Popüler Konu Ramazanda İftar ve Sahur Menülerimiz (2019)

Sagolasin Lale'm
Eniste benden hamarat yalniz Brn esime menemen bile yaptiramiyorum. Masallah diyeyim Allah bozmasin. Bizimkilere de bir el mi verse ne :)

sen nerelerdesin uzun zamandır senide görmemiştim

Sagolasin Lale'm ❤
Eniste benden hamarat yalniz Brn esime menemen bile yaptiramiyorum. Masallah diyeyim Allah bozmasin. Bizimkilere de bir el mi verse ne :)

Allahım razı olsun yapar ne istersem.
Bilmediklerini de instagram sağolsun. Video izleye izleye hallediyor.

Senin eline su dökemez o ayrı.

Senin kocana verirdik ayarı,verirdik gazı o da başlardı bir yerlerden.
Yakın olsak hallerdi o işi.

çayı iftardan hemen sonra içmeye başlıyorum . öncesinde demlediğimden hazır oluyor .
limonatayı şekersiz yapıyorum . 1 bardak . sadece hasta olmayayım diye . beslenme eksikliği olmasın diye. gerçi iftarda da meyveyi çok yerim . sahurda da .
ilk iki gün vucut kırgınlığım vardı. ondan meyveye yüklendim sanki. sürekli boğazım gıcıklandı ama bugün yok şükür .

izmir de tutan az oluyor belki de.

anneciğinize geçmiş olsun . Allah şifa versin inşallah.

dün iftarda koca bi tabak meyve hazırladım kendime.
10 tane çilek . 2 tane elma.
bunlardan yedim genelde. 1 avuç fıstık . patates ve biber kızartması , yoğurtlu.
mantarlı omlet bir de.

sahur 15 -20 tane çilek . 2 haşlanmış yumurta . 1 elma.

bu akşam ıspanak yemek istiyorum . yine bol meyve. meyveye karşı bi sevgim var

et ile aram iyi değildir .ondan sebze meyve ağırlıklı besleniyorum .

Amin Büyük Allahım tüm hastalara şifa versin inşallah.
Sizin de yediklerini süpermiş,bana çok uygun açıkçası.
Ellerinize sağlık,afiyet bal olsun.

Meyve ben de çok seviyorum ama yemekten 2 saat sonra yensin diye duymuştum,o yüzden yemekte en fazla karpuz,kavun,üzüm yiyebiliyorum.
Diğer sevdiklerim için bekleme durumu oluyor.

Eee malum iftar geç olunca anneciğimi de bir yerlere gezdirme durumu oluşursa meyve olayı kalıyor,bu gece evde olursak çileklerim ve kabak çekirdeklerim beni bekliyordur eminim.

Etle benim de aram yok o yüzden peynir ve yumurta sanırım protein ihtiyacım için çanlar çalıyor gibime geliyor.
Çok seviyorum yumurtanın ve peynirin her türlüsünü.
Sabah akşam yok demem.

afiyet olsun . ben de yumurta süt yoğurt peynir . bunları seviyorum .
yumurtayı çok çeşitli pişiririm ben de . brokolili , lahanalı vs .

SUHAN bilir garip yeme alışkanlıklarımı.
iftardan sonra ben oturup kalıyorum . gezmeye fırsat yok . yer ve zaman da yok .
çocuklar küçük .
yatış saatleri geliyor falan .
nereye gidiyorsunuz . izmir de hava nasıl . yağmur yok mu.

evet buaraya yaz ara ara bence.benim çok hoşuma gitmişti.kavanozların,waffellerin

Ohhh afiyet olsun. Garip de olsa yeter ki faydası olsun,lezzetli olsun.

Açıkçası bana kalsa ben de iftar sonrası dinlenmek isterim ama anneciğime kıyamıyoruz,biraz hava aldırmak istiyoruz hergün olmasa da haftada bir kaç defa da olsa.
Bazen kocamın annesini de alıyoruz ikisi muhabbete dalıyor da kocamla başbaşa konuşacaklarımızı konuşabiliyoruz.

evet buaraya yaz ara ara bence.benim çok hoşuma gitmişti.kavanozların,waffellerin
hahah

ramazan sonrası yine inşallah işe getiririm mamalarımı.

waffle yine yapıyorum .
kv dem erzak kolisi yolladı.
4 paket avyalık loru çıktı içinden .
az un ve bol lor ile yaptım waffle . ve harika oldu. çocuklar bayıldı yedi. normalde içinde lor var desem elini sürmezlerdi. anlamadılar.

güzelmiş . arada çıkmak iyi. anneniz de sıkılmasın tabi. hava alsın . iyi gelir . önümüz yaz . daha güzel gezersiniz .

oh mis gibi . benim de en sevdiğim şeyler. afiyet olsun.

tontiriko desem değil mink desem değil..sadece sormak istiyorum neden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…