Menü çok güzell .İçli köfte kızartmalısı enfes oluyor ama ağır geliyor .Bence haşlama daha iyi olur gibi bana göre .Sıcak olması önemli olan onda.En güzeli o saatte hiç paniğe kapılmadan haşlama yapın.Yoğurtlu içli köfte nasıl oluyor acaba ilk kez dydum onu
Nevreste
Canım ortaya ayrıca taze fasulye ya da şakşuka yapacağım en azından sebze ve sulu olarak görünmüş olur pek uymasa da bir çeşit olsun bari Mercimek çorbasını da değiştirdim sütlü domates çorbası yaptım böylelikle menüyü hafifletmiş oldum geçen sefer yaptım diye yapmayacaktım ama olsun herkesin çeşit çeşit mi her gün sanki
Sahurda fix peynirli domatesli tost + süt + çiğ kuruyemiş + su :) 8 gundur boyle
dun iftarda bir onceki gunden kalanları yedik :) arkadaslarımız iftara gelmişti onceki gun yemeklerden artmıstı.
bugun de baska bir yere biz iftara davetliyiz :) menüyü yarın paylasırım bizlere de fikir olur :)
Sahurda fix peynirli domatesli tost + süt + çiğ kuruyemiş + su :) 8 gundur boyle
dun iftarda bir onceki gunden kalanları yedik :) arkadaslarımız iftara gelmişti onceki gun yemeklerden artmıstı.
bugun de baska bir yere biz iftara davetliyiz :) menüyü yarın paylasırım bizlere de fikir olur :)