Çocuklar tam buğday unlu daha güzel olmuş dedi bakalım. Guzel kabardı ve sert olmadı.Önemli olan bu deneyebilirsiniz.Ellerinize sağlık çok güzel gözüküyor. Bende en kısa zamanda yapayım o zaman eşim tam buğday unlu ekmek yiyor. Buna bayılacak
Bu resimde ekmek deil miElime yapışan bir hamur yapıyorum canım
Tamam çekerim ben bu gidişle hergun yapacağım.
6 aydır kendi ekmeğimi yapiyorum.Bazlama yapıyordum birazda böyle yapayım: )
Tam buğday unundan normal pide de olur değil mi ?Çocuklar tam buğday unlu daha güzel olmuş dedi bakalım. Guzel kabardı ve sert olmadı.Önemli olan bu deneyebilirsiniz.
Mutfak biraz yaratıcılık gerektiriyor.Ben pek tariflere uymam.önemli olan tadı bence:)Bnde normal beyaz ünlü yaptım hafta sonu ekmek diye geçmiyor mu pide daha farklı deil mi
Evet ekmek:)Bu resimde ekmek deil mi
Olur bence şeklin önemi yokTam buğday unundan normal pide de olur değil mi ?
Peki deneyeceğim teşekkürler :)Olur bence şeklin önemi yok
Eline sağlık kadınların yapamayacağı şey yok bu hayattaPide bu evet:) Dün yaptığımEki Görüntüle 2266245
8 tl 10 tl bizim pazarda da ucuz hic birsey kalmadipeki 7,5 lira olduğundan bahsetmiymiydim size.
hopaaaa bu fasulyaaa 7,5 liraaa yandan halimem yandan
Yooo, olmuş
Şimdi buldum mesajı, afiyet bal şeker olsun inşallah. Aynı tat olmasa da, köfte ile de çok lezzetli oluyor. Ellerinize sağlıkBir yağmur var burada sormayın.
Allahım dışarıda nefes alan her canlıya yardım etsin inşallah.
Hem soğuk hem sağanak hatta arada dolu var.
Bu sabah sahura kalkabildik çok şükür.
Menümüze gelince;
Beyaz peynirli,kaşar peynirli omletli tost. Bunu çok çok çok severim,kilo almayalım diye çok nadiren yeriz,ilk sahur şerefine yendi.
Çilekli portakallı limonata. Kocam yaptı, o kadar muhteşem oldu ki doyamadım 1,5 büyük su bardağı içtim.
3 ceviz
3 badem
3 fındık
1 hurma.
Hani haddim değil de duydum ki sahurda hurma yemek çok şifalı ve bereketliymiş,isterseniz sizler de deneyin derim.
İftar menümüze gelince;
Tabii ki bol su,hurma,ceviz,fındık,badem.
Tarhana çorbası
Ali nazik köftesi. Ali nazik kebabının tarifine buradan baktık, amma ben köfte dışındaet sevmediğim için ali naziklerin üzerine köfte koymayı planladık. Bakalım nasıl olacak,çok heyecanlıyız. İzninizle buradan tarif sahibi @yasminsay teşekkürlerimizi sunuyoruz.
Dayanamayıp yeniden limonata içebilirim.
Tatlı olarak da irmik helvası.
Gecenin ilerleyen saatlerinde meyve olarak muz,çilek,portakal,kabak çekirdeği,fıstık kombosu!
Hepimizin ellerine kollarına sağlık!
Allahım hepimizin oruçlarını,dualarını,ibadetlerini kabul etsin.
Yediğimiz,içtiğimiz şifalı olsun.
Evimiz,sohbetimiz bereketli olsun.
Allahım olmayanlara da versin inşallah!
Bende şu meşhur marka nin cekmecelisini almıştım teşhir ürün gelince kapıdan çevirdim bir ton sorun yaşadık kısacası yattı o iş tekrardan bakıyorum annem arç.... Almış seninki ne markabenim çekmeceli var.anca dolduruyoruzbak şu ay olmuş hala yazdan kalma sebzem var
MuhtesemTam buğday unlu pidem
Fırına koydum 7 dk sonra bir gittim neredeyse yanmak üzereydi.Cok kızarmış.
Eki Görüntüle 2266221