Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim eşimde öyle illa bir kusur bulacakEllerine sağlık harika görünüyor
Bende de var öyle bir gurme hatta hep derim sonradan Gurme diye
Annesini bile eleştirir bunu yapamamissin diye
Benimde hep klasikBizim sahur yine kahvaltılıklarla olacak hepinize hayırlı sahurlar
Geceye hazırlık Sahur menüm el açması kıymalı patatesli börek + peynirli börek yapıyorum çay domates salatalık
Hayırlı sahurlar şimdiden
Benim eşimde öyle illa bir kusur bulacak
Allah razı olsun canımEllerine sağlık gece gece iyi usenmeden ugrasiyorsun
Afiyet olsun ♡
Aynı benimkiEllerine sağlık gece gece iyi usenmeden ugrasiyorsun
Afiyet olsun ♡
Sağ Olsun KV eşi öldüğünden beri 6 senedir kendine bile doğru düzgün yemek yapmaya yapmaya unuttu sanırım gerçi ilk evlendigimizde benim yemekleri yağsız bulurdu eşim ama alisinca bu sefer de Annesine yağ içinde yuzuyor yemekler demeye başladı şimdi de resmen Anne sen Yapma unutmussun yemek yapmayı diyor ( okadar diyorum ya sus kadın kirilacak diye ama yok kırk yılın başı kadın yapsada eleştirir )
Allah razı olsun canım
Eşim hayatta yumurta peynir zeytin le sahur yapmaz öyle alıştırmış anası mecburen hazırlıklı olmam lazım yoksa aç kaldım diye söylenir durur
Bende şu meşhur marka nin cekmecelisini almıştım teşhir ürün gelince kapıdan çevirdim bir ton sorun yaşadık kısacası yattı o iş tekrardan bakıyorum annem arç.... Almış seninki ne marka
Benim gurme eşim biraz daha minik bezeler almamı söyledi:)Denemelere devam:)
Teşekkür ederim
Bizde de hep klasik kahvaltı yenir sahurda haşlanmış yumurta olmazsa olmaz ♡
Açlıktan gözüm dönmüştü bir çeşit makarnayı 3 ayrı sosla yapabılırdımIlahi Bilmem ne soslu diye okuyunca sesli guldum
Eline saglik canim.Açlıktan gözüm dönmüştü bir çeşit makarnayı 3 ayrı sosla yapabılırdım
Kırmızı bıberlı , domates soslu bol kekıklı yaptım .
Bugune yıne kaldı bır çeşit, Kırmızı bıberlı makarna.
Yanına corba ve tavuk kızartacagım . Dun aksam 18:00 de reglı oldum . Bır kac gun ustun performans gostermeyı dusunuyorum ıftarda
Ramazan’a eksik başlamak üzüyor insanınortada filan olsa tamam da başta hiç sevmiyorumEline saglik canim.
Hahah ben de direkt regl ile basladim ramazana. Yarin tutarim diye umut ediyorum ama. Regl olunca iftar eslere guzel oluyor
Ramazan’a eksik başlamak üzüyor insanınortada filan olsa tamam da başta hiç sevmiyorum
Ben de öyle olunca ara bayram gibi hissediyorumOrtada olunca daha zor aslinda. Regl bitince basa sarmis gibi zorlanıyor insan.
Ben de öyle olunca ara bayram gibi hissediyorum
Oluyor bazen öyle Kadir gecesi olmazsın inşallah faydalanabilirsinHahah mantikli aslinda. Ben basinda oldum bir de sonunda olucam. Regl ile acip regl ile kapaticam bu durumda. Ilginc denk geldi