- 4 Ağustos 2014
- 3.195
- 4.103
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
17 kişimi negüzelDün misafirlerimiz vardı 17 kişiydik. Menüyü yazayım, misafir ağırlamak isteyen arkadaşlara fikir olur belki :)
- Süzme mercimek çorbası
- Su böreği
- Salata (2 çeşit)
- zeytinyağlı fasulye
- Karnıyarık
- Bezelyeli pirinç pilavı
- Vezirparmağı tatlısı
- Limonlu kek
Serviste misafirliğe gelen arkadaşlarda yardımcı oldu biraz sağolsunlar :)17 kişimi negüzel
Yetişebilmişsiniz
Cok guzel oluyor icine kuru nanede katiliyor yazmayi unutmusumaaa ilk defa duydum bunu. denenebilir :)
İnşaallah canımayyyy çok güzel görünüyor. Bir gün denemek kısmet olur inşallah
Merhaba canım biraz geçiktim kusura bakmaNevreste kadayıfı nasıl yapıyorsun, tepside yapılan sade olanı, daha önce bir iki kez yaptım ama sanki içi biraz hamur oldu gibi geldi bana , senin bir tarifin var mı bununla ilgili
Merhaba canım biraz geçiktim kusura bakma
Ben kadayıfı genelde tepside yapıyorum.Bulunduğum şehirde çoğunluk olarak minik doğranmış kadayıf satılıyor..Bu yüzden hep tepside yaparım.
Kadayıfın içinin hamur kalma sebebi kalın olması ,kadayıf ince olacak .Mesela ben büyük tepsiye yapıyorum.O tepsiye 500 gr kadayıf alıyorum.Yarısı altına yarısı üstüne çok ince tabaka seriyorum.Geçen yıl yaptığımız Ramazan sofrasında kadayıf yapmıştım
Eki Görüntüle 2150449
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...izli-kadayif-senpilic-sponsorlugunda.1012937/
Ben de bir yerde yedim o sütlü kadayıfıÇooookkkk teşekkür ederim, tarif süper görünüyor
Yapacağım yarın bakalım nasıl olacak
Çocukken annem şerbetini sütle yaptığı bir kadayıf yapardı ama böyle sıkı değil gevşek olurdu kadayıf, nasıl yaptığını bir türlü hatırlayamıyorum, tadı damağımda hala=)