Popüler Konu Ramazanda İftar ve Sahur Menülerimiz (2019)

Pide bu evet:) Dün yaptığım :KK66:
20190506_180519.jpg

Hayırlı Ramazanlar herkese
:KK36:
Benim menüm
Tarhana çorbası
Mantı
Evde iskender yaptım yanında fırında soğan sarımsak domates 🍅 biber 🌶közledim
Dünden içli köfte vardı
Salata 🥗
Tulumba tatlısı hazır
Herkese afiyetler olsun dua 🤲 ile Rabbim oruçlarınızı kabul eylesin inşaAllah 🌷🌼🌷🌼🌷🌼🌷🌼

Bir yağmur var burada sormayın. :KK57:
Allahım dışarıda nefes alan her canlıya yardım etsin inşallah. :KK74:
Hem soğuk hem sağanak hatta arada dolu var.

Bu sabah sahura kalkabildik çok şükür. :KK28:
Menümüze gelince;

Beyaz peynirli,kaşar peynirli omletli tost. Bunu çok çok çok severim,kilo almayalım diye çok nadiren yeriz,ilk sahur şerefine yendi. :KK3:
Çilekli portakallı limonata. Kocam yaptı, o kadar muhteşem oldu ki doyamadım 1,5 büyük su bardağı içtim. :KK73:
3 ceviz
3 badem
3 fındık
1 hurma.
Hani haddim değil de duydum ki sahurda hurma yemek çok şifalı ve bereketliymiş,isterseniz sizler de deneyin derim. :KK72:

İftar menümüze gelince;

Tabii ki bol su,hurma,ceviz,fındık,badem.
Tarhana çorbası
Ali nazik köftesi. Ali nazik kebabının tarifine buradan baktık, amma ben köfte dışında :KK43: et sevmediğim için ali naziklerin üzerine köfte koymayı :sampiyon: planladık. Bakalım nasıl olacak,çok :KK71:heyecanlıyız. İzninizle buradan tarif sahibi @yasminsay teşekkürlerimizi sunuyoruz. :KK60:
Dayanamayıp yeniden limonata içebilirim. :bicak:

Tatlı olarak da irmik helvası.

Gecenin ilerleyen saatlerinde meyve olarak muz,çilek,portakal,kabak çekirdeği,fıstık kombosu! :KK31:

Hepimizin ellerine kollarına sağlık!:KK74:
Allahım hepimizin oruçlarını,dualarını,ibadetlerini kabul etsin.:KK68:
Yediğimiz,içtiğimiz şifalı olsun.
Evimiz,sohbetimiz bereketli olsun.
Allahım olmayanlara da versin inşallah! :KK37:
Şimdi buldum mesajı, afiyet bal şeker olsun inşallah. Aynı tat olmasa da, köfte ile de çok lezzetli oluyor. Ellerinize sağlık 🎈😘❤️😍🥰

benim çekmeceli var.anca dolduruyoruz :KK70: :KK70: :KK70: bak şu ay olmuş hala yazdan kalma sebzem var
Bende şu meşhur marka nin cekmecelisini almıştım teşhir ürün gelince kapıdan çevirdim bir ton sorun yaşadık kısacası yattı o iş tekrardan bakıyorum annem arç.... Almış seninki ne marka

Hayırlı bereketli boll boll feyizli bi ramazanı şerif diliyorum hepimize Rabbim oruç tutanların orucunu kabul etsin
Ben bebek emzirdigim için tutamıyorum çok buruğum o yüzden eşimde epey büyük bir rahatsızlık geçirdi 1 hafta tutamiycak ilaç kullanıyor evimize malesef oruç uğramadı ama biz yemek yemek için yine ezanı bekliyoruz ben oruçluymuşuz gibi epey özeniyorum sofralara Ramazan ayı içimi hep pır pır yapıyor
Bu akşam ki menümde
tavuklu şehriye çorbası
Çanak köfte patates püreli
Garnitürlü pirinç pilavı
Cacık
Tatlı arada bir yapicam inşallah doğum kilolarımı veremedim henüz çünkü:KK70:

Merhaba kizlar. Ikiz hamisim 29 haftalik olduk sukur. bu sene orucu yedim 😆 ama esime sahur hazirlamaya kalkiyorum. Az kasarli tost yapiyorum yanina domates cay vs. Kahvaltilik cikariyorum baska bisey yemez arada az yagda yumurtali ekmek yaparim tost ekmeginden. Bu aksam iftara sari erik kompostosu yaptim soguk soguk kendine getirdi. Sulu kofte pilav ve tarhana corbam vardi. Herkesten uzak ve toplu iftar veremedigimiz icin gunluk ne yemekler yapiyorsam aynen devam yani 🙈

X