- 16 Ağustos 2010
- 293.035
- 602.908
- 43
Eminim tüm kadınlar öyledir.Yazık bizeiyi yalnız değilim bari o yüzden sevindim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eminim tüm kadınlar öyledir.Yazık bizeiyi yalnız değilim bari o yüzden sevindim
yok kız varda mevlüt de olmaz diye şey ettimAma bak açık renk pantolon yokmuş :)
Liste yap Bayrama alırsın
Aynen işte fakirliğin gözü kör olsunfakir insan seni
Bana bişey çetirceğini sanmam aramızda en az 8 yaş olcak . Büyük gelın gelmezseboşver bacm olmasın..
kuma gemisi yürüyorda elti gemisi yürümüyor..
bana ettiklerini bir bilsen.. neler çektim allahtan eşim ezdirmedi hep arkamda durdu sağolsun.. şimdi duruşumla hiç birşey yapmasına müsade etmiyorum
sende de elti ile geçinecek göz yok
bence kocalarımıza yazık çaktırmayalımEminim tüm kadınlar öyledir.Yazık bize
Kuru fasulye pilav salata dünden çorbam var. Yazmıştım sankiAkşama ne yemek yapıyoruz.Ben henüz karar veremedim
çak gitsin ben çakamadım tepeme çıktı şimdi tekme tokat giresim var da işte girilmiyorBana bişey çetirceğini sanmam aramızda en az 8 yaş olcak . Büyük gelın gelmezse
Laf ederse ağzının ortasına çakarım bı tane
Kayınvalidem , kayınpederım çok hassas o konuda bana saygısızlık ederse üstünü örtmezler.
Gelin adayımız belli şuan saygılı brisi , çokta severım . Daim olur inşallah
Yazık tabisibence kocalarımıza yazık çaktırmayalım
seni hep forumda görürdm bende çok eski üyelerdenim.. hiç konuşmak nasip olmamıştı demek ki bugüne nasipmiş hiç kıskanmıyordum seni vallahi bak
Bir pudra, bir açık mavisi olmasınmıBeyaz varmış yeter
sen beni tanıyormusun kızBulursun sen bulursun Konyalı gücü vsr sende :)
Annenler nasıl gelip gidiyormu ?:)
çak gitsin ben çakamadım tepeme çıktı şimdi tekme tokat giresim var da işte girilmiyor
inşallah öyle olur canm.. herkes birşeyler yaşıyor işte..
özellikle kk 'da bdv bölümünde bu sorunları yaşayanları görünce tek değlmişim dedim hep ve cok tecrübe edindim o yüzden nasıl davranacağımı biliyorum burayı bilmezken çok zorlanıyordum yalan yok
O da varmış. Konuştukça çıkıyor dur daha neler çıkacakBir pudra, bir açık mavisi olmasınmı
inşallah canm =) ne yok ki.. birsürü madalyan var o bile yeterYazık tabisi
Evet az çok biliyorum seniAma dediğin gibi sohbet imkanımız olmamıştıBundan sonra olur inşallah
Öyledir tabi kıskanılacak ne var ki:)
Ellerine sağlık canımEv ahalisinden fikir alayım belki canları birşeyler istiyordur.Kızlar okuldan gelsinlerKuru fasulye pilav salata dünden çorbam var. Yazmıştım sanki
Senin de olabilir.Gel yemek yarışmalarınainşallah canm =) ne yok ki.. birsürü madalyan var o bile yeter
gerçekten cok kıyafetim yok kızlar beaO da varmış. Konuştukça çıkıyor dur daha neler çıkacak
benm vaktim yok ki..Senin de olabilir.Gel yemek yarışmalarına
Hepside varmış daha ne istiyosunn kıııızzyok kız varda mevlüt de olmaz diye şey ettim
açık düz mavi pudra rengi
beyaz var