Popüler Konu Ramazanda İftar ve Sahur Menülerimiz (2019)

Oooo burası baya iyimiş ♡♡♡♡

Herkese hayırlı Ramazanlar diliyorum

Ben bir kaç gün malum sorunsaldan dolayı tutamıyorum ama şükür 18 yaşındaki kızım kaç senedir hiç boş bırakmaz eşim bir kaç senedir sağlık sorunlarından tutamiyordu ama bu sene oda niyetlendi ve şükür ilk gün hiç sikintisiz tuttu ♡ 8 yaşındaki kuzum bile tekne orucu tutuyor haftaiçi haftasonu tam tutacakmis bakalım ne olacak geçen sene de inat etti tam gün diye ama Son 1 saat artık dayanamayıp alayına ölüyorum diye bende ye demiştim

Anam yine romana döktüm iyi oldu burası ne pişirsem derdi olmaz

Bu arada bu sabah sahura uyanamadik kafadan o yüzden kalanları bitirelim dedim ( dünden çorba, tavuksote ve az pilav vardı )

Yarın için kendi bahcemizden Bakla yapmayı düşünüyorum ♡ bol dere otlu ve az sarımsaklı yoğurtla ♡
Çorba olarak da yayla yaparım ( normalde pilav yemem zaten ama çorbalar az pirinç birsey olmaz )

ben genelde kıza yemek yediriken ya elimi ya kaşığı yalardım ama hemen aklıma gelir ağzımı yikardim bu sefer ne oldu bilmem yaşlanıyorum sanırım
Ay minik sana ne oldu içine tontriko kaçmış
Tam buğday unlu pidem
Fırına koydum 7 dk sonra bir gittim neredeyse yanmak üzereydi.Cok kızarmış.

Eki Görüntüle 2266221
Bak işte bunu da alıntılarda gördüm abla yaa senin paylaşımında gözükmüyodu sonradan gözüktü :/

Benim gurme eşim biraz daha minik bezeler almamı söyledi:)Denemelere devam:)
Teşekkür ederim

Ellerine sağlık harika görünüyor
Bende de var öyle bir gurme hatta hep derim sonradan Gurme diye

Annesini bile eleştirir bunu yapamamissin diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…