- 31 Aralık 2017
- 12.133
- 32.162
- 36
Heyecan lazım ve onunla olmuyor dedim birde totem yapayımTenceresiz kaldim anne ya sen deli misin o kadar güldüm ki
İnşallah olur bu sefer canımHeyecan lazım ve onunla olmuyor dedim birde totem yapayım
Yok yok neler dokturecek bizim kizlar gör benimki işin girgiri iddia dan değilİnşallah olur bu sefer canım
O belli olmaz canım senin ki de Gönüller’in yemeğiYok yok neler dokturecek bizim kizlar gör benimki işin girgiri iddia dan değil
Dun esim pazar yapacakti dolapta ne var ne yok diye bakarken 2 tane kucuk kabak ve patlican kalmis. Bozulmasinlar dedim kucuk kucuk dogradim bir de patates dogradim kizarttim onlari. Uzerinede yazdan kalma domates sosuna biraz sarimsak rendeleyip biraz daha pisirdim onu doktum. Ortaya meze gibi koydum. Corbadan sonra onu yedik bezelye kaldi yine bozulmasa bari
Benimki boşmarka cok memnunum no frost derin dondurucu olarak aldim hic buzlanma yapmiyor. Temizligide cok kolay. Senede bir cekmeceleri cikartip icini bezle siliyorum o kadar. Getirdiklerinde kapaginda ufak bir ezik vardi serce parmagimin ucu kadar. Dediler nakliye asamasinda oldu yenisini getirip takcaz. 3 gun sonra yeni kapi getirip takmislardi.
Benim gurme esimde bugunde pide yapayim mi soruma kabarmayan pide olayimdan sonra soyle cevap verdi: Senin nazik ellerine kiyamam hamur yogurcam diye yorma kendini. Dedi
Aynen biz de hep ayni kahvalti yapariz
Ramazan’a eksik başlamak üzüyor insanınortada filan olsa tamam da başta hiç sevmiyorum
Oluyor bazen öyle Kadir gecesi olmazsın inşallah faydalanabilirsin
Yemek te yemez sahurda sadece hamur işi bişey olacak çay bazlama börek tarzıAyni benimki. Kahvaltilikla doymaz. Oyle borek falan da yemez midem yaniyor diye soylenir. İftardan kalan yemekleri yer. Ustune cay icer. Her gun ayri yemek yapmaktan fenalik gelir banaNormalde 2 gunluk yaparim yemek cunku rahat etmek için. Boyle olunca ertesi gune kalmiyor.
Kendileri bilirlerBenim gurme esimde bugunde pide yapayim mi soruma kabarmayan pide olayimdan sonra soyle cevap verdi: Senin nazik ellerine kiyamam hamur yogurcam diye yorma kendini. Dedi
bende aynı durumdayım :) ilk defa böyle olduHahah mantikli aslinda. Ben basinda oldum bir de sonunda olucam. Regl ile acip regl ile kapaticam bu durumda. Ilginc denk geldi
Olsun olsun geldin ya.Sukur Lale'm
Ay ben de anlamadim topici nasil atladigimi. Gorunce geldim hemen