- 4 Aralık 2017
- 4.661
- 4.576
giderim bakO da varmış. Konuştukça çıkıyor dur daha neler çıkacak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
giderim bakO da varmış. Konuştukça çıkıyor dur daha neler çıkacak
sandalet istiyorum ama kocam almıyorHepside varmış daha ne istiyosunn kıııızz
Kaç nick değişirsen değiş tanıyorum ladysen beni tanıyormusun kız
menemen yap gitsin bacımbana sahurluk sıcak bir şeyler yazsanız. tabi çok da uğraştırmasın ayılamıyorum eşim yemek olmasın istiyor.kahvaltılık hafif kalıyor diyor
o eski üyeliğimdi kız mazi olduKaç nick değişirsen değiş tanıyorum lady
Akşama ne yemek yapıyoruz.Ben henüz karar veremedim
Ben eşime sordum ne istiyosan yap benim için farketmez dedi. Ahh dedim zaten ne yapacağımı bilsem oğlana sordum sarma dedi otur oğlum sen dedim 3 çocukla ne sarması seninkiler kolay ister inşallahEllerine sağlık canımEv ahalisinden fikir alayım belki canları birşeyler istiyordur.Kızlar okuldan gelsinler
O zaman madalya işi biraz zorNeyse sen böylede havalısınbenm vaktim yok ki..
eve gidiyorum oturamıyorum bile vallahi çalışınca
yemekleri bakıcı yapıyor
O zaman madalya işi biraz zorNeyse sen böylede havalısınbenm vaktim yok ki..
eve gidiyorum oturamıyorum bile vallahi çalışınca
yemekleri bakıcı yapıyor
Bu baya var ama yok ayağı yapıyor bizeO da varmış. Konuştukça çıkıyor dur daha neler çıkacak
en güzeli bacm.. zarar veriyorlar.. eltisi ile anlaşan inan çok nadir hep mi kıskançlık fesatlık olur hayır ne anlıyor ellerine ne geçiyor 3 günlük yalan dünya oysa..Benimkini en son 5 sene önce gördüm sanırım. Görüşmüyoruz herkes kendi halinde.
Çalışmıyomusun al kendinsandalet istiyorum ama kocam almıyor
gerçekten mi çok duygulandım teşekkür ederim nickim yeter bikere demiO zaman madalya işi biraz zorNeyse sen böylede havalısın
Aynen sarma,mantı,içli köfte gibi yemekleri ilk günler görmezden geliyoruzBaşka birşey iste çocuğumBen eşime sordum ne istiyosan yap benim için farketmez dedi. Ahh dedim zaten ne yapacağımı bilsem oğlana sordum sarma dedi otur oğlum sen dedim 3 çocukla ne sarması seninkiler kolay ister inşallah
Bayadır fasulye yapmıyordum onu yapayım dedim bakalım.
Üyelik mazi ama üye sensin sonuçtao eski üyeliğimdi kız mazi oldu
para kalmıyor bana kız vallahi aldiğım gibi gidiyor.. herşey çok pahalı artıkÇalışmıyomusun al kendin
Yeter canımgerçekten mi çok duygulandım teşekkür ederim nickim yeter bikere demi
Yok canım kesemedim henüz ama süt oruçluyken azalıyor belki sütsüz emmek istemez geçmiş olsun inş olmaz bizim ki de beni yanında istedi ilk sahur da belki heyecanım geçmiştir diye düşündüm ilk günleri çok başka heyecan oluyo bendeSütten kestinmi canım :)
Çok şükür diyeyim, Efekuş uykusuz sahura kadar uyumadı sahurdan sonra beraber uyuduk 10da kalktı hasta olacak galiba :)