benimkine soyfraya koydugum tencereden tabaklara yemek koymasını istedim evde izdiham çıktıEstağfurullah güzelim,seninle alakalı değil.
Aynen dediğin gibi yetiştirme tarzı.
Benim koca ailesinde erkekler pişirir,hazırlar,kadınlar yer,içer.
Hizmeti erkek yapar.
Ben zaten yemek yapmasını bilmem de ola ki bugün çok yoruldum vs. diye kayınvalidem kocama çeker ayarı "sen yapmadın mı yemeği,kızı üzdün mü,yordun mu" vs.
Ben getir götür işlerini iyi yaparım.
Taşırım,destek olurum,gaz veririm,şarkı söylerim vs.