- 4 Aralık 2017
- 4.661
- 4.576
ailen nerede yalnızmısın orda ilk bebeğiniz miEvet canım eşim Konyalı. 10 sene oldu alıştım şükür.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ailen nerede yalnızmısın orda ilk bebeğiniz miEvet canım eşim Konyalı. 10 sene oldu alıştım şükür.
Kafanı sansürle atbir siyah birde bordo pantolon ile deneyim bakalım benim ufaklık fırsat verirse eğer çok teşekkür ederim =) çalışınca hemen koştur koştur hazırlanıyorum eve gidince mecburen =)
tamam eve gidince ataym bari benim ufaklık müsade ederse..Kafanı sansürle at
O yüzden önceden kafada tasarlamak en doğrusu:)Biz bayanların giyim derdi hiç bitmiyor.Bir yere gidilecekse ilk aklımıza gelen şey acaba ne giysembir siyah birde bordo pantolon ile deneyim bakalım benim ufaklık fırsat verirse eğer çok teşekkür ederim =) çalışınca hemen koştur koştur hazırlanıyorum eve gidince mecburen =)
sagolasn canmmm benimO yüzden önceden kafada tasarlamak en doğrusu:)Biz bayanların giyim derdi hiç bitmiyor.Bir yere gidilecekse ilk aklımıza gelen şey acaba ne giysem
Allah kolaylık versin canım
Bulursun sen bulursun Konyalı gücü vsr sende :)tamam eve gidince ataym bari benim ufaklık müsade ederse..
çok yaramaz onunla baş gelecek enerjiyi bulamıyorum hele ki ramazanda
AA kim demiş anklımın 1 karış havada olduguunu :))dikkat et kendine aklın beş karış havada
tamam da kombin yapamadım lacivert bluzun altına ne renk pantolon gider ki spor ayakkabı giysem olmaz demi bordo renk pantolon olur mu
Giyinmek kolayÖnemli olan ne giyineceğini bilmekHep ondan geç kalıyoruzsagolasn canmmm benim
ay aynen öyle eşim deli olur iki saat hazırlanamam adamcağız içeride laf sayar durur
kendisi 5 dakikada hazırlanıyor
ben dedim ve öyle kalacak sus senAA kim demiş anklımın 1 karış havada olduguunu :))
Düğünemi gidiyon gı
Kim bakcak ayakkabına.
Koyu renk bişeyler giy git.
Koyu mavı pantalon , Siyah tshirt.
Evet hiç akrabam yok. Ailem İstanbulda.dördüncü olacak Allah izin verirseailen nerede yalnızmısın orda ilk bebeğiniz mi
Of eltim olsa da bende böyle şeyler yarışına girsemben dedim ve öyle kalacak sus sen
aman bakacaklardır hazar olmaz şık olmmam lazım eltimde olur kesin konuşmuyoruz ama
ondan daha sık olmassam çatlarım len
yani yoksa aslında makyaj saç 15 dakika sürüyor benimGiyinmek kolayÖnemli olan ne giyineceğini bilmekHep ondan geç kalıyoruz
Hangimizin kıyafeti var.Hepimizin hiçbirşeyi yokyani yoksa aslında makyaj saç 15 dakika sürüyor benim
birde sürekli kendime birşeyler almak istiyorum frenleyemiyorum
diyorum acaba bütün kadınlar da mı var bu
eşime hiç birşeyim yok diyorum adam allahtan kork diyor bana
boşver bacm olmasın..Of eltim olsa da bende böyle şeyler yarışına girsem
Daha olmasına şöyle rahat 6-7 yıl var
Ama bak açık renk pantolon yokmuş :)yani yoksa aslında makyaj saç 15 dakika sürüyor benim
Ben değilim minimalist takılıyorum.yani yoksa aslında makyaj saç 15 dakika sürüyor benim
iyi yalnız değilim bari o yüzden sevindimHangimizin kıyafeti var.Hepimizin hiçbirşeyi yok
fakir insan seniBen değilim minimalist takılıyorum.
Beyaz varmış yeterAma bak açık renk pantolon yokmuş :)
Liste yap Bayrama alırsın
Hangimizin kıyafeti var.Hepimizin hiçbirşeyi yok