karatay beslenmesi mi yapıyorsunuz?
ramazan pidesine dayanmak çok zor
Yeter yeter .Çesit cok .12 kişi olacağız, yettirememek en büyük korkum =)
ayyyy çok güzel görünüyor. Bir gün denemek kısmet olur inşallahTeşekkür ederim:)
İç harcı çiğ oluyor.Mantı harcı gibiÜzerine ılıyınca yoğurt dökülüyor
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/yogurtlu-icli-kofte.705882/
Eki Görüntüle 2149581
Patlıcan sufle nedir aslinda salata olabilir semizotu,domates salatasi yapabilirsiniz,menude guzel.kızlar bende bugun mercimek çorbam vardı eve gidince yanına hemen 2 kşilik az bişy çökertme kebabı yapcam canım istiyor :) sonrasnda temzlk vs girişcem yarn akşama misarifirim var görümcelerim eşleri kv kp var. 13 kişi olcaz.
menüm şöyle
arpa şehriyeli domates çorbası ( kıtır ekmek ve kaşarla)
bezelyeli patatesli sulu köfte
pirinç pilavı
yanına patlıcan sufle.
ortaya yaprak sarma
havuç tarator
paçanga böreği
tatlı olarakta tarak tatlısı ve dondurma vericem çayın yanında:9
nasıl menüm sizce bu arada ilk defa yemeğe çağrdm 7 aydr onları:) çaya vs geldilerde yemeğe ksmet olmamıştı
içerler heralde canım ya bnde klasik olmasn herkes mercimek tarhana yapıyor die domates yapim dedim. patlıcan sufle cok güzel bir yemek netten bakabilirsin sanada fikir olur. semizotunu bende düşündüm yoğurtlu zamanım kalırsa onuda yapıcam :)Patlıcan sufle nedir aslinda salata olabilir semizotu,domates salatasi yapabilirsiniz,menude guzel.
Domates corbasini icerler mi klasik olacak ama ben mercimek yapardim.
Havuc yogurtlu zaten,semizotunu soylede yapabilirsiniz icine kuru sogan,domates,salatalik kucuk kucuk dograyin pulbiber,sumak,tuz,limon hatta nar eksiside olur limon yerine biraz yag karistirin cok guzel oluyor .içerler heralde canım ya bnde klasik olmasn herkes mercimek tarhana yapıyor die domates yapim dedim. patlıcan sufle cok güzel bir yemek netten bakabilirsin sanada fikir olur. semizotunu bende düşündüm yoğurtlu zamanım kalırsa onuda yapıcam :)
aaa ilk defa duydum bunu. denenebilir :)Havuc yogurtlu zaten,semizotunu soylede yapabilirsiniz icine kuru sogan,domates,salatalik kucuk kucuk dograyin pulbiber,sumak,tuz,limon hatta nar eksiside olur limon yerine biraz yag karistirin cok guzel oluyor .