- 5 Mayıs 2013
- 33.832
- 41.258
Kılçıklı aslında ama palamutun alıyorum kılçığını, fileto yapıyorum. Normalde sadece çok az yağ ve baharat ile fırınlıyorum ama yarısını dediğin gibi deneyebilirim. Eşim sade sever muhtemelen. Salata ile ekmek arası yapıyoruz çünkü.
Bu dondurulmuş fish fingerslar kadar olmuyor değil mi galeta unu, az birşey kalıyor üstünde?
bu akşam iftara
çorba
fellah köftesi
peynirli cevizli erişte
künefe
fellah köftesiiii ilk menüme koyacagım cok canım istedi :)
tava böreğini kaç yufkadan yaptınız?ben de patatesli yapmak istedim dün ama diffirizde 2 tane yufka vardı emin olamadım..Sahurda
Kıymalı tava böreği (ilk kez yaptım güzel oldu)
Kahvaltılık
Domates-salatalık
Meyve
Çay vardı.
İftar için
Çorba(henüz karar veremedim)
Etli nohut
Pilav
Salata düşünüyorum.
Güllacın da sonu kaldı, bu akşam bitiririz.
Dondurucuda palamut ve çipura vardı. Yarın da çorba-balık-salata-helva düşünüyorum. Ramazan’da balık nasıl olur bilemedim ama fırında yapacağım, hafif olur diye düşünüyorum.
Pismeden bilemiyorum ama ben pisirip dondurucuya atiyorum sodali borekleri çıkarınca da taze yapmis gibi oluyor.Bir de bir şey sormak isterim.
Hazır yufkadan peynirli börek yapınca kaç güne kadar buzdolabında tutabilirim,pişirmeden?
Hımmm anladım.Pismeden bilemiyorum ama ben pisirip dondurucuya atiyorum sodali borekleri çıkarınca da taze yapmis gibi oluyor.
Evet .Amin insallah cok tesekkur ederimHımmm anladım.
Teşekkür ederim.
Gebesiniz sanırım.
Allahım kolaylıkla kurtarsın,sağlıklı,huzurlu kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.
2 yufkadan yaptım, gayet büyük ve doyurucu oldu 2 kişi için. Başka ekmek falan yemedik hiç.tava böreğini kaç yufkadan yaptınız?ben de patatesli yapmak istedim dün ama diffirizde 2 tane yufka vardı emin olamadım..
Bir de bir şey sormak isterim.
Hazır yufkadan peynirli börek yapınca kaç güne kadar buzdolabında tutabilirim,pişirmeden?
küçük tavada yapmayı düşündüm ben de sonradan vazgeçtim..siz hangi boy tavada yaptınız?2 yufkadan yaptım, gayet büyük ve doyurucu oldu 2 kişi için. Başka ekmek falan yemedik hiç.
yoo cidden hiç zor değilBen de yapmak istiyorum fellah köftesi ama zor gibi görünüyor gözüme..
küçük tavada yapmayı düşündüm ben de sonradan vazgeçtim..siz hangi boy tavada yaptınız?